reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzien dobry:( wstalam mega niewyspana :(
dzis tempka 6 z rzedu wzrostowa 37,3 oraz ogromny bol w prawej pachwinie, i w ten oto sposob sie nakrecam :p heheh
lece na miasto pozalatwiac co nie co i wroce do was niebawem:)

Ha ha ha skąd ja to znam ;-)
Witaj i szybko wracaj!
A ja wczoraj usnęłam jak dziecko. Tak bardzo chciałam obejrzeć program "Oglądaj z Andrzejem Fidykiem" i usnęłam, nie obejrzałam :-( muszę wyczaić czy są powtórki jego programów.
Za to dzisiaj bardzo dobrze mi się wstawało, Grosz też całą noc przespał :tak:

reklama
jestem :)
a gdzie reszta????? czy znow mi postow nie pokazuje ??? hihihihihihi

niusia : witaj ! zerknij sobie na watek mamy z kanady, przy odrobinie szczescia znajdziesz i mamy i ciezarne i staraczki :) a na pewno dziewczyny cos ci opowiedza o zyciu tam, poradza
a ja o kanadzie myslalam kilka lat temu, o czesci francuskojezycznej :)

my sie szykujemy do zlobka, zostawie malego zrobie male zakupy(koncyz mi sie ricore!) i wroce do domciu i na BB
brzydka pogoda to nie bede sie szlajac po miejscie, tym bardziej ze "normalne" sklepy otwieraja dopiero od 10
no i sobie przy kawie poczytam fajna ksiazke
do pozniej

mama : jak tam po wczoraj ? ;)))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jestem i ja:)

poczytalam 3 str wstecz :)

POK- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&& ;)
MŁODA- dzieki :))

JOS- podziałane wczoraj :) mam nadzieje ,ze owocnie i dzis powtórka :)

WISIEŃKA- nie daj sie szczypawce!!! :)

BALBINAKA- witaj kochana:)
EWULA,ASIONEK- no kurka siwa jak juz tyle czasu sie nic nie dzieje ze storczykiem to moze być lipaaa;/
spróbujcie użyć odzywki do storczyków moze to mu da sile do wzrostu....

KRÓLOWA- cześć-ja też czuje ,ze mam owu bo też mnie w pół zgina:)

wiecie co nie mierzylam w tym cyklu temp.ale jak wczoraj wyszla mi II krecha na owu .to dziś rano zmierzyłam i mam 36,7...wynika z tego ze jestem po owu bo moja temp.w I fazie cyklu to n36,4 lub 36,5...
wczorajsze dzialanie bylo pierwsze w tym cyklu wiec albo wstrzelilismy sie w owu albo za pozno.....

Jos, mama - witajcie :-)
Mama, nie daj się zwariować ;-) testy, tempki... wiesz, że one mogą robić psikusy :tak: ja tu Ci posyłam positivos fluidos od balbinkos, abrakadabra czary mary, bęc! :-)

BALBINKA- haha-doleciały fluidki :))) dzieki!!
PSZCZÓŁKA- jak to szef chce odciąć internet ??????????????????????????????? w XXI wieku bez internetu???.....mam nadzieje,ze jednak bedziesz z nami!!

Witam moje kochane :-)

wyspane ?;-) bo ja taak :-D
ide zaraz z psiną na spacer :-D

U nas słoooonko świeci i jest ciepło ;-)

Mama i jak było ~~o ~~o ~~o
&&&& ;-) ;-)

No a zaraz musze lecieć zanieść L4 ;-)

WIOLA- dzieki..
a jak u Ciebie,jak samopoczucie ???

MŁODA- ~~o~~o~~o poleciały,mam nadzieje,ze nie wejdą na rondo tylko znajdą cel:-D:-D

mama jak narazie dolina...dlatego wole sie nie udzielac na forum...ale za was kochane trzymam kciuki i na biezaco czytam co slychac...

reklama
Mama ja też trzymam &&&&&&&&& mocno za Ciebie :-D A co do internetu to prezes stwierdził, że źle internet działa jak za duzo osób na nim siedzi i jak komuś nie jest potrzebny w pracy to go odetnie :-( I lipa :-(

Hej Wiola głowa do góry :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry