- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Kocccurrku bardzo ładnie dziękuję
Renna śliczny ten Twój Olbrzym
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
renna to wspaniale :-) A wiesz, że ja też na początku też miałam podobnie - mnie brało okrutnie na kwaskowe mandaryny
ewula gdzie fotki?????????
ewula gdzie fotki?????????
Czarny Kocur
Made by Made :*
boogie nie ma za co - JESTEŚ NAJPRZEBOJOWSZA BEZ DWÓCH ZDAŃ - ja w ogóle uważam, że Ciebie nie trzeba dalej lansować - skupmy się na kocurku
EWULA grrrrrr
EWULA grrrrrr
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kochane uciekam do szkoły ;-)
Miłego dnia;*
3majcie kciuki za kartkoweczke:-)
Miłego dnia;*
3majcie kciuki za kartkoweczke:-)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI
DNIA MAMY
Wielu radości, pogody ducha, optymizmu,
cudownych Fasolek pod serduszkiem,
szczęśliwej ciąży i porodu
a także pociechy z Maluszków!
Pojechaliśmy wczoraj z G. do sklepu na małe zakupy i do domu wróciliśmy... z detektorem tętna dziecka Cały wieczór próbowaliśmy znaleźć Maluszka w brzuszku, ale chyba jeszcze jest zbyt malutkie, bo słyszałam tylko własne bicie serduszka... No nic, będziemy jeszcze szukać na pewno
No i wreszcie doczekałam się Wczoraj przyszło zaproszenie ze szpitala na usg z badaniem przezierności 2 czerwca to będzie "ten dzień" Jak dobrze, że to tylko tydzień! I już cieszę się jak wariat, bo po raz pierwszy przyszły Tatuś zobaczy na monitorze Nasze Maleństwo!
Zmykam do Mamusi, będę popołudniem Miłego dnia, Kochane!
Z OKAZJI
DNIA MAMY
Wielu radości, pogody ducha, optymizmu,
cudownych Fasolek pod serduszkiem,
szczęśliwej ciąży i porodu
a także pociechy z Maluszków!
Pojechaliśmy wczoraj z G. do sklepu na małe zakupy i do domu wróciliśmy... z detektorem tętna dziecka Cały wieczór próbowaliśmy znaleźć Maluszka w brzuszku, ale chyba jeszcze jest zbyt malutkie, bo słyszałam tylko własne bicie serduszka... No nic, będziemy jeszcze szukać na pewno
No i wreszcie doczekałam się Wczoraj przyszło zaproszenie ze szpitala na usg z badaniem przezierności 2 czerwca to będzie "ten dzień" Jak dobrze, że to tylko tydzień! I już cieszę się jak wariat, bo po raz pierwszy przyszły Tatuś zobaczy na monitorze Nasze Maleństwo!
Zmykam do Mamusi, będę popołudniem Miłego dnia, Kochane!
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
hahahahahaha
Koccurrku w takim razie, ja się będę tylko przysłuchiwać tym radom naszej koleżanki Made skupimy się na lansowaniu Kociątka
Młoda kciuki zaciśnięte są &&&&&
Ewula cześć :-) właśnie gdzie są Twoje fotki, dobrze, że Koccurek pamięta ;-)
Sergee witaj! :-) dawno Cię u nas nie było, dobrze, że jesteś i super, że z Twoją Fasolką wszystko dobrze
Koccurrku w takim razie, ja się będę tylko przysłuchiwać tym radom naszej koleżanki Made skupimy się na lansowaniu Kociątka
Młoda kciuki zaciśnięte są &&&&&
Ewula cześć :-) właśnie gdzie są Twoje fotki, dobrze, że Koccurek pamięta ;-)
Sergee witaj! :-) dawno Cię u nas nie było, dobrze, że jesteś i super, że z Twoją Fasolką wszystko dobrze
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dzień dobry, cześć, czołem i lansem
Przed 11 wychodzę do koleżanki na kawkę i ploteczki, na dodatek zdradzam swoje osiedle ale nie mam wyjścia, to też w sprawach że tak powiem lansu... powiem wam w tajemnicy ale ciiiii... nie mam sie w co ubrać
Przed 11 wychodzę do koleżanki na kawkę i ploteczki, na dodatek zdradzam swoje osiedle ale nie mam wyjścia, to też w sprawach że tak powiem lansu... powiem wam w tajemnicy ale ciiiii... nie mam sie w co ubrać
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: