- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Wybaczcie lekkie opóźnienie, ale Mały Głodommorr chciał jeść 

paulina.pro
Fanka BB :)
oho kolejna lansiara która nie wygląda na to aby kiedykolwiek była w ciąży
ślicznie Made
ślicznie Made
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Made pełen lans 

WIOLKA1509
made no ale moglas uprzedzic ze sladu po ciazy juz nie ma i ze tak apetycznie wygladasz... teraz bede musiala pazury poobgryzac z zazdrosci:-)

Marcepanek
No ta ja tylko na chwilkę bo zaraz lecę na USG połówkowe. Odezwę się po wizycie ;-)
:-):-) już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego bączka 

paulina.pro
Marcyś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
WIOLKA1509
marcepanu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
paulina a ty nie siedz w ukryciu tylko napisz co dzis porabiacie?
mi wlasnie nasza Saba zagryzla 3 kotka ... az mi sie plakac chce . ogolnie to taki lagodny pies a kotow nienawidzi i nawet jak kot podejdzie do jej ogrodzenia to go wciagnie i zagryzie .
paulina a ty nie siedz w ukryciu tylko napisz co dzis porabiacie?
mi wlasnie nasza Saba zagryzla 3 kotka ... az mi sie plakac chce . ogolnie to taki lagodny pies a kotow nienawidzi i nawet jak kot podejdzie do jej ogrodzenia to go wciagnie i zagryzie .
reklama
paulina.pro
a Wiolu-nic ciekawego, też jestem podziębiona, młody ma focha i nie chce obiadu za to jogurt taak, a mała śpi po 30 min a potem krzyk-spacer oczywiście skończył się jak zwykle
aha i od dziś wymyśliłam sobie dietkę-ciekawe jak długo wytrzymam...?
a kotków szkoda-pies sąsiada ma taką tendencję i naszego biednego Bazyla już 2 czy 3 razy chapnął-na szczęście jakoś się wylizał-tylko chyba kocie życia mu się kończą bo jeszcze miał inne kłopoty
-nasz rudzielec pechowiec
aha i od dziś wymyśliłam sobie dietkę-ciekawe jak długo wytrzymam...?
a kotków szkoda-pies sąsiada ma taką tendencję i naszego biednego Bazyla już 2 czy 3 razy chapnął-na szczęście jakoś się wylizał-tylko chyba kocie życia mu się kończą bo jeszcze miał inne kłopoty
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: