reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agusia mam baaardzo podobna, tyle ze zielona
Uwielbiam tego typu torebki:tak:
Bardzo mi ie podoba
Ja też lubię takiego typu torebki a tym bardziej w okresie letnim a i na zdjęciu ta torebka wyszła taka duża ale w rzeczywistości jest mniejsza taka jaką chciałam a dałam za nią śmieszne pieniądzę :-D:tak:

reklama
U mnie kajdanki odpadaja - mam klaustrofobie...
Kurcze, ale mie naprawde wzielo na urozmaicanie..
Zreszta dzisiaj wspominalismy z Mezusiem, ze pozycje wykorzystane i cosik tzeba bedzie wymyslec...

A co maja kajdanki do klaustrofobii? :sorry2:
Toc nie każę w ciasnej ciemnej drewutni sie przypiąć ino do poręczy łózka ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kajdanki też są fajne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale żeby nie było, że mamy takie pomysły, to był czysty przypadek, P z roboty wziął, właściwie zapomniał zdac do magazynu i dlatego je miał....i tak sie nimi bawiłam..i bawiłam....i jakos takoś wyszło...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
EWELINKA- oj Ty niegrzeczna dziewczynko:):):))) tak wyszlo mowisz:):)))) fajnie ze tak wyszlo pewnie bylo milo,co?? :))kajdanki mam z rozowym kiciusiem....

Agusia
o no to tym bardziej fajnie ze tanio:tak:
Ja w tej mojej zielonej mam ten dings bums od zamka oddzielnie... i nie zapne jej teraz i sie zastanawiam czy sie oplaci moze do szewca zaniesc...

Ewelinka to jak bede przypieta to nie moge sie uwolnic i to jest najgorsze..
W razie katastrofy nie uciekne..
Tak samo jak nie schodze do piwnicy, unikam tuneli bo w razie zawalenia sie nie mam drogi ucieczki..
Tak juz porabana jetem:zawstydzona/y:

Ide kawusi sobie zrobic..

EWELINKA- oj Ty niegrzeczna dziewczynko:):):))) tak wyszlo mowisz:):)))) fajnie ze tak wyszlo pewnie bylo milo,co?? :))kajdanki mam z rozowym kiciusiem....

:-D:-D:-D:-D No samo tak wyszło, dobrze, że P miał kluczyk :-D:-D:-D
Wiesz...muszę w taki sposób urozmaicać, bo co do technik, to nie wszystkie dopuszczam do swojej moralności, ale P nie narzeka, więc chyba oki...;-):-D:-D:-D:-D:-D

MALAPRALINKA, to współczuję....wiem co czujesz, każdy ma swoje lęki...

Ostatnia edycja:
A co maja kajdanki do klaustrofobii? :sorry2:
Toc nie każę w ciasnej ciemnej drewutni sie przypiąć ino do poręczy łózka ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
EWELINA- ale sie nasmialam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)oj cos czuje ,ze my bylybysmy fajnymi kumpelami w realu;-):tak::tak::tak:
a ,i wczesniejsze pomysly masz racje -fajne-wykozystam moze tan z masazem;-)
PRALINKA- mysl nad urozmaiceniem ,nie ma to tamto;-);-)ja kupilam sobie ostatnio w New Yourkerze taka koszulke na naramkach biala z serduszkiem koronkowym z boku i taka,ze pod piersiami odcietai przez caly brzuch (od gory na dol) rozcieta ,tak ze sie rozchodzi na boki no nic tylko calowac brzuszek;-):tak::tak::tak:kosztowala cos kolo 40 zl wiec nie musisz wydawac sporo kaski a mąż bedzie zadowolony
AGA- fajna torebka-mam podobna ciemnozielona ,zamowilam w Avonie;-)

agnieszka - fajna torebka. Ona jest z takiego lekko zamszowego materiału? Bo na taką wygląda...

kajdanki fajne są :)

pralinko - czyli tak czy tak bym sobie tę lampę UV musiała kupić?
co do klaustrofobii - ja nie mam ale też unikam tuneli, wiaduktów... tzn tak - jak jadę pociągiem przez tunel to zamykam oczy bo się boje. Pod wiaduktami nienawidzę jeździć bo mam wrażenie że za sekundę się zawali....

mama - trochę mi się upiekło, tata właśnie dzwonił że wróci później bo dostał wezwanie do Urzędu. Więc chyba zdąrzy się ciacho zrobić :D

Badylinko to jest torebka z materiału ale nie zamszu...nawet nie wiem jakiego ale coś na podobę...
Dziękuję:)
mama dzięki:)
ciemno zielony kolor też może być ładny :tak:
Ja zdecydowałam się na różowy kolorek :tak:

A tak ogólnie to mam fioła na punkcie torebek :zawstydzona/y:

reklama
EWELINA- ale sie nasmialam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)oj cos czuje ,ze my bylybysmy fajnymi kumpelami w realu;-):tak::tak::tak:
a ,i wczesniejsze pomysly masz racje -fajne-wykozystam moze tan z masazem;-)

:-D:-D:-D Też tak myślę :tak::tak::tak: Może i kiedyś sie spotkamy w realu któz to wie ;-)fajno by było....
A "wieczór przyjemności" polecam....zabawa przednia, przyjemnośc niesamowita, a i duużo o partnerze można się dowiedzieć, ba! po 10 latach znajomości, wciąż czegoś nowego....
A i w plenerze nie ponarzekam hahahahahahahahahahhahahahahaahha pozbierac jagódki czy grzybki :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry