S
Sol
Gość
wiek Karoli plus 7 miesięcy a mam zaliczone 5 miesięcy stażu tylkoSol to witam w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlugą masz przerwę w zawodzie??
A bo ten drugi trymestr tak nakręca I choć nie wolno to się chcesol he he,to zdrowy objaw.ja też miałam taką chcicę w ciąży ,że szok
monisia nie wątp,tylko czekaj do testowania i nie załamuj się za wcześnie.a nóż widelec...:-)
Wisieńka - eee... nie wiem o co chodzi
krakowianka - kobieto - ty się ciesz że mdłości na maxa nie masz i nie wymiotujesz Ja teraz też nie wymiotowałam tylko trochę mnie muliło i uwierz mi że to lepsze od wymiotowania kilkanaście razy dziennie Nic złego się nie dzieje A jak ci gin zrobiła taki numer to było iść do przychodni czy do gina żeby grzecznie poprawiłą bo to jej obowiązek
Przepraszam ze tak uciekłam ale Karola się obudziła i poszliśmy na spacer dwugodzinny do agrocentrum kupić moskitiery na okna Moskitiery kupione a mąż się zastanawia co z mojego kombinowania wyjdzie Kupiłam sobie 10 sadzonek truskawek Już zostały posadzone w dużej donicy i postawione na oknie - mi już całkiem na dekiel bije. A żeby źle nie miały to nawóz też dostały i mam nadzieję że chociaż one nie zdechną w tym domu :-( Mam tylko dwa kwiatuszki w kuchni bo tylko na tamtym oknie chcą żyć i nie usychać :-( A M się śmieje że chociaż będę miała jakieś zajęcie na najbliższy czas Muszę się jeszcze dowiedzieć jak często je podlewać i w ogóle Nie no psychoza mnie jakaś dzisiaj dopadła Moje ciśnienie jest na dworze, fajny wiaterek i nie ma duchoty Ooo.. żeby tak do jesieni było - no może ciut cieplej - o bym skakała z radości jak małe dziecko