Dzieki Mamcia:*
No ja wychodze z zalozenia ze jesli rzeczywisc ie bedzie cos nie tak to przynajmniej od razu bedzie wiadomo...
Wiesz moze to zle zabrzmi ale ja sie tym tak bardzo nie przejmuje, bo wszystko inne jest si i coraz bardziej wierze ze bedzie mi dane tulic Malenstwo:-)
Tak bardzo pragne tego dzieciaczka...
No a potem odczekamy i nastepne:-)
Testujesz w weekend czy czekasz co przyniesie los??
Slonko jan wiem ze tyle staran nie wplywa dobrze na ludzi i juz sie traci czesto nadzieje, ale ja wierze ze dzieci wiedza kiedy jest dla nich odpowiednia pora:-)
Zobacz nawet taki glupi przyklad z chrztem u nas...
Tak bym nie miala kogo na chrzestnego bo wszyscy po rozwodach:-(
W sierpniu mam termin porodu, a we wrzesniu moj bratanek ma bierzmowanie wiec idealnie sie zgra:-)
Po za tym z tym mieszkaniem nam teraz wypalilo, jakos sie wszystko zaczyna ukladac...
No z praca u mnie troszke nie wyszlo bo jakby wtedy sie udalo to bym miala gdzie wrocic, a tak mi sie umowa konczy z porodem, ale trudno, bedzie inna;-)
wam tez bedzie dane, ja w to mocno wierze i trzymam kciukasy;-)
No to bedziesz miala ucznia w domu;-)
Duza pannica juz z Zuzi:-) I i z Dominisia rosnie prawdziwy mezczyzna:-) Jak bedziesz miala mozliwosc to wstaw jakies Wasze fotki nowe;-)
Paulina dziekuje:*
No Maluszek potwierdzono ze bedzie chlopak, i tak tez czulam od poczatku mimo ze celowalismy w dziewczynke
(jeden jedyny raz od lat trafil mi sie cykl 28dniowy)
Jedyne co to dla dziewczynki mialabym latwiej z imieniem
Ale ogolnie to mi bylo obojetnie, byle by wszystko dobrze bylo:-)