- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
V-JOLKA- juz dojrzalam-tule kochana....u mnie "ten dzień" to 1 maja........
Maj to też dla mnie "płaczliwy" miesiąc bo na 05.05 miałam termin porodu :-(
Ale nic to...
jeszcze wszystko przede mną...
Przed nami...
bo właśnie powoli doczytuję co się działo u ciebie...
totalne zawirowania
S
Sol
Gość
Dziewczyny - proszę uszy do góry Trzeba pamiętać ale nie wolno płakać - aniołki by tego nie chciały Więc jak trzeba to proszę się upić i głowa do góry
Spadam spać bo coś mi się widzi że za szybko coś to moje dziecię usnęło
Spadam spać bo coś mi się widzi że za szybko coś to moje dziecię usnęło
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Babeczki oddaje kompa mężowi...do jutra!!
Sol, powodzenia w usypianiu
Ja też miałam termin na maj, ale moje słonko usiadło na chmurce w listopadzie Dlatego miałam jakąś nadzieję, że w poprzednim cyklu się uda i znów będę majówką. Nie udało się chociaż specjalnie się nie staraliśmy, liczyliśmy na "szczęśliwy traf"
No, ale dość smutków na wieczór.
Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnej nocki
Ja też miałam termin na maj, ale moje słonko usiadło na chmurce w listopadzie Dlatego miałam jakąś nadzieję, że w poprzednim cyklu się uda i znów będę majówką. Nie udało się chociaż specjalnie się nie staraliśmy, liczyliśmy na "szczęśliwy traf"
No, ale dość smutków na wieczór.
Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnej nocki
maran-atha
Fanka BB :)
no to Was doczytałam z dziś...
mama no nie wiedziałam,że to tak wyszło... szkoda... tulam Ciebie :*
marcepanek super fotosiki
smutne moje babeczki... tule i współczuje...
ja byłam dziś u fryzjera, henne sobie zrobiłam i wreszcie jak człowiek wyglądam... dzidziuś też kopie, ale nie sprawia mi to bólu bo on jeszcze malusi w czwartek ide go zobaczyć i dowiem sie wówczas cóz to za ludzik tam sobie siedzi... może akurat chłop sie trafił? a jak nie to będzie Kobitka byle by wszystko dobrze było i dzidziuś zdowy
jestem zmęczona po dzisiejszym dniu wiec ide zaraz do łóżka...
mama no nie wiedziałam,że to tak wyszło... szkoda... tulam Ciebie :*
marcepanek super fotosiki
smutne moje babeczki... tule i współczuje...
ja byłam dziś u fryzjera, henne sobie zrobiłam i wreszcie jak człowiek wyglądam... dzidziuś też kopie, ale nie sprawia mi to bólu bo on jeszcze malusi w czwartek ide go zobaczyć i dowiem sie wówczas cóz to za ludzik tam sobie siedzi... może akurat chłop sie trafił? a jak nie to będzie Kobitka byle by wszystko dobrze było i dzidziuś zdowy
jestem zmęczona po dzisiejszym dniu wiec ide zaraz do łóżka...
J
jaewa
Gość
Witam sie
Pije poranna kawke ale coraz bardziej mi nie smakuje...Otworzylam nawet nowe mleko bo poprzednie mi smierdzialo i to tez mi smierdzi
Dziewczyny wybaczcie nie nadrabialam. Dzisiaj mimo tego ze dopiero wstalam czuje sie mega senna i zmeczona...
Zycze Wam slodkich snow. Ja rozmroze mieso na obiad i sama chyba pojde w kimono
Buziaki :*
Pije poranna kawke ale coraz bardziej mi nie smakuje...Otworzylam nawet nowe mleko bo poprzednie mi smierdzialo i to tez mi smierdzi
Dziewczyny wybaczcie nie nadrabialam. Dzisiaj mimo tego ze dopiero wstalam czuje sie mega senna i zmeczona...
Zycze Wam slodkich snow. Ja rozmroze mieso na obiad i sama chyba pojde w kimono
Buziaki :*
mary-beth
Fanka BB :)
Hej wszystkim późną nocką...
Wróciłam z pracy o 22... Cieszę się, ze M. mnie odebrał w połowie drogi, bo chyba bym padła po drodze... Strasznie zmęczona jestem i wszystko mnie dziś boli. 46 dc się kończy, a ja nadal plamię i @ nie ma! Do lekarza pójdę w nast. tyg., jesli @ nadal nie będzie... A wydaje mi się, ze mi się teraz cykl całkiem powalił!
Sol - dzięki za radę z tymi okładami - spróbuję tu wyczaić szałwię i rumianek... ;-)
Jaewa - miłego dnia, kochana!
Hania - witaj!
Przepraszam, ale już nie dam rady nadrobić...
Idę spać, bo jestem okropnie padnięta...
Dobranoc!!!
Wróciłam z pracy o 22... Cieszę się, ze M. mnie odebrał w połowie drogi, bo chyba bym padła po drodze... Strasznie zmęczona jestem i wszystko mnie dziś boli. 46 dc się kończy, a ja nadal plamię i @ nie ma! Do lekarza pójdę w nast. tyg., jesli @ nadal nie będzie... A wydaje mi się, ze mi się teraz cykl całkiem powalił!
Sol - dzięki za radę z tymi okładami - spróbuję tu wyczaić szałwię i rumianek... ;-)
Jaewa - miłego dnia, kochana!
Hania - witaj!
Przepraszam, ale już nie dam rady nadrobić...
Idę spać, bo jestem okropnie padnięta...
Dobranoc!!!
J
jaewa
Gość
Mary Kochana witaj
Mam nadzieje ze @ przyjdzie w mare szybko,mysle ze to ze stresu sie zatrzymala....
Odpoczywaj, sprobuj sie zrelaxowac a bedzie dobrze. Zobaczysz
Mi sie tez kiedys @ zatrzymala jakies 25 po terminie i ginek mi dal tabletki na wywolanie...Mysle ze to byla luteina pod jezyk.
Buziam Cie i spij slodko
Ja zmykam pod prysznic
Mam nadzieje ze @ przyjdzie w mare szybko,mysle ze to ze stresu sie zatrzymala....
Odpoczywaj, sprobuj sie zrelaxowac a bedzie dobrze. Zobaczysz
Mi sie tez kiedys @ zatrzymala jakies 25 po terminie i ginek mi dal tabletki na wywolanie...Mysle ze to byla luteina pod jezyk.
Buziam Cie i spij slodko
Ja zmykam pod prysznic
reklama
Aleście dziewczyny nadrukowały!! Ledwo przebrnęłam i połowę zapomniałam
Mary zgadzam się z Ewą. Odpocznij, zrelaksuj się. Życzę, żeby @ przylazła i żebyś mogła zacząć się starać od nowa.
Mama trzymaj się. Uda wam się.
Któraś z dziewczynek fryzurkę pokazywała. Nie pamiętam niku ale wyglądała super mimo flasha prosto w twarz.
Któraś mówiła, że kopniaki dzidziusia bolą. Chciałabym poczuć ten ból. To pewnie mimo wszystko cudowne uczucie...
Mary zgadzam się z Ewą. Odpocznij, zrelaksuj się. Życzę, żeby @ przylazła i żebyś mogła zacząć się starać od nowa.
Mama trzymaj się. Uda wam się.
Któraś z dziewczynek fryzurkę pokazywała. Nie pamiętam niku ale wyglądała super mimo flasha prosto w twarz.
Któraś mówiła, że kopniaki dzidziusia bolą. Chciałabym poczuć ten ból. To pewnie mimo wszystko cudowne uczucie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: