reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was dziewczyny
Wczoraj wieczorem przylazła do mnie @ :(
Nie wiem dlaczego ale skracają mi się cykle i to dość mocno...
Wczorajszy ból nie przypominał nawet bólu na @,nie spodziewałam się...

A poza tym u nas trwają pogaduchy na temat przeprowadzki do innego miasta gdy tylko uda mi się zajść w ciążę.
Mąż będzie miał blisko do pracy a Ja męża miałabym częściej w domu i mógł by mi pomagać przy dzieciach.
Sergeevna czy z Coventry do Daventry daleko masz? bo mielibyśmy własnie tam się przeprowadzić.

reklama
MARYLKA- hejka!!jasne rozumiemy [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]-bedzie nam smutno bez Ciebie,ale sila wyższa...
AGNIESZKA- no takie krotkie cykle t nic dobrego dla organizmu...kiedy masz ta wizyte u ginek??jakie to wkurzająće-wszystko mamy jak w zegarku a jak sie zaczynamy starac to sie wszystko pierdzieli.... [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- no takie krotkie cykle t nic dobrego dla organizmu...kiedy masz ta wizyte u ginek??jakie to wkurzająće-wszystko mamy jak w zegarku a jak sie zaczynamy starac to sie wszystko pierdzieli.... [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]
witaj mama
nie wiem kiedy mam wizytę,chciałam poczekać do soboty rana i zadzwonić,umówić się na ten weekend ale nie da rady jak @ przylazła więc oczywiście będę dzwoniła w sobotę ale umówię na kolejny,mam nadzieję że @ już nie będzie.A jak się umówię to dam wam znać.
A co do cykli to jestem zszokowana jak nie 56 to 24 normalnie szok:-/

AGNIESZKA- no to mam nadzieje,ze sie dostaniesz w dogodnym dla Ciebie terminie do ginek i ze sprawa sie wyjasni:tak:tego zycze...
no i mowisz-przeprowadzka sie szykuje;-)a jak dzis żolądek???
ja nadal czuje jajniki....

AGNIESZKA- no to mam nadzieje,ze sie dostaniesz w dogodnym dla Ciebie terminie do ginek i ze sprawa sie wyjasni:tak:tego zycze...
no i mowisz-przeprowadzka sie szykuje;-)a jak dzis żolądek???
ja nadal czuje jajniki....

mama dziękuję Ci:)
tak przeprowadzka się szykuje i to nawet jeszcze w tym roku chyba...na razie się rozglądamy.
Żołądek ok ale @ męczy:-/

mama Twoje jajniki niech ładnie pracują i przyniosła zdrową fasolkę:)
A dlaczego tu dziś tak pusto?tylko my jesteśmy?

ja tez jestem ale normalnie przysypiam.... Kawka wypita i nic z tego:((
A jeszcze dziś kumpela przychodzi:(( Fajna więc szkoda mi odwoływać..

Cześć kobietki. Ale tu ruch od rana. O 7 jak zaglądnełam to nie było nikogo-a teraz 3 strony do nadrobienia ;-)
Mi się nic przy piątku nie chce:szok::szok::szok::szok: normalnie lenia mam. ale jutro też cały dzionek zajęty-dopiero w ndz odpoczynek:tak::tak::tak::tak::tak: mężuś obiecal mi aqua park czy coś w tym stylu:-):-):-):-)

AGA- no Lorelain pracuje,Bunia- dzis ma rozmowe kwalifikacyja-Bunia-POWODZENIA!!!
Marylka ma dzis nadprogramowego gościa w pracy i nie ma jak pisac,Zapmarta w pracy,Sorbus tez i do tego zle sie czuje biedna Wisieńka niby na L4 ale zalatwia sprawy z kredytem i wczoraj Ja brzuszek bolal i lezala,Krakowianka wyjechala,Jaewa dzis wita męża po nieobecności i doczodzi do zdrowia
nie wiem co z Iwonka2b,nasza Bibinka tez zadko wpada,Pralinka w pracy, Badylinka wyjechala do Niemiec do pracy na 2 m-ce ,Monia jest z nami,Monisia,Bobomama i pozostale zaciazone pewnie sa na swoich wątkach ciążowych:tak:
MONIA- jak trzeba to pij jeszcze jedna kawke-ja zasnelam po 24 ale wyspana jestem i zaraz bede wciągać kawke mrożoną:-)

AGATEK [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] no tak to jest przy piatku-juz sie mysl o weekendzie:) a u Was niedlugo prace sie zaczna czy juz zaczeliscie [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
AGA- no Lorelain pracuje,Bunia- dzis ma rozmowe kwalifikacyja-Bunia-POWODZENIA!!!

AGATEK [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] no tak to jest przy piatku-juz sie mysl o weekendzie:) a u Was niedlugo prace sie zaczna czy juz zaczeliscie [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]
Bunia-powodzenia-trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Co do staranek-to Mamuś-G nie wytrzymał i pyta-to kiedy masz tę owulację :-D ja w śmiech-mówie -co?? a on-no owulację. Pytam go skąd zna takie pojęcia-on że wczoraj gadałam jak test robiłam :-D Nio i że owulacja niby w niedzielę-to ćwiczymy czy umiemy :-D tak co 2-3 dni. Może się uda?????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry