- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Czołem obywatelko Rurrko
w ramach pomocy sąsiedzkiej mogę Ci pożyczyć tą moją niedzielną sukienkę kościelną, bo jak na dodatek idziesz na inne osiedle, to trzeba swoje zaprezentować od jak najlepszej strony
Renna niestety tak, Marcepanek straciła obie fasolki :-(
w ramach pomocy sąsiedzkiej mogę Ci pożyczyć tą moją niedzielną sukienkę kościelną, bo jak na dodatek idziesz na inne osiedle, to trzeba swoje zaprezentować od jak najlepszej strony
Renna niestety tak, Marcepanek straciła obie fasolki :-(
Czarny Kocur
Made by Made :*
Skarbek ewuli :-):-):-):-)
WIOLKA1509
Fanka BB :)
hej ho
ide czytac
ide czytac
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Ewula piękny Twój Skarb, niech teraz zdrowo rośnie
Wiolka Cześć :-)
Wiolka Cześć :-)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Boogie bardzo chętnie, i już jej nie oddam;P będę w niej wyglądać nieziemsko i niejeden emeryt poleci a co!
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Rurreczko niech się dobrze nosi hahahahaha, teraz jak jesteś bez męża, możesz łowić wszystkich seniorów z osiedla hahahahahahaha
witam sie czwartkowo
przede wszystkim zycze: wszytskim MAMOM i PRZYSZLYM MAMOM : NIEZAPOMNIANEGO,PRZEPIEKNEGO DNIA MATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
serg : kciuki za usg!!! ja ide 1.06
ewula : pieknie ))
just, mloodamamusia : na was brak mi slow jak was tu widze co rano... rece opadaja!
wiolka, kocurek : hej
mama : mam nadzieje, ze nie lapie cie wirus... ze to raczej oznaka ze cos tam sie innego w organizmie dzieje
ide na sniadanko, dopiero wstalam
przede wszystkim zycze: wszytskim MAMOM i PRZYSZLYM MAMOM : NIEZAPOMNIANEGO,PRZEPIEKNEGO DNIA MATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
serg : kciuki za usg!!! ja ide 1.06
ewula : pieknie ))
just, mloodamamusia : na was brak mi slow jak was tu widze co rano... rece opadaja!
wiolka, kocurek : hej
mama : mam nadzieje, ze nie lapie cie wirus... ze to raczej oznaka ze cos tam sie innego w organizmie dzieje
ide na sniadanko, dopiero wstalam
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Ewula śliczności )
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: