- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
palemka - wiesz w sumie niedługo Święta - czas cudów - może i ty się w nim załapiesz Wyluzuj, zajmij się przygotowaniami i zapomnij o staraniach Wiesz - długie zimowe wieczory sprzyjają miłosnym uniesieniom W sumie we wrześniu sporo się dzieci rodzi
Spadam do roboty bo samo się nie zrobi a mam wreszcie pomysł na tą grafikę
S
Sol
Gość
palemka - wiesz w sumie niedługo Święta - czas cudów - może i ty się w nim załapiesz Wyluzuj, zajmij się przygotowaniami i zapomnij o staraniach Wiesz - długie zimowe wieczory sprzyjają miłosnym uniesieniom W sumie we wrześniu sporo się dzieci rodzi
lil - ten wiesiołek kochanie to sie bierze chyba od dnia dostania @ ale ponoc siemie lniane tez podobne ma działanie. A co do @ to musi przyjsc , bo ja nie mam kompletnie, ale kompletnie żadnych objawów, zerrrrroooo, a tak mam zawsze przed @ plus bóle podbrzusza, których tym razem nie ma o dziwo ! Gdybym była w ciązy, bolałyby mnie piersi, powinnam miec sluz jakis niby i sikac, a ja nie mam nic z tego ...
sol- i tak właśnie mam zamiar zrobić, tak jak piszesz...zająć się świętami !!! Przestać myśleć !!!
sol- i tak właśnie mam zamiar zrobić, tak jak piszesz...zająć się świętami !!! Przestać myśleć !!!
lil_maja
Fanka BB :)
Palemka w tak wczesnej ciąży wcale nie musiałabyś mieć takich objawów - i poza tym każda kobitka jest inna. Ale nie chciałabym Cię nakręcać, bo wiem, że strach przed rozczarowaniem. Ale moje motto to "dopóki @ nie przyjdzie to jeszcze nie wszystko stracone..."
Sol ma rację - święta idą, mikołaj zaczyna prezenty roznosić...
Sol ma rację - święta idą, mikołaj zaczyna prezenty roznosić...
S
Sol
Gość
palma - bo cię piz... nie wolno się wieszać ludzi będziesz później straszyła
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Wróciłam od notariusza i z kolacji z męzem w Brazylijskiej restauracji. Mamy taką tradycje, nowa bo 2 miesiąc stosowana, ze chodzimy do róznych restauracji , różnych narodowości, na randkę we dwoje, raz w miesiącu. Dzis uczciliśmy dodatkowo kupienia m soczkiem z mango . I to była jedyna smaczna rzecz w tej restauracji. Brazylijskiej kuchni mówimy NIE.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: