reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu odpocznij sobie :))) Dzięki za rady odnośnie storczyka. Stoi sobie w najjaśnieszym miejscu teraz i w takiej doniczce z popękanego szkła, przezroczystej :)

Ja robię kolejne pranie i prasuję. Film sobie leci, Ola śpi noszona.. jest całkiem przyjemnie dziś :) :) :) Jednak jak dziecko nie płacze i nie marudzi to połowa stresu z głowy:sorry2: Nie będę już z malutką walczyć o spanie w łóżeczku albo wózeczku. Nie chce to nie... niech śpi przy mamuni, przynajmniej obie jesteśmy spokojne :tak:

reklama
Uwag Uwaga OGŁOSZENIE:

Wstaję z łóżka!:tak::-D

Wykąpana,ubrana:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka nawet mi nie mów....jak ja bym tak do 14 poleżała! A teraz kiedy mogłabym się położyć, bo Maciuś poszedł do babci Martynka się obudziła i tyle mam drzemki :baffled:

a ja nie polezalam bo najpierw siusi mi sie chcialo, potem kanapke, potem pomarancze, a potem cieplo mi sie zrobilo, a potem musialam bigos posmakowac, znowu siusiu i komputer mnie zawolal .
Iwa spi jeszcze ale to kwestia minut

helol

jestem i ja :) dokulalam sie :)

u mnie dzis zabiegany dzien, przedszkole laboratorium zalatwilam, juz mma z glowy to byly ostatnie badania przed porodem, teraz w pitaek ginek :)

asia : witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE CIAZY :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) uwazaj na siebie !!!

wiolka : kurka czyli jednak porcelana zlapala cie... :(

rurka : super spodnie, lubie takie ciemne i proste!
a ja 38tc i w ciazowe jeansy dalej nie wchodze fuda tylek ok, ale brzuch nie, ten pas mi sie ssuwa... wiec chodze dresach i legginsach... tylko z ekurka zimno sie zaczyna robic :/

kocurek : witaj :) ja siedze przy kawie wiedenskiej :) czyli takie inne cappuccinnnnnnoooooooo ;)

just : hej :)

lil, mary, wiolka : dziekuje, jako tako sie czuje... oczywiscie jak maly spal ponad 2h to ja co 15min siku a teraz znow zombie, ale u mnie to juz standard... byle do poordu + 3/4 m-ce :) yyyyyyyyyyy...

asionek : hej!!!! jak podroz !!!.????

ewula : u ciebie juz 34 tc, wiem ze jest ciezko ale polez jeszcze troche zobaczysz ze bedzie DOBRZE :)

made : ????

carola : zycze Ci, zeby list z zyczeniem dotarl do gwiazdora :)

Wioluś to widzę Ciebie nosi tak jak mnie...W sumie Martynka jednak jeszcze śpi to bym mogła poleżeć, ale mam przed oczami wszystko, co muszę zrobić i nie mogę wyleżeć, choć głowa pęka....

Jos dajesz sobie 3-4 miesiące na wyregulowanie dzidzi? Kurcze ja marzę o tym, żeby Martynka szybko zaczęła przesypiać noce, ale coś czuję, że na samym cycku to tak się nie da....

hej hej heloł :-D
dzisiaj byłam pierwszy dzien na praktyce od 8miesięcy ;-):-) .
Dwa dni w tygodniu po 5h ;-):-) nie jest tak źle :-)

przepraszam ze tak tylko o Sobie ale jestem głodna jak wilk ;-):-)
Nad robię wieczorkiem :-)

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Kocurek , i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

mloda : hej :)

lil : tak sobie niby daje, 3-4 m-ce... A rcazej mam nadzieje hehe ;)
L. przesypial nocki jak mial 2 m-ce i 3 tyg :) oby bylo tak samo... hehe

uciekamy na plac zabaw

do wieczora!

mała przysnęła, młody poszedł z babcią do prababci;)
a ja myślę co by tu jeszcze...

Asiu-gratulacje i umawiaj się od razu do lekarza, bo jeśli poroniłaś ostatnio to może profilaktycznie da ci teraz leki aby wszystko było oki

a jak tam szkoła Młoda?

kurcze a mnie na maila straszą że vat na rzeczy dla dzieci idą do góry od nowego roku z 8% na 23%? prawda? chyba znów coś przespałam-kurde nie dość że już jest wszystko drogie to jeszcze będzie drożej??????!!!!!!!!

reklama
Paulina - prawda z tym vat-em niestety.

Asia - gratki :) Powodzenia u lekarza :tak:

A ja odkurzyłam, poszłam po Karolę i z koleżanką spacer we cztery zrobiłyśmy sobie godzinny. Teraz dziewczyny zjadły, odpoczną to mykam do koleżanki z dziewczynami :tak: Dzieciaki się pobawią a my pogadamy :-)
Włoski przyszły i są super ale mój aparat strajkuje więc jutro wam wstawię. 5 min się je zakłada a jeszcze szybciej zdejmuje :tak: bosko :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry