reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamuś teraz tylko czekam, aż mi kość szczęki przestanie dokuczać - już trochę zelżało :)... pok się widzę nie odezwała.... ojoj :(

justboogie a może tak jak jos pisała - dałoby się jednak wynająć ze współlokatorem...... bardzo mi Cię szkoda :(.....

reklama
KOCUREK- no Pok sie nie odzywala..
a Ty kochana uskuteczniaj bobo myśli bo dziś już mam test owu negatywny więc co sie miało zadziać to sie zadziało ...teraz czekanie z nadzieją....

mama :)))))))) odpalam kolejny ładunek BOBO fluidków 3....2.....1.....0...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&& :) :) :) :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
No i padłam jak przecinka i zasnełam... Ugotowałam obiadek, Maciek przyszedł, zjedliśmy i połozyłam się na moment bo nieszczególnie się czułam. I prosze zasnełam nie wiem kiedy. Obudziłam się z opryszczką. To pewnie efekt przesilenia wiosennego, mojego dziwnego samopoczucia przez dwa dni i nerwów.
Pok nas olała znaczy????

no to chyba wyląduję w ośrodku dla bezdomnych jak tak dalej pójdzie, żyjemy w tak chorym kraju, że to szkoda wogóle język sobie strzępić...
to jest jakaś paranoja, ja już tego powoli nie ogarniam, ale nie odpuszczam, to jest MEGA błędne koło, które się nie chce przerwać :-:)-:)-:)-:)-( człowiek chciałby normalnie wychować dziecko, a tu takie kłody pod nogi kładą, że szok, na jaką cholerę mamy polityków i rząd????:szok: biurokracja jest przygniatająca.....

kurka az ma sie ochote porzadnie zaklac nad tym chorym sytemem :(((
nie wiem co doradzic na dzien dzisiejszy chyba najlepiej szukac dalej i liczyc na to , ze ktos sie zlituje i wynajmie !!
albo jak Jos pisala poszukac na necie samotnej mamy z okolic moze ma tez ciezka sytuacje i szuka wspolokatorki ?? mojego znajomego kolezanka ( swoja droga tez z nad morza :) ) tak zrobila
sama byla z dzieckiem i szukala mamusi 2 , zawsze to lawteij problemy pdobne itd.
mozna tez szukac takiej co ma dziecko , a do pracy chodzic musi i np. trzeba by bylo troche pomoc przy nim
moze daj ogloszenie gdzies na portalach w twojej miejscowosci ?? wiesz roznie bywa a noz sie uda :)
trzymam mocno za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&& , w koncu misi sie udac !! :)

Asionek własnie o Tobie myślałam :-)
[/SIZE]

ooo a co myslalas ?? :))

oj mamitka zeby tlyko sie sprawdzily, kurcze nie wiedzialam ze bekon tak pieknie pchnie szkoda ze go spalilam :p dobrze ze mam druga paczke, ide dkonczyc obiadek i kapac sie:)
trzymajcie dziewczyny ksiuki za zagniedzenie i objawow ciag dalszy :)

ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))
a sluz to i ja mialam taki .... raz jak po kapieli tam zerknelam to szok , bo za przeproszeniem az bialo bylo :szok: nigdy tak wczesniej nie mialam , takze ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:) bo wyglada to dobrze :))

Cześć wszystkim!

Jeeeeju, wstałam dziś o 13 i to z takim bólem gardła i mdłościami z kosmosu!... :szok::szok::eek: Jeszcze z piżamy nie wylazłam i chyba tak sobie przeleżę, bo nie mam siły...

Miłego piątku, kochane!

oj ten 6tc to jakies pechowy :/ mi sie tez wtedy mega mdlosci i zle samopoczucie wlaczylo :((( na szczescie przeszlo prawie jakos w 9tc :)
takze oby i ciebie nie meczylo dlugo !!

jestem-Zuza odebrana,dzieci poszalały na placu i własnie wrociliśmy-teraz malują a ja ...wiadomo :)

GUMISIA- coś czytałam ,ze śluzik jakiś sie zadział u Ciebie...coraz lepiej to wygląda :))

a ja własnie zrobiłam test owu i negatywny :)))

w ndz. i w poniedziałek był negatywny,we wtorek pozytywny działanie ,w srode pozytywny i działanie ,dziś negatywny:)))tempka 36,9 wiec licze,ze owu była i chłopaki dotra do celu:))
prosze o &&&&&&&&&& i ciepłe myśli:))

ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam cala mase ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ takich bezbarwnych :) bo nie wiem jeszcze co u mnie siedzi :))

No to jestem.... wizyta była bardzo fajna - niepotrzebnie się tyle strachu najadłam ;-) pani stomatolog udrożniła kanały w moim biednym zębie i nawet tak nie bolało... ale powiedziała, że musi zostać otwarty, żeby się tam nic nie kitwasiło i żeby można bylo monitorować sytuację bo na razie żadnego leczenia tego konkretnego zęba ani rwania NIE BĘDZIE - no chyba żebym na kolanach z bólu miała sie przyczołgać, ale wtedy to z pozwoleniem od ginekologa i niestety znieczulenie dużo słabsze dają niż normalnie, no i chyba na chirurgii bym musiała w szpitalu :-( Także muszę wytrzymać te pół roku .... A i jeszcze kamień mi zdjęła i umówiłyśmy się na jakieś tam małe reperacje w maju - ale też z pozwoleniem od gina na znieczulenie w warunkach ambulatoryjnych .... także wiecie - święta prawda, że TRZEBA ZĘBY PRZED CIĄŻĄ WSZYSTKIE WYLECZYĆ BEZWZGLĘDNIE bo lekarze ne tacy znowu chętni z tym znieczuleniem ....

dobrze , ze nie bolalo strasznie :) i racja lepiej zrobic porzadek przed ciaza :) mniej stresu , bolu no i kazdy sie toba zajmie bez problemu :))

KOCUREK- dziekuje !!!!!!

ja własnie wykąpałam Zuze ,wysuszyłam włosy i zasiada do bajki ,teraz sie biore z Domisia..Tom dzis bedzie koło północy wiec wszystko sama robie,ale daje rade:))

asionek a co tam na październikowych słychać ... bo ja właściwie wiszę tylko staraczkom tutaj na głowie ;)))) i nigdzie nie chadzam :)

A jak Twoje samopoczucie, co z tym spaniem i w ogóle?

hej wisienko śpioszku :))))

Idę szałwię zaparzyć i będę zęba okładać - może dziś się obejdzie bez Apapu :sorry:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.Ja dzis z ciekawosci zrobilam test ale wyszla jedna kreska chociarz jestem dwa dni przed @ to mam nadzieje ze jeszcze nic straconego:-(

reklama
Kocurku mam nadzieje ze twoje czary zadzialajo:-)Jesli tak to masz u mnie bukiet kwatow:-DJesli bedzie podwojne zaskoczenie to doloze pyszne czekoladki:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry