młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
paulina czemu odstawić ? ? śliczne dzieiaczki ;-))))
wiolka prosiłabym nr na Pw :-)
wiolka prosiłabym nr na Pw :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej hej
Mloda-sorki że wczoraj tak zniknęłam ale łazienka się akurat zwolniła i pobiegłam się myć a potem z rozpędu do łóżkatiia a pospałam jak...tzn. wcale nie pospałam-Lil przybij dziś piątkę-i nie bój się-niedługo będzie lepiej bo przyjdzie wiosna=trzeba żyć złudzeniami a co
Młoda-co do śpiochów to zerknę i dam ci znać i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u lekarza, ale pewnie będziesz musiała odstawić te tabsy
mała przysnęła, zupkę już jej zrobiłam (szał:marchewka i ziemniaczek), masa na naleśniki gotowa, automat z praniem gotowy do odpalenia(nie piorę jak ona śpi bo łomocze tragicznie), wyszorowałam buty moje i Daniela bo wczoraj był błotnisty spacer, mimo zmęcznenia mam chyba speeda, ale chyba idę po kawusię
Rurka-mi się też pierwsza dziewuszka marzyła-ale chyba w 8tyg. zaczęłam podejrzewać że to będzie on- i miałam rację, w drugiej ciąży chciałam synka ale podejrzewałam dziewczynkę i miałam znów rację- i tym sposobem Maja będzie miała starszego brata do obrony
pozdrawiam resztę
zdjęcia z serii-rodzeństwo razem, kaszka pyszna ale czemu tak mało, i tak mi wyrywała butelkę z herbatką że założyłam jej uchwyty i próbowała sama się napić
Zobacz załącznik 410943Zobacz załącznik 410944Zobacz załącznik 410945Zobacz załącznik 410946