rruurrkkaa
Mama Misiatków
Młoda :**
Just jupiiiiiiiiiiiiiiiii jesteś wreszcie )
Just jupiiiiiiiiiiiiiiiii jesteś wreszcie )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewuszki
przeżyłam jak zobaczyłam na swoim kompie, że mam do nadrobienia ponad 70 stron wpisów, a nie było mnie tylko od 30.04 cieszy mnie to, że piszecie, ale smuci, bo nie dam rady wszystkiego nadrobić
Pytam więc grzecznie, co u Was moje miłe?
Cześć wszystkim!
Ja dziś byłam u lekarza i dostałam zwolnienie do końca przyszłego tyg. Żelazo niskie, ale będę brała tabletki i się wyreguluje. Mdłości, ból głowy i brzucha nadal są... Do pracy wracam 16.05., to będzie już 13. tydz., wiec mam nadzieje, że te dolegliwości już będą przechodzić... Na wtorek mam zamówioną wizytę na pomiar przezierności karkowej.
Tymczasem jeszcze nie nadrobiłam, ale zaraz zasiadam do czytania. :-) Miłego popołudnia Wam wszystkim!
Asionku jestem na troszkę, jeszcze nie mam internetu u siebie, jestem u znajomych, bo samej mi się w domu nie chce siedzieć, więc lapka pod pachę i siup!! na internet
Właśnie dowiedziałam się, że koleżanka jest poważnie chora... choroba jest nieuleczalna, zaczyna w sierpniu chemioterapię i nie wiadomo co będzie :-( ma 26 lat... i wiecie co jest najgorsze??? Musi wcześniej zamrozić swoje jajeczka, bo może być później bezpłodna :-(
a witam cipelutko kochane kolezanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co tam u Was??
Ja czuje sie nawet niezle choc mdłosci sa straszne !!!!! I caly czas mam glowe pełna obaw czy wszystko bedzie dobrze