reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka-wysypiasz się?? jejku ja nie pamiętam już co to w ogóle znaczy i zazdroszczę koleżanko...a jakieś podejrzenia co do płci? no i czy myślisz coś nad imionami?

mnie najbardziej wkurza że po porodzie schudlam 10kg i nic więcej-waga stoi, chciałabym chociaż w biodrach wrócić do moich 96cm a nie 100-dobra już nie smęce, czas się wziąść za siebie!!

reklama
Witajcie. Ja ciągle niewyspana jestem.Potrzebuję urlopu od codziennych obowiązków. Nic mi się nie chce. Dobra już wam nie smęcę, zajrzę później

Paulinko oby było zdrowe, a co będzie to będzie:tak: Po cichutku chciałabym dziewczynkę...

Hej!

Jeju, szlag mnie trafi!!! Nie dość, ze mi net nawala konkretnie od soboty, to jeszcze mi wcięło posta, którego męczyłam przez 15 minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::angry::growl:

Jos, Wiola - datę CC wybiera szpital, bo planowe CC są 2 razy w tygodniu (tu generalnie dość mały jest odsetek CC, a zwłaszcza planowych). Przypuszczalnie wiem, kiedy, ale muszę to jeszcze potwierdzić na kontroli, którą mam w tym tyg.

Wiola - dużo zdrówka!

Jos - a Ty zdecydowałaś się na CC?

Asionek - ja bym pewnie na początku spróbowała użyć ajkiegoś sudocremu na to, a jak nie zadziała, to do lekarza. Oby to nic poważnego nie było!

Mademoiselle - a dziękuję, całkiem nawet wyspana dziś, ale gnaty mnie strasznie bolą i ogólnie już nie do życi jestem! A jak Twoi mężczyźni?

Ja już ledwo człapię!... Wszystko mnie boli, plecy i ręce wysiadły... :zawstydzona/y: Brzuch boli czasem, a ciągnie okropnie!!! :zawstydzona/y: Mam nadzieje, że córcia grzecznie posiedzi w środku do CC!!! :baffled:

Pozdrawiam wszystkie babeczki! Zmykam lezeć, bo już tylko to mogę, a poza tym po tym maratonie pisania łapy strasznie mnie bolą...

cześć misie proszę o przytulenie
:baffled: kiepsko znosze to samotne siedzenie w domu. Myśle tylko co mnie gdzieś strzyka i panicznie boje sie ze zaczne rodzić..... głupia jestem wiem:confused:

rureczko ciesz sie tym spokojnym czasem ciąży;) i trzymam kciuki za dziewuszkę;)

kocurek gratuluje jadalni a może moglabyś nam pokazać swoje królestwo może masz jakieś plany domku? Mi też sie marzy własny dom i uwielbiam oglądać projekty

wiola nie martw się wagą każda ma inaczej ja straciłam na początku 3kg. później szybko przybierałam tak koło 20-25tygodnia. po szpitalu znów 3kg w dół i teraz mam 8kg na plusie czyli waże 76kg, ale tak jak sie przejmowałam tym na początku to teraz mam w d**** :-p

asionek plamki są białe to może być jakiś grzybek. Gdzieś coś o tym czytałam że tak sie zdarza przy karmieniu.

Asionek-ja miałam podobne krostki ale miejsce gdzie one były było gorące-były w takim dziwnym skupisku na piersiach a pojawiły się krótko przed zapaleniem piersi...oby u ciebie było coś innego

cieple sa , ale krotski to to nie sa tylko plamki takie zarozowione jakbym sie opazyla czy cos podobnego ...mam nadzieje , ze to nie zapalenie !!

Witajcie. Ja ciągle niewyspana jestem.Potrzebuję urlopu od codziennych obowiązków. Nic mi się nie chce. Dobra już wam nie smęcę, zajrzę później

ja tez niedospana mocno jestem wiec witam w klubie :)

asionek plamki są białe to może być jakiś grzybek. Gdzieś coś o tym czytałam że tak sie zdarza przy karmieniu.

moje sa rozowe ...
bedzie dobrze napewno nie urodzisz teraz :)

Just kurcze i ty tez niewyspana ?? pewnie zeby mecza :(

Jos dzien lenia i ja mam , wezme przyklad z Rureczki i zrobie zupe , a moze i nawet zrobie ja z paczki :-D

Zizi widzialam co sie dzieje w Italii masakra u nas na szczescie nie jest tak zle i deszcz przestal padac !! w koncu :)

Made hej :) ja kawki sie napije i to duzy kubas prosze :)

Mary odpoczywaj kochana :) juz niedlugo kurcze kolejne bebe na forum , juz sie doczekac nie moge :-D

piszecie o wagdze , u mnie zle nie jest , ale mam nadzieje jeszcze cosik zgubic i brzuch wyrobic , ale to moze sie nie udac , bo ja len i brzucha nigdy twardego jak deska nie mialam , na cwiczenia ciezko mnie namowic niestety
mam program Tamilee i moze wroce do niego , bo to jeszcze cwiczyc moglam :) narazie czasu i sil brak ...

reklama
Asionku o wyspaniu, to nie ma mowy, od tygodnia mam stertę prasowania, ciuszki Małego do ułożenia w jego półce i duuuuupa, wieczorem brak sił, muszę dzisiaj się zmobilizować, żeby to zrobić, bo to jest szczyt i masakra jakaś :zawstydzona/y: ja wiem, że nie jestem perfekcyjną panią domu i nie muszę nią być, ale skoro spędzam w domu całe dnie, to podstawę mogłabym zrobić, zresztą to ciuszki Remika, czyli sama przyjemność, a tu takie lenistwo :szok::baffled:
a jak Nath?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry