reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj, Made, Ty lasencjo! Żeby koleżankom tak po oczach dawać! Wstyd...:-)

Carola rezonans wygląda tak, jak dziewczyny opisują, a kontrast nie zawsze podają, a poza tym możesz się na niego nie zgodzić...
Ja miałam rezonans głowy i kojarzy mi się, że było głośny...

reklama
Kobietki Kochane, bardzo dziękuję za komplementa :-) Dzisiaj wyszłam po raz pierwszy bez pasa poporodowego :-p ale waga w dalszym ciągu na plusie :confused:

Olivka - a Ty masz to na kręgosłup ? Bo miałam rok temu rezonans dwa razy i nie dostałam kontrastu. Zależy co Ci tam oglądać chcą ;-) U mnie to trwało jakieś 20 min. założyli słuchawki, puścili mjuzik i było rewelacyjnie :-D czasami tylko jakby ktoś młotem pneumatycznym nawalał, ale da się przeżyć ;)

Ja tylko na chwilkę pochwalić się, że dziś jestem matka IDEALNA :-p Wszystkie ciuszki posortowane, poprane, poprasowane i w kosteczkę tematycznie ułożone :-p:-p:-p I tyle miałam do powiedzenia.. a nie zaraz - jeszcze to, że mała śpi czwartą godzinę - pierwszy raz chyba tyle w dzień :-) a ja w międzyczasie tak się urobiłam, że gdybym mogła to bym sobie pokłony biła:-D
Całuję Was, ale poczytam za jakiś czas, bo nie mogę teraz jeszcze - mój pan i władca ciężko pracuje składając meble od wczoraj - wyjątkowo mam go w poniedziałek !! - więc i ja wezmę się do jakiejś roboty. Może coś jeszcze wymyślę hehe ;-)

Made dzięki:)
Tak,mam odcinek lędźwiowy:)
Lansiara!!!! Wrrrr,zazdrość mi się włączyła...3 dzieci a wygląda jak gibka nastolatka...

Wiola...szkoda kici:(

Olivka - dobrze, że już jesień i można pozakrywać co nieco pod metrami bawełny :-)))))

Kocurek - oj teraz to mnie wpędziłaś w kompleksy :baffled: u mnie większość ubranek na desce czeka aż się lansować przestanę :-D

Just ale piękności!!! daj gryza:-D

Made wstydź się! jak można tak dobrze wyglądać? Ja na siebie w lustrze patrzeć nie mogę, ale co tam... zawsze może być gorzej jak mi przybędzie ze 20 kg:-D

Marcepanku &&&

Kocie może do mnie chcesz wpaść? pranie leży i czeka... może do końca tygodnia się wyrobie z prasowaniem :D

Wiecie co? byłam dzisiaj w leclerku a tam co? Choinki i kolędy:no: niedługo już we wrześniu bombki i łańcuchy będą wisieć:szok:

Przybyliśmy w końcu do domu. Jak mały pójdzie spać ponadrabiam i popiszę może coś. Jestem padnięta i więcej do babci Maciek nie pojedzie- popsuje mi dziecko kobita! I do tego mijamy się w kwestii ubierania mojego syna. Najlepiej jakby mial na sobie wełniane rajstopy, body, pajaca, spodenki, sweterek, a tak na wszelki wypadek kombinezon zimowy i pewnie kominiarkę, żeby mu nos nie zmarzł!!! :wściekła/y: Psychicznie wymiękam. Na dokładkę mam na 2.12 stawić się w sądzie w charakterze świadka a nie poszkodowanej! Pijany kolo bez prawa jazdy- 2krotny już recydywista z wyrokiem w zawiasach, wjechał w moją strzałę autem bez oc i przeglądu! Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży! Poodpisuję tym, którym mam poodpisywać później. Nie mam głowy w tej chwili

rureczka - jakoś Ci nie wierzę, że lustra unikasz :cool2: wrzuć jakąś foteczkę, obiektywnie ocenim :-))))

marcepanek - powodzenia, i koniecznie daj znać :)) Może poznasz płeć ? ;-)

Libby - policz do dziesięciu, zrób kilka głębszych wdechów i wydechów, Maciusia ululaj i wracaj :-) My Go nie będziemy ubierać :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry