reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina to z tym watem z 8% na 23% miało wejsc juz tego roku w lipcu ale nie weszło . Od nowego roku ma to juz być ... ;/ Szefowa mi gadała.

Z tym VATEM to jakiś żart????:angry: O MATKO!!!!!!!!! To my mamy pracować tylko po to, żeby ścian nie jeść? A gdzie reszta???

Paulinka też mnie nerw wziął!

Hej Mloda - jak tam szkoła???

Sol miłego plotkowania! A jak Ci w ogóle dziewczyny przesypiają nocki?

Asiek jak to zarejestrowałaś się do szpital??
Nie rozumiem.

Wystawiłam lapa swojego na sprzedaż...

reklama
Już miałam Emi ubierać a co słyszę - Karola siorbie nosem :wściekła/y: "Klaudia w przedszkolu też siorbała i pani nic nie mówiła" - taki tekst usłyszałam od mojej córki :no::wściekła/y: Zabić matkę Klaudii to mało :no::angry: A dopiero było zebranie rodziców żeby dzieci chorych nie przyprowadzać :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I co? I hugo :angry::angry::angry::angry: Jutro rano idę do przedszkola zrobić awanturę wychowawczyni Karoli że dzieci chorych nie odsyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A pójdę po 9 tak żeby była już dyrektorka - oj dymu narobię a ognia będzie tyle że straż przyjedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I dupa z mojego wyjścia :wściekła/y: bo tamte zdrowe to przecież nie pozarażam jej dzieciaków :sorry2:
Ehh wkurzyłam się bo od 1 grudnia Karola i tak ma szlaban w domu przed zabiegiem i nie będzie chodziła do przedszkola to chciałam żeby chociaż teraz trochę jeszcze pochodziła do tego przedszkola :-(
Idę ją zmaltretować dawką uderzeniową leków.

Lil - Karola śpi od 21 do 7-8 rano (zależy kto ja odprowadza do przedszkola) a Emilka ostatnio różnie - czasami od 22 do 8-9 rano przy czym ok 5-6 mleko na śpiocha dostaje. Ale ostatnio ma korbę taka samą jak Karola w tym wieku miała i nie śpi do 1-2 w nocy a potem śpi do 11 (mleko ok 7) ale wiem że za kilka dni - do trzech tygodni i jej minie więc się nie stresuję, tym bardziej że my sami nie śpimy do 1-3 w nocy :p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry