reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
V-JOLKA- juz dojrzalam-tule kochana....u mnie "ten dzień" to 1 maja........

Maj to też dla mnie "płaczliwy" miesiąc bo na 05.05 miałam termin porodu :-(
Ale nic to...
jeszcze wszystko przede mną...
Przed nami...
bo właśnie powoli doczytuję co się działo u ciebie...
totalne zawirowania

Dziewczyny - proszę uszy do góry :tak: Trzeba pamiętać ale nie wolno płakać - aniołki by tego nie chciały :tak: Więc jak trzeba to proszę się upić i głowa do góry :tak:

Spadam spać bo coś mi się widzi że za szybko coś to moje dziecię usnęło :-p

Sol, powodzenia w usypianiu :)

Ja też miałam termin na maj, ale moje słonko usiadło na chmurce w listopadzie :( Dlatego miałam jakąś nadzieję, że w poprzednim cyklu się uda i znów będę majówką. Nie udało się chociaż specjalnie się nie staraliśmy, liczyliśmy na "szczęśliwy traf" :)
No, ale dość smutków na wieczór.

Pozdrawiam cieplutko i życzę spokojnej nocki :)

no to Was doczytałam z dziś...
mama no nie wiedziałam,że to tak wyszło... szkoda... tulam Ciebie :*
marcepanek super fotosiki :)
smutne moje babeczki... tule i współczuje...
ja byłam dziś u fryzjera, henne sobie zrobiłam i wreszcie jak człowiek wyglądam... dzidziuś też kopie, ale nie sprawia mi to bólu bo on jeszcze malusi :) w czwartek ide go zobaczyć i dowiem sie wówczas cóz to za ludzik tam sobie siedzi... może akurat chłop sie trafił? a jak nie to będzie Kobitka ;) byle by wszystko dobrze było i dzidziuś zdowy :)
jestem zmęczona po dzisiejszym dniu wiec ide zaraz do łóżka...

Witam sie :)

Pije poranna kawke ale coraz bardziej mi nie smakuje...Otworzylam nawet nowe mleko bo poprzednie mi smierdzialo i to tez mi smierdzi :p
Dziewczyny wybaczcie nie nadrabialam. Dzisiaj mimo tego ze dopiero wstalam czuje sie mega senna i zmeczona...
Zycze Wam slodkich snow. Ja rozmroze mieso na obiad i sama chyba pojde w kimono :p
Buziaki :*

Hej wszystkim późną nocką...
Wróciłam z pracy o 22... :szok::eek::eek: Cieszę się, ze M. mnie odebrał w połowie drogi, bo chyba bym padła po drodze... :baffled: Strasznie zmęczona jestem i wszystko mnie dziś boli. 46 dc się kończy, a ja nadal plamię i @ nie ma! :confused::confused::confused::errr::errr::oo::hmm::hmm::surprised: Do lekarza pójdę w nast. tyg., jesli @ nadal nie będzie... A wydaje mi się, ze mi się teraz cykl całkiem powalił! :eek::eek:

Sol - dzięki za radę z tymi okładami - spróbuję tu wyczaić szałwię i rumianek... ;-)
Jaewa - miłego dnia, kochana!
Hania - witaj!

Przepraszam, ale już nie dam rady nadrobić...:zawstydzona/y:

Idę spać, bo jestem okropnie padnięta...

Dobranoc!!!

Mary Kochana witaj :)

Mam nadzieje ze @ przyjdzie w mare szybko,mysle ze to ze stresu sie zatrzymala....:baffled:
Odpoczywaj, sprobuj sie zrelaxowac a bedzie dobrze. Zobaczysz:tak:
Mi sie tez kiedys @ zatrzymala jakies 25 po terminie i ginek mi dal tabletki na wywolanie...Mysle ze to byla luteina pod jezyk.

Buziam Cie i spij slodko:tak:
Ja zmykam pod prysznic:sorry:

reklama
Aleście dziewczyny nadrukowały!! Ledwo przebrnęłam i połowę zapomniałam ;)

Mary zgadzam się z Ewą. Odpocznij, zrelaksuj się. Życzę, żeby @ przylazła i żebyś mogła zacząć się starać od nowa.

Mama trzymaj się. Uda wam się.

Któraś z dziewczynek fryzurkę pokazywała. Nie pamiętam niku ale wyglądała super mimo flasha prosto w twarz.

Któraś mówiła, że kopniaki dzidziusia bolą. Chciałabym poczuć ten ból. To pewnie mimo wszystko cudowne uczucie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry