reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK- czesca czujesz sie chora????????bo tempka dzis suuper -&&&&&&&&&& a powiedz mi jak jest z szyjką po owulce jak sie jest w ciązy???bo jak nie ma ciąży to wiem ze po owu sie zamyka i dwa dni po zaczyna schodzic na dól coraz niżej i niżej ...a jak jest ciaza to tez schodzi nizej i potem sie podnosi-np.w terminie @ czy od owulki zostaje u góry??

reklama
a tak w ogóle pomimo ciąży to ja jadam mniej pokręcone śniadanka (sorry kocurku) od Was- frankfurterka na ciepło o 6 rano a teraz bułeczka cebulowa z serkiem wiejskim i jabłuszko:-)

No nic ... wszystko co dobre musi się skończyć ... zbieram się do pracy :dry:

paulinka ale ja po prostu pochłonęłam co mi stanęło na drodze :laugh2: nie planowałam takiego zestawienia - to mama lubi ciekawe smaki odkrywać :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
mama - dzien dobry :)
jak jest z szyjka w ciąży to nie wiem. robiłam wielki reasearch w internecie kiedys ale nic konkretnego nei znalazlam. Sa jakies podpowiedzi ale na koniec, ze po szyjce ciazy tak wczesnej się nie pozna, chyba ze po kolorze :D a jak tu kolor szyjki sprawdzic? :D:D:D:D
Ja mam po owu wysoko, twarda, zamknieta, a gdzies dzien-2 dni przed @ jest coraz bardziej miękka, niżej i zaczyna się otwierać.

czy ja sie czuje chora? no nie wiem. goraco mi strasznie i sie nie wyspalam :) ale chora sie nie czuje. wczoraj wzielam aspirynke i duzo rutinoscorbinu wieczorem, przed snem jeszcze ibuprofenik i polamanych stawow ani nic takiego juz nie mam.

paulina - cykle 31 dniowe, zdarzyl sie jeden 34 dniowy. wg fertility friend mialam owulke troche pozniej niz zwykle i okres wedlug nich powinnam mieć pojutrze, więc 33 dni.

Ostatnia edycja:
PAULINA- smacznego :)
LIL- pewnie kup i testuj-14 razy to u mnie jest w 3 cykle razem wziete:):)))
odpocznij i dzialaj jak testy wyjdą :)
POK klikniete:)

Hej Witajcie Dziewczynki

Weszlam zobaczyc co u was,czasami brakuje czasu na cokolwiek bo maly coraz bardziej ruchliwy,tu do was pisze i jednoczesnie patrze co maly robi :-p

Bylismy w sklepie po swiezutki Polski chlebek,w drodze powrotnej zaczal padac deszcz,ale dobrze ze bylismy niedaleko domku,wiec jedynie nas lekko zmoczyl :tak:

Pok widze ladna tempka, i nie wkecaj sobie ze to choroba bo nic innego jak
Oczywiscie klikniete,i czekamy z Toba na wyniki:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry