reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ratunku kobietki, od godziny paskudnie kręci mi się w głowie.. normalnie jakbym ze 4 drinki wypiła i traciła równowagę.:eek: może od duphastonu, martwię się tylko, że to nic dobrego nie wróży:-(

reklama
palemka - wiesz w sumie niedługo Święta - czas cudów - może i ty się w nim załapiesz :-D Wyluzuj, zajmij się przygotowaniami i zapomnij o staraniach :tak: Wiesz - długie zimowe wieczory sprzyjają miłosnym uniesieniom :-D W sumie we wrześniu sporo się dzieci rodzi :-D

Spadam do roboty bo samo się nie zrobi a mam wreszcie pomysł na tą grafikę :tak:

palemka - wiesz w sumie niedługo Święta - czas cudów - może i ty się w nim załapiesz :-D Wyluzuj, zajmij się przygotowaniami i zapomnij o staraniach :tak: Wiesz - długie zimowe wieczory sprzyjają miłosnym uniesieniom :-D W sumie we wrześniu sporo się dzieci rodzi :-D

Spadam do roboty bo samo się nie zrobi a mam wreszcie pomysł na tą grafikę :tak:

lil - ten wiesiołek kochanie to sie bierze chyba od dnia dostania @ ale ponoc siemie lniane tez podobne ma działanie. A co do @ to musi przyjsc , bo ja nie mam kompletnie, ale kompletnie żadnych objawów, zerrrrroooo, a tak mam zawsze przed @ plus bóle podbrzusza, których tym razem nie ma o dziwo ! Gdybym była w ciązy, bolałyby mnie piersi, powinnam miec sluz jakis niby i sikac, a ja nie mam nic z tego ...

sol- i tak właśnie mam zamiar zrobić, tak jak piszesz...zająć się świętami !!! Przestać myśleć !!!

Palemka w tak wczesnej ciąży wcale nie musiałabyś mieć takich objawów - i poza tym każda kobitka jest inna. Ale nie chciałabym Cię nakręcać, bo wiem, że strach przed rozczarowaniem. Ale moje motto to "dopóki @ nie przyjdzie to jeszcze nie wszystko stracone..."

Sol ma rację - święta idą, mikołaj zaczyna prezenty roznosić...

Palemka na choince chciałaś wisieć?? Chyba pod choinką leżeć :)) Miłego wieczorka i ja też już lecę. Spaaaaaaaaaać! Dobranoc!

reklama
Wróciłam od notariusza i z kolacji z męzem w Brazylijskiej restauracji. Mamy taką tradycje, nowa bo 2 miesiąc stosowana, ze chodzimy do róznych restauracji , różnych narodowości, na randkę we dwoje, raz w miesiącu. Dzis uczciliśmy dodatkowo kupienia m soczkiem z mango . I to była jedyna smaczna rzecz w tej restauracji. Brazylijskiej kuchni mówimy NIE.:-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry