reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wlasnie leci
KASIA I TOMEK
na Comedy Central, odcineka jak sa w sex shopie:tak:

Agusia no to musze sie tez za torebka rozejrzec;-)

Badylinka
Tak czy siak uzywam calego zestawu do robienia paznokci. Mam te wszystkie pendzelki, przmywacze, ozdoby, pilniki, zele, lampe... Nie ma tylko i wylacznie tipsow, wiec praca nad paznokciami trwa tez prawie tyle samo co przy tipsach.
Ewentualnie jak robie znajomym to na szablonie, wtedy za pomoca takich naklejek wyciagam zel zeby paznokcie byly troszke dluzsze niz naturalnie.

Wiecie jesli chodzi o urozmaicenie to u nas ostatnio bylo tak jakbysmy sie ledo co poznali..
Bo wiecie w trakcie naszej znajomosci dosyc przytylam, nasze zycie erotyczne wtedy prawie nie istnialo..
Potem jak schudlam to bylismy jak dwa kroliki.
Napewno mialo na to wlyw ze inaczej wygladam, a przede wszystkim inaczej sie czuje w swoim ciele. No i tez to ze obydwoje stracilismy kilogramy a zyskalismy ochote..

Ale tak jest juz od roku jakiegos wiec najwyzszy czas znowu cosik pogombinowac...

Mama ogladam te ciuszki ale jakies takie wszystkie mam wrazenie ze nie dla mnie:-(
Potrzebowalabym cosik co by mozna bylo uda przykryc i na male cyce

Maran pa;-)

Ostatnia edycja:
mama - trochę mi się upiekło, tata właśnie dzwonił że wróci później bo dostał wezwanie do Urzędu. Więc chyba zdąrzy się ciacho zrobić :D
BADYLINKA- aaaaaaaaaaaaaaa,no to fajnie bo juz myslalam ,ze Cie nie ma bo kroisz ciast-kazde 10 min dluzej w lodowce to lepiej;-)fajnie...

a co do lekow to ja sie panicznie boje wody-plywam tylko w basenie albo tam gdzie mam grunt-strach nie do przezwyciezenia.....

podaje obiad na stol-mielony,ziemniaczki i malosolne ogorasy:tak:;-)i woda cytrynowa do popicia a na deser...sernik na zimno-ZAPRASZAM!!!

Ja też miałam swój lęk...lęk wysokości, doprowadzało mnie to do omdleń, ale przezwyciężyłam dzięki mojemu P, zabrał mnie najpierw na lot helikopterem, a potem stopniowo...stopniowo...aż skoczyłam ze spadochronu...tak mi sie spodobało, że co jakis czas robimy wypady na spadochrony..."bandżi" i loty paralotnią :tak:
Dało sie? Dało....dużo mnie to kosztowało, ale warto było...

mamaaaaaaaa
Juz do Ciebie lece

A Kasia i Tomek - tyle razy to ogladalam a nie moge z nich:-D

Ewelinka zazdroszcze tych skokow;-)
Zawsze mi sie marzylo, na 18 urodziny chcialam skoczyc, ale w ten dzien, niestety sie nie udalo:-(

U mnie sie niestety nie da przezwyciezyc, dusznko mi i panikuje. Szalu dostaje - doslownie.
Nie chodze tez do mojej znajomej sasiadki - ma kraty w oknach. Ale wiecie takie ze sie nie da otworzyc, bo takie kraty powinny byc awaryjnie otwierane, a ona ma na stale...
Ostatnio mi nawet strazak mowil ze babeczke po pozarze znalezli w takich kratach, miedzy nimi:szok:

Ostatnia edycja:
Nic kochane, zbieram się, małż wrócił...
Trzeba wyskrobac czas na "szybki numerek", potem po kwiaty i na imprezkę do ojców :-D:-D:-D:-D:-D

Życzę milutkiego popołudnia :-)

BADYLINKA- aaaaaaaaaaaaaaa,no to fajnie bo juz myslalam ,ze Cie nie ma bo kroisz ciast-kazde 10 min dluzej w lodowce to lepiej;-)fajnie...

a co do lekow to ja sie panicznie boje wody-plywam tylko w basenie albo tam gdzie mam grunt-strach nie do przezwyciezenia.....

podaje obiad na stol-mielony,ziemniaczki i malosolne ogorasy:tak:;-)i woda cytrynowa do popicia a na deser...sernik na zimno-ZAPRASZAM!!!

mama - mnie ta czekolada na górze nie chce zastygnąć..... :(
a lęków to ja mam strasznie dużo.... aż głupio wymieniać.
u mnie na obiad dzisiaj schaboszczak, pyrki i brokuły. Ale ja mam kartacze bo nie lubie schaboszczaków...

też oglądam Kasie i Tomka :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry