maran-atha
Fanka BB :)
wiolka u nas... ufff ząbki dają sie we znaki, zwlaszcza nocami... bo w dzień Maja sie zajmie czymś i tak leci godzina za godziną, ale strasznie jest psotna... ja latam za nia tylko i odnosze na środek salonu bo ona to tylko do TV na stolik sie wspina, na drzwi od pralki, na piekarnik, na wszystko na co sie da... do tego kaloryfery gorace są i musze uważać by nie dotykała... jak mały kot - kosz na śmieci wywraca, Ali chce zabierać co ta weźmie w reke a ona nie chce jej oddawać i piszczą obie... a ja mam ochote pokneblowac dzieci i uciekać gdzie pieprz rośnie... jestem strasznie przemęczona psychicznie, ale pocieszam sie, że wreszcie w tego wyrosną... a TY bidulko sie meczysz z tymi wymiotami czytałam... myslałam, że jak 1 trymestr minie to Ci przejdzie, ale poczytuje, że dalej są dni, że Cie meczy... no jak widać każda ciąza inna... ja nie miałam z żadną z moich babeczek żadnych takich typowo ciązowych dolegliwości, ale za to miałam zgage niemiłosierną i to caly czas no i siku co chwile mi sie chciało...