reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PRALINKA- no to sobie posprzatalaś-siadaj troche z nami [FONT=&quot]
c045.gif
[/FONT]
JAEWA- oczywiście ,ze fotki będą,ale to smiesznie-Ty spisz my tu latalmy-my śpimy Ty sie budzisz-nie mysli sie o tym do poki nie ma sie z kimś kontaktu z drugiej polkuli [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]

reklama
jaewa a list polecony do T przyniósł ;-)
mary-beth , mama :-) witam
A u mnie starania pełną parą i oby coś z nich wyszło. I tak jest z tego chociaż przyjemność :-D
Zamówiłam już sobie testy i teraz będę czekała na te cacka. Choć dopiero 19 testowanie pod warunkiem ,że @ nie przyjdzie.
wszystkim staraczką śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PRALINKA- no to sobie posprzatalaś-siadaj troche z nami [FONT=&quot]
c045.gif
[/FONT]
JAEWA- oczywiście ,ze fotki będą,ale to smiesznie-Ty spisz my tu latalmy-my śpimy Ty sie budzisz-nie mysli sie o tym do poki nie ma sie z kimś kontaktu z drugiej polkuli [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]

To bede czekala Mama:-) Swiat wbrew pozorom nie jest wcale taki duzy tylko bilety na samolot drogie:wściekła/y: No i z rodzinka z rozmowami na Skypie sie trzeba godzinowo dostosowac ale to wchodzi w krew:-D
Ja tutaj z wami klikam bo mojego S nie ma, ale jak wroci w piatek to bede sie musiala nim zajac :-D

Mama dzieki, ale jeszcze nie teraz;-)
Godzinka i wracam, mam nadzieje ze poczekasz:zawstydzona/y:

Jeawa, ale ten swiat maly
Ja tez nie wiedzialam gdzie;-)
To jest powiat tarnogorski, tam bede rodzila bo moj gin jest tam ordynatorem. Tam tez juz mialam wylyzeczkowanie w lutym.
Pierwszy raz w zyciu wtedy w szpiutalu lezalam(no procz moich narodzin:tak:) i sobie chwale.

Marcepanek kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&7
My chyba na tym samym etapie cyklu jestesmy

Pa, do potem

mamo witaj :* widzę że dalej urządzasz ogród super:-)
no i czekam na informację o pęcherzykach,
ja ostatni egzamin miała wczoraj ale chyba go nie zaliczę więc poprawka we wrześniu;-)
wróciłam ze szkolenia ogólnie to nie dawno wstałam chyba musiałam odespać ostatnie nie przespane noce
mamo ja nie testuje bo to nie ma sensu nic w tym miesiącu nie było :-(tz było ale zaraz po okresie a kiedy miałam śluz płodny to nic ciekawego się nie wydarzyło w ogóle ostatnio nic się z tych spraw nie wydarza :wściekła/y:
IWONKA- oj-tule Cie!!!moze potrzebujecie odpocząć od staran skoro tak sie porobilo....kochana ,znam temat-po poronieniu tez taki cykl mieliśmy....życze ,zeby wrocila ochota i pamietajcie jaki jest cel;-)
Aaah, no to kciuki za pęknięcie jednego pęcherzyka! &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)
MARY-BETH- dziekuje kochana!!dziekuje-jutro o tej godzinie bede pewnie wychodzila z gabinetu i wiadomościami!!!

Mama dzieki, ale jeszcze nie teraz;-)
Godzinka i wracam, mam nadzieje ze poczekasz:zawstydzona/y:

Jeawa, ale ten swiat maly
Ja tez nie wiedzialam gdzie;-)
To jest powiat tarnogorski, tam bede rodzila bo moj gin jest tam ordynatorem. Tam tez juz mialam wylyzeczkowanie w lutym.
Pierwszy raz w zyciu wtedy w szpiutalu lezalam(no procz moich narodzin:tak:) i sobie chwale.

Marcepanek kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&7
My chyba na tym samym etapie cyklu jestesmy

Pa, do potem

Aaaa no to do konca az taka zacofana nie jestem bo by bylo wstydem nie wiedziec gdyby to bylo gdzies na slasku;-)
No rzeczywiscie swiat jest maly tak jak pisalam wczesniej:-D
papa do potem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamo ja mam ochotę cel i wszystko, i nie we mnie tkwi problem
sam fakt wracam po szkoleniu po 2 dniach nie obecności a mój idzie na siłownie wraca i idzie spać :wściekła/y: ani nie pogada ani nic :-( ja już po prostu przestałam wierzyć że mogę być w ciąży bo jak wiadomo bez seksu się nie obędzie chyba że w labolatorium

reklama
MARCEPANEK,PRALINKA,JAEWA- papa,narazie
PRALINKA- poczekam:tak:;-)
IWONKA- no tak,sex jest tu potrzebny:sorry2: wiec widze,ze musisz porozmawiac ze swoim tak jak ostatnio rozmawialas i moze poskutkuje-moze jak zaproponujesz 1 cykl przerwy to wtedy zmieni sie Jego podejscie...życze tego z caych sil!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry