reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ja prosze paczusia :tak:
Fajna ta stronka ja z niej korzystalam jak bylam w ciazy z Natkiem :-)

Jlulka przykro mi :-(

Pok masz racje smutno bez Palemki,mam nadzieje ze niedlugo napisze do nas z dobrymi wiesciami :tak:
I teraz musisz isc do lekarza zapytac o wyniki skoro sekretarka sie zalacza?czy bedziesz dzwonic do skutku?

reklama
PAULINA- no ba :) a ja mam takiego trojkątnego z serem w środku-pyszności :)
JULKA- &&&&&&&&&& za cykl z monitoringiem :)
POK- &&&&&&&&&&&&& za wyniki i &&&&&&&&&&& zebys sie dodzwonila..

gabinet jest otwarty do 12 a potem od 14:30. do 12 bede dzwonic a potem pojade jak sie nie dodzwonie.

kurza twarz no.

Dziewczyny mam pytanko, moze glupie, skad bierzecie takie ladne suwaczki i jak je wstawiacie w swoich postach??

pok : lec po wyniki! bedziesz sie tylko stresowac i wrzoda rozwijac! lepiej wiedziec! :) &&&&&&&&&&&&&& bedzie OK !!!

mama : no data jak najbardziej ok :) a w ogole jets taka stronka z kalkulatorami :
mamazone;pl
i mi w nich wychodzi owulacja pozniej... az do wczoraj... ????????????? mam andzieje ze to nieparawda ze byla gora do niedzieli hyhy
boze jakie to czekanie jest dlugie...

jos - czekanie sucks.

a powiem Wam od razu, ze Fertility Friend, ktorego jestem od jakiegos czasu wielką fanką fajnie pokazuje, kiedy robic test i wcale nie jest topierwszy dzien spodziewanej @ - oni to licza wedlug dni od owulacji i np. w 13 dpo wychodzi tak (chodzi o to jakie prawdopodobienstwo, ze pokazuje dobrze):

Zobacz załącznik 321363

Ostatnia edycja:
JULKA- kliknij w jakis nasz suwaczek -otworzy Ci sie stronka-ustaw sobie wszystko jak trzeba i skopiuj kod...wejdz na forum -u gory na paskumasz ustawienia-wejdz tam i po lewej stronie bedziesz miala Edytuj sygnature- wejdz tam i wklej bbcode ,zatwierdz i gotowe :)

JOS-No to czekanie nie jest latwe......ale damy rade-tak jak Lil podpowidziala-moze jakieś roboty ręczne :))

Dziewczyny mam pytanko, moze glupie, skad bierzecie takie ladne suwaczki i jak je wstawiacie w swoich postach??

Kliknij na moj suwaczek lub innej dziewczyny,wtedy otworzy ci sie stronka wybierasz suwaczek taki jaki chcesz,wpisujesz dane.Kod suwaczka kopiujesz i wklejasz w swoim profilu tam gdzie masz edytuj sygnature i gotowe ;-)

reklama
a ja sie zastanawiam nad mierzeniem temp dowcipnie w nastepnym cyklu tylko... jak mierzyc jak bedzie @? fuj troche...

a na poprzedniej stronie wkleilam Wam cos fajnego nt testow ciazowych.

ej... gdzie jest sol?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry