reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu odpocznij sobie :))) Dzięki za rady odnośnie storczyka. Stoi sobie w najjaśnieszym miejscu teraz i w takiej doniczce z popękanego szkła, przezroczystej :)

Ja robię kolejne pranie i prasuję. Film sobie leci, Ola śpi noszona.. jest całkiem przyjemnie dziś :) :) :) Jednak jak dziecko nie płacze i nie marudzi to połowa stresu z głowy:sorry2: Nie będę już z malutką walczyć o spanie w łóżeczku albo wózeczku. Nie chce to nie... niech śpi przy mamuni, przynajmniej obie jesteśmy spokojne :tak:

reklama
Uwag Uwaga OGŁOSZENIE:

Wstaję z łóżka!:tak::-D

Wykąpana,ubrana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka nawet mi nie mów....jak ja bym tak do 14 poleżała! A teraz kiedy mogłabym się położyć, bo Maciuś poszedł do babci Martynka się obudziła i tyle mam drzemki :baffled:

a ja nie polezalam bo najpierw siusi mi sie chcialo, potem kanapke, potem pomarancze, a potem cieplo mi sie zrobilo, a potem musialam bigos posmakowac, znowu siusiu i komputer mnie zawolal .
Iwa spi jeszcze ale to kwestia minut

helol

jestem i ja :) dokulalam sie :)

u mnie dzis zabiegany dzien, przedszkole laboratorium zalatwilam, juz mma z glowy to byly ostatnie badania przed porodem, teraz w pitaek ginek :)

asia : witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE CIAZY :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) uwazaj na siebie !!!

wiolka : kurka czyli jednak porcelana zlapala cie... :(

rurka : super spodnie, lubie takie ciemne i proste!
a ja 38tc i w ciazowe jeansy dalej nie wchodze fuda tylek ok, ale brzuch nie, ten pas mi sie ssuwa... wiec chodze dresach i legginsach... tylko z ekurka zimno sie zaczyna robic :/

kocurek : witaj :) ja siedze przy kawie wiedenskiej :) czyli takie inne cappuccinnnnnnoooooooo ;)

just : hej :)

lil, mary, wiolka : dziekuje, jako tako sie czuje... oczywiscie jak maly spal ponad 2h to ja co 15min siku a teraz znow zombie, ale u mnie to juz standard... byle do poordu + 3/4 m-ce :) yyyyyyyyyyy...

asionek : hej!!!! jak podroz !!!.????

ewula : u ciebie juz 34 tc, wiem ze jest ciezko ale polez jeszcze troche zobaczysz ze bedzie DOBRZE :)

made : ????

carola : zycze Ci, zeby list z zyczeniem dotarl do gwiazdora :)

Wioluś to widzę Ciebie nosi tak jak mnie...W sumie Martynka jednak jeszcze śpi to bym mogła poleżeć, ale mam przed oczami wszystko, co muszę zrobić i nie mogę wyleżeć, choć głowa pęka....

Jos dajesz sobie 3-4 miesiące na wyregulowanie dzidzi? Kurcze ja marzę o tym, żeby Martynka szybko zaczęła przesypiać noce, ale coś czuję, że na samym cycku to tak się nie da....

hej hej heloł :-D
dzisiaj byłam pierwszy dzien na praktyce od 8miesięcy ;-):-) .
Dwa dni w tygodniu po 5h ;-):-) nie jest tak źle :-)

przepraszam ze tak tylko o Sobie ale jestem głodna jak wilk ;-):-)
Nad robię wieczorkiem :-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Kocurek , i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

mloda : hej :)

lil : tak sobie niby daje, 3-4 m-ce... A rcazej mam nadzieje hehe ;)
L. przesypial nocki jak mial 2 m-ce i 3 tyg :) oby bylo tak samo... hehe

uciekamy na plac zabaw

do wieczora!

mała przysnęła, młody poszedł z babcią do prababci;)
a ja myślę co by tu jeszcze...

Asiu-gratulacje i umawiaj się od razu do lekarza, bo jeśli poroniłaś ostatnio to może profilaktycznie da ci teraz leki aby wszystko było oki

a jak tam szkoła Młoda?

kurcze a mnie na maila straszą że vat na rzeczy dla dzieci idą do góry od nowego roku z 8% na 23%? prawda? chyba znów coś przespałam-kurde nie dość że już jest wszystko drogie to jeszcze będzie drożej??????!!!!!!!!

reklama
Paulina - prawda z tym vat-em niestety.

Asia - gratki :) Powodzenia u lekarza :tak:

A ja odkurzyłam, poszłam po Karolę i z koleżanką spacer we cztery zrobiłyśmy sobie godzinny. Teraz dziewczyny zjadły, odpoczną to mykam do koleżanki z dziewczynami :tak: Dzieciaki się pobawią a my pogadamy :-)
Włoski przyszły i są super ale mój aparat strajkuje więc jutro wam wstawię. 5 min się je zakłada a jeszcze szybciej zdejmuje :tak: bosko :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry