reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Byłam po drobne zakupy i wróciłam...Oglądam M miłość:) I zaraz Usta,usta:)
Bogusiaaaaaaaa :)))

reklama
Bylismy na tym grilu. Pol pomoczył kija, zjedliśmy kiełbaski, cudnie. Sezon wiosenny rozpoczęty.Teraz zmykam do Pola bo nie będzie go 2 dni to trzeba się sobą pocieszyć.
Miłej nocki

co dobrego kupiłaś? ;-) będzie kolacja? hmmm??? :-D to jakaś kanapka się dla mnie znajdzie biednego żuczka???:-D

WISIENKO: dobrej nocy :-)

Ostatnia edycja:
właśnie zrobiłam test owu i ta druga kreska przedwczoraj i wczoraj była ledwo widoczna a dziś mocna :))tak więc starania czas zacząć :)
dziś mam 10d.c.
MADE-wizualizację poproszę:))))))))
a reszte proszę o &&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:)))))))))

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
made - działaj!

mama - mocno zaciskam :tak: a jazda bez trzymanki była - teraz jest skok bez spadochronu :-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby u mnie jedna krecha była :-)

wariatka :)

I krecha :-D Idę świętować - dziękuję za kciuki :-D Męża pogoniłam po test i zrobiłam żeby skończyć tą nerwówkę.

Ty lepiej powtorz z porannego siku :D

Cześć :)
czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta? :(

ja! buziam!

Czesc dziewczyny.Jestem tu nowa i tez staram sie o dziecko.Mam pytanko wiem ze nie dotyczy tematu ale to jest wazne dla mnie.Czy jest moze na tym forum jakas dziewczyna ktora mieszka w kanadzie?Niedawno przylecialam do kanady z mezem ale nie mamy tu praktycznie nikogo a chcialabym wybrac sie do gin ale niewiem gdzie w kanadzie moge go znalesc.Bardzo prosze o odpowiedz jesli jest ktos z kanady:)

KAROLA: no :-D to mi się podoba :-D żuczek głodny spać nie pójdzie :-D to ja proponuję cielęce paróweczki i kanapki z serem i miętkę z jabłuszkiem :tak: pewnie przeszkadzam w serialu ;-)

NIUSIA: niestety ja z Polski, musisz pytać dziewczyny, bo ja nie pomogę, ja już jestem ciężaróweczką :tak:

reklama
Paróweczki z chęcią i to ogromną!!!!
Mąż miał mi zakupić i zapomniał:(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry