reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- hejka!!jasne rozumiemy [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]-bedzie nam smutno bez Ciebie,ale sila wyższa...
AGNIESZKA- no takie krotkie cykle t nic dobrego dla organizmu...kiedy masz ta wizyte u ginek??jakie to wkurzająće-wszystko mamy jak w zegarku a jak sie zaczynamy starac to sie wszystko pierdzieli.... [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]
no mi tez będzie smutno bez was :) ale tak jak mówisz siła wyższa :) oby młoda długo spała :):):):):):)

agnieszka no coś dziwnego z Twoją @ że tak Ci cykle skraca no co małpa to małpa :)

reklama
Buziaki Misiaki :*
Agatek, Agnieszka, Monia, Mama
:laugh2:

Ja już dzisiaj w lepszym humorze, niż wczoraj. Grzesiek jedzie dzisiaj oglądać kolejne mieszkanie, trochę drogie bo 425 funtów, ale ponoć można się potargować trochę - zobaczymy co z tego wyniknie :tak: I jeszcze jedno znalazłam w necie, czekam na odp, bo oferta fajna... Annexe studio apartment- bills included - coundon - Coventry - Studio Apartments & Bedsits to Rent - 61471340

Agnieszka - do Daventry jest tyle samo, co do Leicester :laugh2: :tak: A dlaczego akurat Daventry? No i z tą @ to niefajnie :sad: :dry: Znam ten ból, moje 56 dniowe cykle sprzed tabsów... :sad:

Trzymajcie za nas kciuki mocno dzisiaj z tym mieszkaniem... I za mnie, bo za godzinę mam rozmowę w sprawie pracy - wczoraj się dowiedziałam o przyjęciach w nowej firmie zaraz obok mojej obecnej i idę tam dzisiaj się dowiedzieć co i jak i może już od poniedziałku dało by radę się załapać?.. A tam by było fajnie - co prawda nie wiem jaka stawka, ale NIE PRZEZ AGENCJĘ, więc nie będą mi odliczać od wyplaty niepotrzebnie kasy i jest duuuuża szansa na dostanie stałego zatrudnienia! :tak:... Ale nie zapeszam, zobaczymy, jak by się udalo, to był by to chyba najlepszy weekend od baaaaardzo dawna... :tak:

I jeszcze jedno znalazłam w necie, czekam na odp, bo oferta fajna... Annexe studio apartment- bills included - coundon - Coventry - Studio Apartments & Bedsits to Rent - 61471340

Agnieszka - do Daventry jest tyle samo, co do Leicester :laugh2: :tak: A dlaczego akurat Daventry?

Trzymajcie za nas kciuki mocno dzisiaj z tym mieszkaniem... I za mnie, bo za godzinę mam rozmowę w sprawie pracy - wczoraj się dowiedziałam o przyjęciach w nowej firmie zaraz obok mojej obecnej i idę tam dzisiaj się dowiedzieć co i jak i może już od poniedziałku dało by radę się załapać?.. A tam by było fajnie - co prawda nie wiem jaka stawka, ale NIE PRZEZ AGENCJĘ, więc nie będą mi odliczać od wyplaty niepotrzebnie kasy i jest duuuuża szansa na dostanie stałego zatrudnienia! :tak:... Ale nie zapeszam, zobaczymy, jak by się udalo, to był by to chyba najlepszy weekend od baaaaardzo dawna... :tak:

Sergeevna - to trzymam tak mocno jak umiem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oby się udało i z pracką i mieszkankiem :-)

Sergeevna trzymam kciuki za pracę:) Wiem jak to jest niefajnie na agencji więc tym bardziej życzę żebyś się dostała na stałe:) I za mieszkanie tez trzymam &&&&&&&

Ja czekam na druga kawkę:) Nie ma głównej szefowej i sekretarka nam robi taką drogą mieloną z ekspresu ciśneiniowego:-D Może po tej się obudzę:))

hej wszystkim:tak::-)

ja dzis od 6.40 na nogach,bo na badniach byłam...

mama hej siora:-D.ano,juz tak często nie wpadam tutaj,muszę odpocząć psychicznie.wiesz,o czym mówię....jak tam z 2 dzieciaczków w domku???:-)
marylka oby Ci szybko dzionek minął:tak:
agatek &&&&&&&&& za owulkę:tak:
sergeevna mam nadzieję,że wszystko ułozy się po Twojej mysli:tak:
monia,aga hello:tak::-)

M odwozi Nas dziś do mojej mamy,także przez cały weekend mnie nie będzie...

Sergeevna trzymam kciuki za pracę:) Wiem jak to jest niefajnie na agencji więc tym bardziej życzę żebyś się dostała na stałe:) I za mieszkanie tez trzymam &&&&&&&

Ja czekam na druga kawkę:) Nie ma głównej szefowej i sekretarka nam robi taką drogą mieloną z ekspresu ciśneiniowego:-D Może po tej się obudzę:))
kota nie ma myszy charcują :) i dobrze każdy tak robi :):):):)

hej wszystkim:tak::-)

ja dzis od 6.40 na nogach,bo na badniach byłam...

mama hej siora:-D.ano,juz tak często nie wpadam tutaj,muszę odpocząć psychicznie.wiesz,o czym mówię....jak tam z 2 dzieciaczków w domku???:-)
marylka oby Ci szybko dzionek minął:tak:
agatek &&&&&&&&& za owulkę:tak:
sergeevna mam nadzieję,że wszystko ułozy się po Twojej mysli:tak:
monia,aga hello:tak::-)

M odwozi Nas dziś do mojej mamy,także przez cały weekend mnie nie będzie...
no oby oby bo z młodą za dużo wspulnych tematów nie mamy :( najwyżej zafunduje jej fryzjera to będe miała z głowy na jakiś czas :):):):):):)

Monia, Agatek, Bibinka - NIE dziękuję :laugh2: A kciuki bardzo się przydadzą...

W sumie idziemy całym "babińcem" z obecnej pracy się pytać - oprócz mnie jeszcze 3 koleżanki :laugh2:

Agnieszka - ja Ci jeszcze na "pocieszenie" powiem, że mi się właśnie @ kończy, a trwała w sumie 2 tygodnie... (liczę razem z tymi plamieniami, bo nie ustąpiły tylko "płynie" przeszły w @..)

Monia
na mnie kawa nie działa - piję ja dla smaku... A najlepiej mi smakuje latte... :laugh2:
Bibinka to wesoło będziesz miała przez weekend :tak:

SERGEEVNA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zacisniete jak nie wiem co!!!! i to BĘDZIE najlepszy weekend od dawna bo jak my tu hurtem trzymam &&& to wiesz ,ze one dzialaja cuda!!!jestem z Toba myslami!!
BIBINKA- HEJ ,no ja z 2 daje rade-na poczatku ustalilam od nawa dla przypomnienia zasady i jest si-przede wszystkim wiedza ,ze jak prosze ,ze maja podejsc-Zuza czy Domi to juz sami mowia-jak mama mówi to tylko raz i trzeba podejść
[FONT=&quot]
c014.gif
przydaje sie jak sie sprzeczaja o cos a ogolnie jest si-Zuza t juz panna i mozna sie z Nia dogadac[/FONT] [FONT=&quot]
c015.gif

przyjemności u rodziców-wypoczniesz troche.
[/FONT]

Witajcie Kochane,
Ja dzisiaj tak z doskoku, troche posprzatalam ale jakos humor mam nie tego...Sama nie wiem czemu. Czasami ma sie lepsze a czasami gorsze dni.
Moze mi sie poprawi bo S wraca dzisiaj ale dopiero kolo 22.00 wieczorem.
A co tam u Was ciekawego? Jak samopoczucie?;-) Wybaczcie nie nadrabialam dzisiaj :zawstydzona/y:

reklama
mama dacie radę:tak:.zresztą niedługo na wakacje wyjeżdżacie:tak:.a ja z Alą na pewno wypoczniemy i troche środowisko zmienimy:tak::-)
marylka młoda z fryzjera z pewnością się ucieszy:tak:
sergeevna pewnie,że będzie wesoło:tak:
jaewa witaj!mam nadzieję,że humorek szybko Ci wróci;)
pysia POWODZENIA JUTRO:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry