reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej hej
Mloda-sorki że wczoraj tak zniknęłam ale łazienka się akurat zwolniła i pobiegłam się myć a potem z rozpędu do łóżka;)tiia a pospałam jak...tzn. wcale nie pospałam-Lil przybij dziś piątkę-i nie bój się-niedługo będzie lepiej bo przyjdzie wiosna;)=trzeba żyć złudzeniami a co;)

Młoda-co do śpiochów to zerknę i dam ci znać i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u lekarza, ale pewnie będziesz musiała odstawić te tabsy

mała przysnęła, zupkę już jej zrobiłam (szał:marchewka i ziemniaczek;)), masa na naleśniki gotowa, automat z praniem gotowy do odpalenia(nie piorę jak ona śpi bo łomocze tragicznie), wyszorowałam buty moje i Daniela bo wczoraj był błotnisty spacer;), mimo zmęcznenia mam chyba speeda;), ale chyba idę po kawusię;)

Rurka-mi się też pierwsza dziewuszka marzyła-ale chyba w 8tyg. zaczęłam podejrzewać że to będzie on- i miałam rację, w drugiej ciąży chciałam synka ale podejrzewałam dziewczynkę i miałam znów rację- i tym sposobem Maja będzie miała starszego brata do obrony;)

pozdrawiam resztę

zdjęcia z serii-rodzeństwo razem, kaszka pyszna ale czemu tak mało, i tak mi wyrywała butelkę z herbatką że założyłam jej uchwyty i próbowała sama się napić;)

Zobacz załącznik 410943Zobacz załącznik 410944Zobacz załącznik 410945Zobacz załącznik 410946

dlaczego odstawic ? ? ?

Młoda-sorki kobietko ale mam mało chyba kofeiny we krwi;) a odstawić te tabsy tzn. może zmienić na inne, bo może te twoje piersi nieczułe to jakiś efekt uboczny stosowania tych tabsów-chodzi mi o dawkę hormonów

Paulina ja te tabletki biore 2 miesiąc a cyców nie czuje juz moze z 4 miesiące ? ; /

uciekam sie jeszcze wylansować
biggrin.gif

Boje się straszanie
unhappy.gif

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , kocurek i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
mloda priva nie dostalam, puscilam ci pika na ten numer ktory mi kiedys podalas, ale nie wiem czy nadal masz ten sam

paulina dzieciaczki sliczne, Majeczka jak juz ladnie butle sobie trzyma

reklama
paulina oja tam czepiasz sie , mala najpierw trenuje trzymanie a potem bedzie celowanie do buzki:-D:-D:-D:-D:-D

kured no 2 dni bylo ok a dzis znowu jestem slaba i wymiotuje. zaczyna mnie to wkurzac . nie lubie byc taka nie do zycia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry