ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Carola - zasadniczo bez różnicy ale ja brałam wieczorem a i tak źle się po nich czułam, miałam bóle głowy, nudności i ogólnie jakby czołg po mnie przejechał Ale ja zwyczajnie źle reaguję na leki jakiekolwiek np zestaw witamin muszę brać na noc bo po żelazie rano chodzę cały dzień jak struta, po clo przejechał po mnie czołg, po antybiotykach mi leci cała flora bakteryjna niezależnie czy biorę osłonówki czy nie, po anty tyję jak głupia, itp itd. A działaj już od 7 dnia codziennie do 14 dnia cyklu bo różnie z owu potem bywa Moja koleżanka po clo miała owu w 21dc Ale miała ciągły monitoring na szczęście i się udało
A ja Emi w fotelik wsadziłam i teraz ogląda bajki i je herbatnika na drugie śniadanie. Jaaa... ale nie się nie chce sprzątać - rozleniwiłam się na maxa ostatnio A przecież zawsze się ze mnie śmiałyście że tornado ja robię codziennie Ale alergia, zatoki i ta podła pogoda robią swoje...
Jeny za półtora miesiąca Emi będzie miała 1 urodziny ale ten czas zapierdziela
A ja Emi w fotelik wsadziłam i teraz ogląda bajki i je herbatnika na drugie śniadanie. Jaaa... ale nie się nie chce sprzątać - rozleniwiłam się na maxa ostatnio A przecież zawsze się ze mnie śmiałyście że tornado ja robię codziennie Ale alergia, zatoki i ta podła pogoda robią swoje...
Jeny za półtora miesiąca Emi będzie miała 1 urodziny ale ten czas zapierdziela