reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej:-)
marcepanu&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

paulina a ty nie siedz w ukryciu tylko napisz co dzis porabiacie?

mi wlasnie nasza Saba zagryzla 3 kotka ... az mi sie plakac chce . ogolnie to taki lagodny pies a kotow nienawidzi i nawet jak kot podejdzie do jej ogrodzenia to go wciagnie i zagryzie .

Ja bym się zapłakał za tymi kotami:-(, uwielbiam koty:happy2:

Proszę o sprawdzenie zawartości cukru w cukrze :-D:-D:-D

Kocurrr PERFEKCYJNA PANI DOMU???? :szok::szok::szok:

Jaki słodziak:tak::tak::tak::tak: Przecudny:-)

Made, oczywiście czapki z głów:tak::-D:szok: ślicznie wyglądasz:cool2:

Karolina ja miałam rezonans, ale bez kontrastu, trwał 5min, trochę nie wygodnie było ale przeżyłam:sorry2:

Kupiłam dzisiaj deskę do prasowania w biedronce Viledy, a po pracy jedziemy do Lidla po buty:-)

reklama
mlody pachnie swieci sie i siedzi mi na kolanach i zaglada co pisze ;-):-)

Caroline jak co to daj mi znac to moge Ci to kule kupic i wyslac
Made Ty lansiaro ;-).. Piekna! . Powiedz mi sciagasz malemu napletek ??;-)

Dziewczyny przepraszam że tak z partyzanta i od razu o sobie, ale właśnie wróciłam do domu (miałam spotkanie na mieście), spojrzałam w lustro i zobaczyłam coś BARDZO dziwnego!!! :szok: Rano robiłam fotkę żeby Wam później pokazać jak "wysoko" mam brzuch, później w ciągu dnia maleństwo mało się ruszało, a teraz po powrocie jak popatrzyłam w lustro to mam brzuch już całkiem nisko! Obniżył się BARDZO widocznie w ciągu kilku godzin!!! Czuję nacisk na miednicę i lekkie skurcze i nie wiem, co jest grane :no: Małe się rusza lekko jak sprowokuję pukaniem w brzuszek, ale boję się że zacznę rodzić. To jest aż dziwne! :szok:
zobaczcie, aż cyknełam teraz drugie zdjęcie żeby porównać...

2222.jpg

sergi - odwróciło się główką do dołu i naciska na kanał - za dużo łaziłaś. Połóż się i odpocznij zamiast szaleć :tak:

Caro - odesłane :)

A ja sobie ziazi gorącym olejem zrobiłam w łapę. Kurier jutro zabierze wózek do reklamacji - na ich koszt, a ja z rana muszę z Karoliną do audiologa jechać bo przestaje słyszeć, może stać obok ciebie i jak się mówi normalnie to nie słyszy i nie to że nie słucha tylko nie słyszy :-( A sprawdziłam na zasadzie - M ją trzymał a ja z boku pytałam czy chce jajo z niespodzianką i zero reakcji - dopiero jak krzyknęłam to zareagowała :no::-(

Sol 3mam kciuki za jutrzejszą wizytę ! Oby było OK !;-)
Sergi mi ok 2 tyg przed porodem opadł brzuch .;-)
Just jak Remik ?;-)

heej boogie :-):-):-) a dlaczego ja slodziaka Remika nie widze, a zizi widziała?? :szok: Gdzież on, czy ja już ciotka ślepa taka??

made kurcze blade :-D:-D:-D Się lansujemy na spacerkach widzę :-p A ja nawet nosa nie wychylam... też muszę jakiś lans zapodać na tej mojej wsi :dry:

Czy ktoś coś do mnie miał, bo czytałam ale ewidentnie nie pamiętam ... Aha dziękuję za miłe słowa w kwestii mebelków :tak:

sergi
hehe mi też z dnia na dzień brzuch taki zwis zaliczył, i to dość wcześnie :)) i nic się nie działo w sprawie P ;)))
Jeeju... jak szybko się zapomina, że się miało taki balonik samemu jeeeju... :sorry2:

Aaa mlodamamusia no Rafik cud miód, jak zwykle :))))))))))) Ale masz synka !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry