reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Malapralinka-ja podejrzewam że wszystko będzie oki z maluszkiem-czasami lekarze niepotrzebnie nas niepokoją, ale nie dziwie się im że wolą dmuchać na zimne, a maluszek może się pokazał czy będzie strażakiem czy kuchareczką małą;)?

reklama
kocur : u mnie tez kalafior :)
kalafior marchewki losos i ... 4 nalesniki z grzybami.... :zawstydzona/y:

kurcze a ja dalej na lososia patrzec nie moge :/ a kiedys nawet lubilam tylko swierzego nie smazonego :)

asionek to w ramach jakiegoś "programu" - od półtora miesiąca jestem zarejestrowana, więc już się tam wybiorę... na drugi koniec miasta trzeba jechać, no nie chce mi się :dry:

mniam !!! jos szczególnie naleśniki :-):-D

Dobra.. ruszam szanowne litery i idę do lazienki....

aaaa no to juz rozumiem :)

Paulina- nie no córcie też są si:)) ale mnie osobiście wnerwi Ci powiem jak ktoś ręce załamuje za syn bedzie....

rozumiesz jak ma się 3 synków to by się córcie chciałao,ale jak ma być pierwsze dziecko to :załamka" bo syn...ja już tyle walczę ze dla mnie płeć na prawde nie ma znaczenia...
ostatnio miałam sen ,ze urodziłam 2 synków-i wiesz co...tęsknie za nimi...bije mi od tych starań...

dzieki za gratki :)
ja tam zawsze chcialam synka pierwszego , ale jakby byla coreczka to tez super :)
i tez nie kumam jak mozna rece zalamywac i plakac jak sie okazuje , ze bedzie chlopczyk :(((

witam cala reszte :)
ide obiad robic jakis :)

Cześć dziewuszki :-D

przeżyłam :szok: jak zobaczyłam na swoim kompie, że mam do nadrobienia ponad 70 stron wpisów, a nie było mnie tylko od 30.04 :sorry2: cieszy mnie to, że piszecie, ale smuci, bo nie dam rady wszystkiego nadrobić :no:

Pytam więc grzecznie, co u Was moje miłe? :tak::tak::tak:

Dzieki Mamcia:*
No ja wychodze z zalozenia ze jesli rzeczywisc ie bedzie cos nie tak to przynajmniej od razu bedzie wiadomo...
Wiesz moze to zle zabrzmi ale ja sie tym tak bardzo nie przejmuje, bo wszystko inne jest si i coraz bardziej wierze ze bedzie mi dane tulic Malenstwo:-)
Tak bardzo pragne tego dzieciaczka...
No a potem odczekamy i nastepne:-)

Testujesz w weekend czy czekasz co przyniesie los??
Slonko jan wiem ze tyle staran nie wplywa dobrze na ludzi i juz sie traci czesto nadzieje, ale ja wierze ze dzieci wiedza kiedy jest dla nich odpowiednia pora:-)
Zobacz nawet taki glupi przyklad z chrztem u nas...
Tak bym nie miala kogo na chrzestnego bo wszyscy po rozwodach:-(
W sierpniu mam termin porodu, a we wrzesniu moj bratanek ma bierzmowanie wiec idealnie sie zgra:-)
Po za tym z tym mieszkaniem nam teraz wypalilo, jakos sie wszystko zaczyna ukladac...
No z praca u mnie troszke nie wyszlo bo jakby wtedy sie udalo to bym miala gdzie wrocic, a tak mi sie umowa konczy z porodem, ale trudno, bedzie inna;-)
wam tez bedzie dane, ja w to mocno wierze i trzymam kciukasy;-)

No to bedziesz miala ucznia w domu;-)
Duza pannica juz z Zuzi:-) I i z Dominisia rosnie prawdziwy mezczyzna:-) Jak bedziesz miala mozliwosc to wstaw jakies Wasze fotki nowe;-)

Paulina dziekuje:*
No Maluszek potwierdzono ze bedzie chlopak, i tak tez czulam od poczatku mimo ze celowalismy w dziewczynke
(jeden jedyny raz od lat trafil mi sie cykl 28dniowy)
Jedyne co to dla dziewczynki mialabym latwiej z imieniem:p
Ale ogolnie to mi bylo obojetnie, byle by wszystko dobrze bylo:-)

Ostatnia edycja:
Asionek- no ja właśnie też tego nie rozumiem-dziecko to dziecko:tak:

Just- ogólnie u dziewczyn wszystko si-jedynie Pysia choruje i leki nie pomagają...
ja z Gumisią testujemy w ndz.Rurka za tydzień-więc trzymaj &&&&&&&&.
masz juz torbe do szpitala spakowaną???

Pralinka- fotki musi Tomi wstawić bo ja nie umiem:sorry2:
super,ze z mieszkaniem wypaliło wszystko..
a jeszcze troche i utulisz Maluszka!!:tak::-)
bardzo się cieszę Twoim szczęsciem-bardzo!!

Cześć wszystkim!

Ja dziś byłam u lekarza i dostałam zwolnienie do końca przyszłego tyg. :oo::eek: Żelazo niskie, ale będę brała tabletki i się wyreguluje. Mdłości, ból głowy i brzucha nadal są... Do pracy wracam 16.05., to będzie już 13. tydz., wiec mam nadzieje, że te dolegliwości już będą przechodzić... Na wtorek mam zamówioną wizytę na pomiar przezierności karkowej.

Tymczasem jeszcze nie nadrobiłam, ale zaraz zasiadam do czytania. :-) Miłego popołudnia Wam wszystkim!

Jestem :-)
zakupiłam suszarkę;-):-)

Mamita
przekochany Domi! ;**

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka

Dzieki mamcia:*
No to molestuj Toma bo ja lubie wasze fotki ogladac:-)

Uciekam z piesiem po Mezusia na przystanek bo zaraz z pracy wraca:*
Buziaki i do nastepnego, pewnie tu niebawem wlece znowu:-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pralinka- to jakie imię dla synka????mi sie Marcelek i Filip podobają :))

Mary- no to troche odpoczniesz od pracy ,odeśpisz i bedzie si:)
buzka:*

Mamusia- dzieki-tak zgadzam się-przekochany mój facet!!:))

no i lista widzę nadal jest:)))

Pralinka- papa ,kochana-wlatuj do nas:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry