- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Witam Was z "rana"!
Wisieńka, jak się czujesz? Mdłości dają w kość? Mam nadzieję, że wypoczywasz i cieszysz się ciążą. :-)
Mama, jak tam róże, ogrodniczko? ;-)
Agnieszka.kk, Pysia, Sergeevna, Marcepanek, Jaewa i wszystkie staraczki - cześć! :-):-)
Ja mam dziś dzień wolny, do pracy dopiero w piątek. U nas temat imion dla dzidzi ciągle na tapecie - tak się mój M. przejął... :-):-)
Marylko, sto lat!!!
:-)Wisieńka, jak się czujesz? Mdłości dają w kość? Mam nadzieję, że wypoczywasz i cieszysz się ciążą. :-)
Mama, jak tam róże, ogrodniczko? ;-)
Agnieszka.kk, Pysia, Sergeevna, Marcepanek, Jaewa i wszystkie staraczki - cześć! :-):-)
Ja mam dziś dzień wolny, do pracy dopiero w piątek. U nas temat imion dla dzidzi ciągle na tapecie - tak się mój M. przejął... :-):-)
iwonka2b
witam co u WAS bo dawno mnie tu nie było a nie mam siły tulu stron nadrabiać
Marylko jeszcze raz wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i porodu w marcu :-)
Marylko jeszcze raz wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i porodu w marcu :-)
maryla86
mama to superowo że zakupy udane i napewno jakieś piękne meble wybraliście
ja jak byłam u znajomego w piątek to asz mu zazdrściłam bo tak fajnie mieszkanko sobie zrobili mieszkanie miał po rodzicach i wzioł kredyt na remont i meble i odpicował chate i mi tesz sie zachciała ale tak sobie pomyślałam on ma 30 ja mam 24 to do 30 tesz dam rade odwalić chałupke i już nie zazdroszcze tylko mam kolejny cel no w końcu nie odrazu Rzym zbudowali
ja jak byłam u znajomego w piątek to asz mu zazdrściłam bo tak fajnie mieszkanko sobie zrobili mieszkanie miał po rodzicach i wzioł kredyt na remont i meble i odpicował chate i mi tesz sie zachciała ale tak sobie pomyślałam on ma 30 ja mam 24 to do 30 tesz dam rade odwalić chałupke i już nie zazdroszcze tylko mam kolejny cel no w końcu nie odrazu Rzym zbudowali
malapralinka
Jeawa zapraszam
Caly oddzial w marcu nasz
Bunia wiem dokladnie co czujesz, pamietam jak my sie opiekowalismy "dziewczyna" naszego piesia, a teraz ja widzimy raz na pol roku:-(
A jak staranka?? Szalejecie??;-)
Lazienke wysprzatalam ale przez to reszte mieszkania zapaskudzilam...
Zrpbilam sobie przerwe zeby zjesc i Was podczytac i znowu trzeba sie bedzie za robote zabrac;-)
Caly oddzial w marcu nasz
Bunia wiem dokladnie co czujesz, pamietam jak my sie opiekowalismy "dziewczyna" naszego piesia, a teraz ja widzimy raz na pol roku:-(
A jak staranka?? Szalejecie??;-)
Lazienke wysprzatalam ale przez to reszte mieszkania zapaskudzilam...
Zrpbilam sobie przerwe zeby zjesc i Was podczytac i znowu trzeba sie bedzie za robote zabrac;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARY-BETH- a dziekuje -ogrodniczka czuje sie sizobaczysz wieczorem jakie cuuuda kupilamfajnie,ze masz wolne;-)
IWONKA2B- hejka po dlugiej przerwie-ja mam jutro ginek i sie okaze czy pekl 1 czy 2 pecherzyki ;-)poza tym takie nasze pogaduchy o bieliznie i pozycjach:-):-):-)troche kawalów i wogole.fajnie,ze juz jestes-jak egzaminy ,co u Ciebie??kiedy testujesz??
IWONKA2B- hejka po dlugiej przerwie-ja mam jutro ginek i sie okaze czy pekl 1 czy 2 pecherzyki ;-)poza tym takie nasze pogaduchy o bieliznie i pozycjach:-):-):-)troche kawalów i wogole.fajnie,ze juz jestes-jak egzaminy ,co u Ciebie??kiedy testujesz??
J
jaewa
Gość
MaryBeth witaj
Malapralinka powiedz tylko w jakiej czesci Polski mam rodzic razem z Toba? Musze dojechac ze slaska bo tam mam rodzine :-)
Mama to Ty je bedziesz sadzila jak ja juz bede spala. Poprosze o fotki zebym z rana przy kawce mogla sobie je poogladac
Maryla Ty tez nie zapomnij dodac tych ciuszkowych;-)
Malapralinka powiedz tylko w jakiej czesci Polski mam rodzic razem z Toba? Musze dojechac ze slaska bo tam mam rodzine :-)
Mama to Ty je bedziesz sadzila jak ja juz bede spala. Poprosze o fotki zebym z rana przy kawce mogla sobie je poogladac
Maryla Ty tez nie zapomnij dodac tych ciuszkowych;-)
iwonka2b
mamo witaj :* widzę że dalej urządzasz ogród super:-)
no i czekam na informację o pęcherzykach,
ja ostatni egzamin miała wczoraj ale chyba go nie zaliczę więc poprawka we wrześniu;-)
wróciłam ze szkolenia ogólnie to nie dawno wstałam chyba musiałam odespać ostatnie nie przespane noce
mamo ja nie testuje bo to nie ma sensu nic w tym miesiącu nie było :-(tz było ale zaraz po okresie a kiedy miałam śluz płodny to nic ciekawego się nie wydarzyło w ogóle ostatnio nic się z tych spraw nie wydarza
a co u reszty dziewczynek??? jak wasze staranka???
no i czekam na informację o pęcherzykach,
ja ostatni egzamin miała wczoraj ale chyba go nie zaliczę więc poprawka we wrześniu;-)
wróciłam ze szkolenia ogólnie to nie dawno wstałam chyba musiałam odespać ostatnie nie przespane noce
mamo ja nie testuje bo to nie ma sensu nic w tym miesiącu nie było :-(tz było ale zaraz po okresie a kiedy miałam śluz płodny to nic ciekawego się nie wydarzyło w ogóle ostatnio nic się z tych spraw nie wydarza
a co u reszty dziewczynek??? jak wasze staranka???
Ostatnia edycja:
mary-beth
Aaah, no to kciuki za pęknięcie jednego pęcherzyka! &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-)MARY-BETH- a dziekuje -ogrodniczka czuje sie sizobaczysz wieczorem jakie cuuuda kupilamfajnie,ze masz wolne;-)
IWONKA2B- hejka po dlugiej przerwie-ja mam jutro ginek i sie okaze czy pekl 1 czy 2 pecherzyki ;-)
reklama
malapralinka
Jeawa a to daleko nie masz, rodzice Cie beda mogli odwiedzac
Ja jestem z Zabrza, a rodzic bede w Starych Tarnowicach:-)
Mama zazdroszcze reki do kwiatow...
Ja swego czasu podlewalam jak mi sie przypomnialo o nich i rosly jak durne, potem jakos zaczelam podlewac 2 razy w tyg, bo mialam sie opiekowac kwiatami znajomej i ona tak swoje podlewala..
Wiec ja swoje tez tak zaczelam i od tego czasu sa mizerne, teraz nawet nie wiem jak wczesniej podlewalam, nie umiem juz wyczuc..
Lece kochane bo ma 15 minut wychodze po mezusia a jeszcze trzeba podlogi myc...
Pewnie kolo 15 bede
Ja jestem z Zabrza, a rodzic bede w Starych Tarnowicach:-)
Mama zazdroszcze reki do kwiatow...
Ja swego czasu podlewalam jak mi sie przypomnialo o nich i rosly jak durne, potem jakos zaczelam podlewac 2 razy w tyg, bo mialam sie opiekowac kwiatami znajomej i ona tak swoje podlewala..
Wiec ja swoje tez tak zaczelam i od tego czasu sa mizerne, teraz nawet nie wiem jak wczesniej podlewalam, nie umiem juz wyczuc..
Lece kochane bo ma 15 minut wychodze po mezusia a jeszcze trzeba podlogi myc...
Pewnie kolo 15 bede
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: