reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama dziś czuje sie lepiej psychicznie bo fizycznie jestem wykończona... Ala budziła sie z wielkim płaczem co 2 godziny w nocy a od 4 siadła sobie na łózku i zaczęła ze sobą rozmawiać dopiero ok.5:30 poszła spać dalej... a spała dziś ze mną bo nie miałam siły jej odkładać do łóżeczka i spowrotem brać do siebie... nie mam już siły na te nocki, ale co ja mam zrobic... musze to przetrwać, ale naprawde jest strasznie... teraz śpi wiec ja wpadłam poczytać co na forum... fajniusio, że jkieś takie urozmaicenia do sypialni wprowadzacie... mój mężuś na nocki teraz pracuje więc ja sypiam sama, albo z Alicją... dobrze, że choć ja już w ciązy bo przy tej jego pracy to nie wiem jak byśmy mieli teraz maleństwo począć...? tęskni mi sie za Wami, ale co zrobić... jest jak jest... No i mam termin USG na 22 lipca na godzine 10:30 dziś przyszedł list potwierdzający wizyte... teraz to dopiero czas mi sie bedzie dłużył nim zobacze mjego malutkiego ludzika...

że niby żel na zwykłe swoje paznokcie? i jak to potem utwardzić?
bo tipsiory to się pod UV utwardza co nie?

O kurcze mama ale by jaja byly jakby tak sie stalo..
A Tom wie o przebierankach czy to niespodzianka??
PRALINKA- cos Mu delikatnie napomknelam to Mu sie papa ucieszyla i mysle ze tez jest ciekawy wrazen;-):tak::tak::tak:;-)a raz tak bylo ze dzialamy rano w sobote a Zuza wstala i tak cicho otworzyla drzwi ,ze Jej nie slyszelismy -dobrze ,ze Tom byl w polowie pod koldra przykryty:szok::szok::szok:a Ona stoi ,patrzy i mowi-tato czemu tak mocno przytulasz mame:confused::szok::szok:przytulilam Tomka mocniej do siebie a Jej spokojnie(w calej tej sytuacji ciezko mi bylo) powiedzialam,zeby poszla na dol na bajke,ze zaraz zejdziemy...to bylo kolo 8 rano no coz-nastepnym razem zamkniemy drzwi na klucz;-)ale traumy nie ma i potem sie duzo w dzien przytulalismy,zeby troche odwrocic Jej uwage od rana i udalo sie bo nie wraca do tematu

Dziewczyny w mojej firmie dzieją się cuda nie widy,du** sobie odparzę od siedzenia w domu :-D

Ewelinka piękne pazurki,gratuluję umiejętności :tak:
Sergeevna witaj:)świetny filmik:)
Pralinko jesteś?bo chcę foto torebki wstawić abyś zobaczyła a potem usunę.
mama wzięłam z Ciebie przykład i kupiłam dziś 4.5kg arbuza :tak: trafił się mega słodki :tak::-)

że niby żel na zwykłe swoje paznokcie? i jak to potem utwardzić?
bo tipsiory to się pod UV utwardza co nie?

To tak samo jak tipsy sie robi tyle ze tipsa samego w sobie sie nie przykleja..
Na swoje paznokcie nakladam wartwy zelu i ozdoby i utwardzam tez pod lampa;-)

mama to rzeczywiscie ciekawie mieliscie. Dobrze ze jeszcze dalo sie jakos ukryc;-)
Ja dlatego nie wypobrazam sobie jak mozna mieszkac cala rodzina (w sensie razem z dzieckiem) w kawalerce..

Ja mam sasiadow gdzie na jednym pokoju mieszkaja. Malzenstwo, syn okolo 15 lat i corka okolo 5 lat
Masakra

Agusia dawaj;-):tak:

No właśnie ja też planuję strój pokojówki albo policjantki na najbliższą rocznicę... :tak: A kiedyś już przerabialiśmy "studentkę" i zaliczanie egzaminu u Pana Profesora :tak: :laugh2: haha... Najtaniej chyba wyszło, bo zwykła biała koszula i spódnica, a ile zabawy i śmiechu...
SERGEEVNA- :-D:-D:-D:-D:-Dstudentko Ty nasza:-D:-D:-D:-D
Witam kochane!!!!!!!!!
Sergeevna - swietny bobas, niesamowity!!!!!!!!!!
Coś nowego dzisiaj, jakieś fasolki????????????
MONISIA- narazie nie ma fasolek,ale wlasnie omawiamy jak tu urozmaicic starania przebierankami-masz pomysly to dawaj;-):tak:
Dziewczyny w mojej firmie dzieją się cuda nie widy,du** sobie odparzę od siedzenia w domu :-D

Ewelinka piękne pazurki,gratuluję umiejętności :tak:
Sergeevna witaj:)świetny filmik:)
Pralinko jesteś?bo chcę foto torebki wstawić abyś zobaczyła a potem usunę.
mama wzięłam z Ciebie przykład i kupiłam dziś 4.5kg arbuza :tak: trafił się mega słodki :tak::-)
AGNIESZKA-To fajnie,ze smaczny sie trafil- SMACZNEGO!!
MARAN- wspolczuje:-(no fakt nie ma wyjscia trzeba przetrzymac i czekamy z Toba do 22 lipca;-)

Pralinko proszę...:)
Aby zobaczyć w powiększeniu kliknij na zdjęcie.
Za chwilę zdjęcie usunę.

Wzięłam ten kolorek aby mi do kilku bluzek wyjściowych pasował :tak:
A i data na zdjęciu jest zła,fota robiona aparatem męża :_))

Ostatnia edycja:
Kajdanki też są fajne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale żeby nie było, że mamy takie pomysły, to był czysty przypadek, P z roboty wziął, właściwie zapomniał zdac do magazynu i dlatego je miał....i tak sie nimi bawiłam..i bawiłam....i jakos takoś wyszło...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agusia mam baaardzo podobna, tyle ze zielona
Uwielbiam tego typu torebki:tak:
Bardzo mi ie podoba

U mnie kajdanki odpadaja - mam klaustrofobie...
Kurcze, ale mie naprawde wzielo na urozmaicanie..
Zreszta dzisiaj wspominalismy z Mezusiem, ze pozycje wykorzystane i cosik tzeba bedzie wymyslec...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry