reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dokładnie Asionek... jakoś wytrzymam te 6 dni, ale wolałabym już wiedzieć :tak:

Rurka
słonce ty kochane !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fluidki prosto z mieszkanka Rafała ;-)
Łapcie;**

Nie ma tu juz nikogo :-(
to uciekam nyny;**

Karaluchy ( ;

;***

Tak się zastanawiam czy mam iść do szkoły jutro :-) bo mam na 12.40 cztery lekcje i to nie z moimi nauczycielami bo sa matury... I nie wiem czy mi sie opłaca :-)
Hmm :p
Jak myślicie ?;-);-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-) wrocilismy poznym wieczorem, odespalam w koncu. Na wsi noca jest przerazajaco cicho i jakos spac nie moglam, chociaz wypad bardzo udany :-)
Odebralam Siersciucha od kolezanki, u ktorej juz raz byl przez 3 dni i jestem zalamana. Ona robila co mogla, nawet noce zarywala dla niego. On futerko sobie wygryzal. Domyslamy sie, ze z tesknoty. Jak tylko wzielam go na rece, usnal. Biedactwo. Spi do teraz i pomimo zakazu wchodzenia do naszego lozka, spi z nami. pojde z nim do weterynarza. Mam nadzieje, ze to nie zadne chorobsko.

Pozdrawiam

libby biedny Stefan... taki wrażliwy... :sorry:

rurka ... mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)

wiooooooolka ! ! ! ! ? ? ? ?

boogie przegapiłam Cię :dry::unsure:

mlodamamusia i co... poszłaś??? :-D Mój syn od wczoraj twierdzi, że "chory" i nie poszedł :-p

A poza tym - DZIEŃ DOBRY :-) Dziś ma być rzekomo 20 stopni !!! :-)
Wczoraj byłam w poradni genetycznej, panie genetyczki (??) rozwodziły się nad moimi wynikami, że takie ładne i niejedna dwudziestka mogłaby pozazdrościć :-p:-p:-p no i mieliśmy podjąć decyzję do dziś, czy robimy amniopunkcję, obgadałam z G. i nie robimy :) Potem błąkałam się po Pasażu Grunwaldzkim parę godzin i wreszcie znalazłam coś wygodnego do ubrania na tyłek - legginsy :-D Teraz walczę z cellulitem (naoglądałam się siebie w lustrach wczoraj z każdej strony :eek:) - daję sobie miesiąc na wyjście na prostą :-D kremy, więcej ruchu, masaż i dieta :rofl2:
A o 13.00 spotykamy się ze znajomą architekt :-) A jutro chyba nad jezioro :-):-):-)

made gdzie Wielki Brzuch ???????? :-( ja już z pierwszą lurowatą kawą....

ewula pięknie rośnie betka :))))))))))))))))))))))))))))))))))

mary nareszcie na zwolnieniu :)))))))) bardzo dobrze :tak: Oczywiście życzę Ci, żeby objawy zmalały po 13 tygodniu ale do pracy wracać już nie życzę :-p

Ostatnia edycja:
hej kocurku cieszę się ze maluszek zdrowy;)

co tam u was dziś? Ja mam okropnie dużo pracy cały weekend sie z niej nie wygrzebie;-(

Witajcie kobietki :-)

Piękny dzisiaj poranek :tak: ja zaraz zaczynam prace ogrodowe, szkoda marnować pięknego dnia.

Libby, no niektóre zwierzaki tak reagują na stres. Znajoma kiedyś polecała psie feromony na uspokojenie. Włączała je do kontaktu w Sylwestra, jak wychodziła z domu i pies był dużo spokojniejszy. Podpytaj weta, je można kupić nawet na allegro :tak:
Ale sprawdź też czy żadnej pchełki nie załapał. Teraz się zaczął okres kleszczy i pcheł i trzeba psiaki zabezpieczyć. Jak masz jednego psa, to bardzo polecana jest obroża firmy Kiltix - nie jest tania, ale skuteczna i nie śmierdzi tak jak te pozostałe ;-)

Kocurek - byłaś w fundacji AM? Ja tam w poniedziałek jadę z mężem, mam małego stracha, ale większy będzie jak po wyniki pojedziemy :unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja:)

z bułką z miodem i kawką :)

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tylko nie odpłyń :):):))

Libby-cześc kochana-ja wiem jak wygląda nocka na wsi:)))jak sie przeprowadziliśmy z Poznania tu to kilka nocy spać nie mogłam-tramwai 0,hałasu 0,ciemno,karetek 0 :))))ale teraz mimo ,ze to nie "klasyczna" wieś to uwielbiam to miejsce i nigdzie nie spie tak dobrze jak tu:))

Balbinka- przyjemności w ogrodzie :)

Kocurek- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&-tempka taka jak wczoraj-37,05-wiec wiesz jak jest-NADZIEJA!!

Ewula- betka piękności!!

a reszta gangu Olsena wyłazić z krzaków!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry