reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja porannie :-)

mary - dobry mąż :tak: A stres może zatrzymać @ niestety więc może meliska?

jaewa - mi tak kawa przy Karoli śmierdziała i wiele innych rzeczy :-p A teraz nic mi nie śmierdzi na szczęście i mogę kawkę nawet mężowi zrobić :-) Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało :-p

królowa - niedługo :tak:

monisia - melduj się bo mi się śniłaś kobieto :-D Ale co mi się śniło to Ci powiem jak się odezwiesz :-D

Dziecię mi już wstało i wcale mi z tym aż tak źle nie jest. Chociaż miło było poleniuchować do 10 czasami :-p Ale śniadania jeszcze nie chce. Więc czekamy aż M wróci z pracy :tak: A tymczasem znowu zabrałam jej pampersa bo dałam jej rano acidolac mówiąc że po tym będzie zdrowy brzuszek bo póki co miała wymówkę że przeziębiony brzuszek ma. Teraz ją pozbawiłam tego argumentu więc mam nadzieję że zacznie wołać :sorry: Ciekawe ile będę klęła na mokre ciuchy dzisiaj. Dobrze że słoneczko za oknem to jakby co wywalę za okno pranie :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Kochane :)

Dzisiaj znowu przespalam pol dnia:eek: Mozecie mi powiedziec kiedy ta sennosc minie?:confused:

Sol Kochana jaki powinien byc sluz w ciazy? Pytam bo czytalam rozne opinie na necie i pisze ze bialy albo zolty. Gdzie indziej znowu pisze ze jak zolty to zle....ze trzeba leczyc:shocked2:
Mnie nic nie swedzi ale od dwoch dni jest taki zoltawy a byl bialy...i to sie zmienia raz tak a raz tak...:eek:
Chyba powinnam po USG zapytac mojej lekarki bo juz glupia z tego jestem:szok:

Mam nadzieje ze prania dzisiaj nie bedziesz musiala robic :)

Tak czy siak milego dnia Kochane :-D :*

Witam sie babeczki

jaewa
- mój gin uważa że żółty jest ok i taki powinien być więc nie czytam tylko sie go słucham :)

idę nadrobić dalej

sorbuś - dobry :-)

ewcia - nie mam pojęcia - ja mam biało-żółty i gin stwierdził że jest ok. Nie kłócę się bo i o co :-p

A ja się zaczynam zastanawiać co zrobić bo mojemu dziecięciu pomimo szczotkowania osad na ząbkach się robi :dry: I nijak nie idzie go usunąć a nie chcę iść z nią na usuwanie bo się zrazi do dentysty i później chodzić nie będzie chciała :dry: Chyba się zapytam babki jutro bo idę sobie plomby uzupełnić :dry:

[FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]
pospalabym jeszcze ,ale mąż tak sie gramolil o 6 jak wstawal do pracy,ze sie obudzilam i juz nie zasnelam a normalnie wstaje o 7.30 ,budze dzieci i jedziemy do przedszkola...dzis moj dzień bedzie dluuuugi i poooowolny [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

Gwiazdeczko - nie - taki żółtawy jakby jej się kamień odkładał i co śmieszne tylko na górnych 1 i 2 :dry: Nie wiem o co chodzi. Może za dużo szczawianów ostatnio dostawała o to zapalenie pęcherza :-( Bo zakwaszałam ją równo a do tego sporo wapna jadła bo ona bez jogurtu dziennie to chora jest :-(

Hey laski.
ewcia śluz prawidłowy w ciąży to z tego co mi wiadomo to biały i taki jakby kremowy jest ok. No i jeśli jest bardzo żółty po zielony wtedy chyba trzeba się martwić i do tego jeśli będzie swędziało to już w ogóle.
mama mój o 5wychodzi do pracy i czasem jeszcze jak młodego obudzi to normalnie buba na maxa.

Witam się...
Dziś dzień zaplanowany...
Byłam już biegać, ale jakoś zadyszka mnie łapała i pobiegałam tylko 2h. Gardło mnie "drapie", chyba jakaś infekcja idzie...ble...
Zaraz zabieram się za porządeczki, dziś w planach okna na dole domu...dywan P już mi z rana wywlókł na dwór, więc fajnie się przewietrzy, firanki poprać...no i coś się salon prosi o małe przemeblowanko, więc będę kombinować :-D
W planach też - obiadek z dwóch dań, bo przychodzą dziś przyjaciele. Ananasowca upiec...więc dzień pełen obowiązków.
Będę z doskoku, jakby co...choć wiem, że "jakby co" to nie będzie hehehe
Życzę miłego dnia, pozdrawiam*

reklama
MARCEPANEK- no jak by mi jeszcze dzieci obudzil to [FONT=&quot]
a043.gif
[/FONT] :-D:-D żartuje;-)
czesc kochana;-)

GWIAZDECZKA- witaj,jak tam z rana??:-)

EWELINKA- czec babko pracowita:tak:ja poodkurzalam i ogarnelam kuchnie,wstawilam pranie-teraz koncze dukanowskie kanapeczki wcinac i dopijam kawe.
milego dnia i życze przyjemności na spotkaniu z przyjaciólmi:tak: [FONT=&quot]
n080.gif

[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry