reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamo ja mam ochotę cel i wszystko, i nie we mnie tkwi problem
sam fakt wracam po szkoleniu po 2 dniach nie obecności a mój idzie na siłownie wraca i idzie spać :wściekła/y: ani nie pogada ani nic :-( ja już po prostu przestałam wierzyć że mogę być w ciąży bo jak wiadomo bez seksu się nie obędzie chyba że w labolatorium
Iwonka a moze on tez ma jakis stres i w ten sposob odreagowywuje chodzac na silownie? Nie wiem ekspertem nie jestem ale wiem ze faceci nie lubia jak sie ich za bardzo naciska jezeli chodzi o przytulanska... Oni wola spontanicznosc a nie dzialac jak zaprogramowane roboty bo w tym i w tym czasie trzeba to zrobic, seks ma byc dla nich przyjemnoscia jak i checia splodzenia fasolki:tak: a nie tylko obowiazkiem ze teraz trzeba bo dni plodne...Nie wiem ja sie nie znam powtarzam slowa mojego S i mysle przeciez idzie chyba polaczyc jedno z drugim? Ja widze ze Ty tez masz stresa Kochana i moze dlatego przez Twoje rozdraznienie on tez jest nerwowy? Zobaczysz ze wszystko sie ulozy tylko trzeba wyluzowac. Nasz organizm broni sie przed stresem a wtedy i o chec do przytulanek trudniej i mniejsza mozliwosc na maluszka. Zycze Ci z calego serca zeby Ci sie wszystko poukladalo i spokoju :tak:, pozytywnego myslenia

reklama
heh jednak mam dziś wolne...nie ukrywam że się nawet troszkę cieszę bo ciężko byłoby pracować w taki upał :cool2:
a mnie czeka mysie mikrofali i piekarnika także dokończę picie kawki i biorę się za prace domowe,młody w przedszkolu to jest trochę wolnego czasu i spokoju :-D

już jestem:tak:.pozałatwiałyśmy sprawy na mieście i padnięta wróciłam,taki upał:szok:.właśnie zjadłysmy obiadek i mam chwilę na bb:tak:
pysia,marcepanek,mary-beth,iwonka witajcie:tak:.z Wami się jeszcze dziś nie"widziałam':-)
iwonka tulę...oby było lepiej...my tez mamy różne "okresy"w małżeństwie po stracie...
jaewa ale się uśmiałam:-D:-D:-D.a kaktus super!!!
mama ciekawa jestem jak te Twoje róże wyglądają:tak:
marylka cierpliwości przy wosku życze:tak:
wisienka do września Ci zleci,potem będziesz mieszkanko urządzać:tak:
pralinka fajnie,że masz zaufanie do lekarza i do szpitala:tak:
aga hej!w domku zawsze się coś do roboty znajdzie;)

BIBINKA mam nadzieje ze Ty nie masz takich problemow ze swoim?:-D
O matko juz dawno mialam jesc kolacje! To forum UZALEZNIA!!!!:rofl2:

Ewo ja nie naciskałam nie wyliczałam dni płodnych
właśnie chciałam spontaniczności
powiedziałam sobie że co ma być to będzie
mamo ja z nim rozmawiam ale on swoje ja swoje on że wszystko jest ok że mnie kocha i takie tam ale to wszystko wygląda inaczej:-( no nic zobaczymy jak to będzie niedługo zaczynam nową pracę to już w ogóle będziemy się mijać więc może wtedy będzie zadowolony

bibinko Agnieszko
witajcie kochane co u WAS???

Ostatnia edycja:
he he,no uzależnia:-D.a co do mojego,no cóż...:-D:-D:-D
Moj jak wroci z wyjazdu w piatek szybko pogoni mnie sprzed kompa :-D Wlasnie przypomilam sobie ze przez to pisanie nie wzielam antybiotyku o tej godzinie o ktorej mialam :wściekła/y:...Coz starosc nie radosc a skleroza nie boli:-D
Ide konsumowac kanapki :tak:

Iwonka a nie poklociliscie sie o cos ostatnio? Wybacz ze pytam ale czasami ludzie robia sobie na zlosc krzywdzac sie wzajemnie z wlasnego, glupiego uporu. On wie jak bardzo Ci zalezy i moze tak dlatego to wyglada?
Nie martw sie Kochana wszystko bedzie dobrze. W zyciu sa raz takie a raz inne dni, taki jego urok.
Juz pewnie wkrotce bedziesz mogla sie cieszyc II kreseczkami uwierz mi tylko czasami sie tak wszystko nawarstwia zeby potem znowu moglo zaswiecic slonce;-)
Faceci raz maja wieksza ochote na seks a raz mniejsza a jak maja stresa to wiem ze moga nic nie robic przez dlugi czas wiec moze Twoj sie czyms martwi i dlatego masz taka sytuacje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonka macie jakis gorszy okres w swoim zyciu...ułoży się,zobaczysz:tak:.u mnie po staremu,górki-dołki nastrojowe:tak:.no i od dziś mam wakacje:tak:
jaewa smacznego:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry