reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie laski Mama dam jakoś radę wiem, już ostatnie chwile.... Leki działają, mój jest głodny mnie :] ale spoko, jakoś musi wytrzymać. Jak leczenie to leczenie i nie ma to tamto, chcę się wyleczyć na cacy i już :] Wisieńka, wciąż chyba do mnie nie dociera, że już tuż tuż...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wlasnie wróciliśmy do domku.A no ostatnio rodzice dzialke kupili. No i trzeba bylo im troche pomóc... :/ cos czuje ze caly weekend bedzie trzeba tam spedzic i roboty jest do groma :) moze bedzie okazja chodz troszke sie poopalac :D

o pysia a to kiedy ten wazny dzien??
To przepraszam ja jakos do tylu jestem:zawstydzona/y:

Nie stresuj sie, bedzie dobrze:tak:

malapralinko, pojutrze hy hy :] znaczy się.. ja się nie stresuję tylko nie wiem co z tym bukietem kwiatków który się zostawia pod bocznym ołtarzem... zapomnieliśmy w którym momencie ksiądz mówił, że mamy iść :[

pysia nie mam pojęcia ale będzie dobrze:-)
pralinka moze się witałyśmy ale ja juz mam ciążową sklerozę:-)
Idę spac kochane bo mimo drzemki w dzien zasypiam:-)Szczypaweczki

oj to rzeczywiscie juz za chwile, rewelacja:tak:

Z bukietem nie pomoge, u nas nie bylo czegos takiego..

Wisienka a to skleroze wybaczam:tak:
I kolorowych senkow zycze

Ja tez juz ide do kapieli...

Spokojnej nocki zycze
Buziaki Laseczki, do jutra

Ostatnia edycja:
poczytałam
zapmarta bidulko tule i wiem co masz za przejścia teraz z Karolkiem... ale to minie i będzie lepiej... tylko czasu trzeba i cierpliwości...
wisienka u mnie hotmony też dają o sobie znać... jestem jak zaburzona osobowośc od awantur po płacz zupełnie bez powodu... wykoncze sie tym...
mama nie bój nic co by nie było to będzie dobrze :)
marybeth najważniejsze, że już wszystko wyjaśnione :) nawet w najlepszych związkach zdarzają sie sprzeczki to normalny element życia w końcu jesteśmy tylko ludźmi...
babeczki trzymam kciukasy za staranka i testowanka (małapralink :) bunia maryla i wszystkie inne, które każdego dnia nosze w sercu i pozytywnie o Was myślę )
a teraz ide pod prysznic i jak wróce to pewnie wlece do Was bo mąz naobiecywał cudów, masaży i innych przyjemności a oszukał mnie zwyczajnie i już śpi... :( wiec z Wami posiedze troszke, a teraz lece...

dziewczyny nie wiem jak to sie stalo ,ale Tomi znalazl ten program gdzie jest ciąża z zaskoczenia -takze wybaczcie ,ale chce obejrzec bo nie widzialam tego nigdy;-)

WISIEŃKA- Tom nie ma takiego poczucia humoru -poprostu mowi ,ze tak czuje:sorry2:zaptyalam Go a co-strzelales z dwururki-a On mowi-poprostu to czuje.....:dry:

Wisieńka, trudno.. a Wy nie zostawialiście białych kwiatków na ołtarzu bocznym? hy? Dobranoc :] Pralinko, ok nie szkodzi ;] Damy jakoś radę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dobra kochane babeczki ide spać... do napisania jutro... i nawet jak nie moge pisać to mysle o Was... Buziole, pa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry