reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama OK:tak:

No to zapowiada sie wspaniala randka:tak:

Ewelinka tipst to tips - sam plastik;-)
Ja mam swoje, ale pokrywam je zelem, aktualnie dwa dni mam bez zelu i katastrofa...
Takie dziwne, drapia strasznie i na klawiaturze sie dziwnie pisze:-D

Badylinka duza buzka i wiecej sie to nie powtorzy;-)

Chyba sobie poprzegladam ciuszki na allegro na jakas randke z mezulkiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
MARAN- cześc kochana-masz dla nas chwilke;-)fajnie-jak samopoczucie???za miesiac wizyta!!!super!!
EWELINKA- fajnie wyszlo z ta reka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PRALINKA- ja tak nie mialam z tel.to niepomoge...

ewelinka - długie masz pazurki..... mnie się zawsze łamią jak już mam takie długie.... :/

Może za mało witaminki A...polecam skrzyp polny na wzmocnienie, działa nie tylko na pazurki, ale i też na włosy:tak:
Niestety takie długie szponki też mają minusy, palce bolą jak cały dzień w pracy na klawiaturze klikam :-D:-D:-D

MAMA05, faktycznie dopiero zrozumiałam dwuznaczność ;-D, żeby nie powiedzieć, że mam 2 ręce ;-)

PRALINKA- bedziemy mieli co wsponinac jak nam sie uda zaciazyc...trzeba troche urozmaicic:-D:-D:-D:-D:-Dostatnio cwiczylismy nowe pozycje to teraz przebieranki:-):-):-):-):szok: mam nadzieje,ze zadne dziecko sie nam nie obudzi:cool2::cool2:

No dzisiaj to nie wiem, czy jest pracka czy nie ma bo nie dzwonili i nie pisali... :sorry: Zastanawiam się czy iść do firmy - niby mam niedaleko i w razie czego wrócę bez problemu bo to na piechotkę 15 min od rodziców, ale sęk w tym, że.... nie chce mi się!! :dry: :laugh2: A tak to zawsze dzień wolnego bym miała i pretekst, że nie dali znać to nie poszłam, jak by co :p

Dziewczyny, obejrzyjcie koniecznie ten filmik - dwuletni chłopczyk z Brazylii tańczy sambę! NIESAMOWITE!! :tak:

[video=youtube;-X0AamE1Bxs]http://www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs[/video]

Dziewczyny, obejrzyjcie koniecznie ten filmik - dwuletni chłopczyk z Brazylii tańczy sambę! NIESAMOWITE!! :tak:

[video=youtube;-X0AamE1Bxs]http://www.youtube.com/watch?v=-X0AamE1Bxs[/video]

Jest niesamowity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A na marginesie, niezłe ciacho z niego wyrośnie :tak::tak::tak:

Dziewczynki, Wy tak o przebierankach, pozycjach itp.
Ja polecam zabawę np. "Wieczór przyjemności" - ostatnio mój P przygotował w naszej sypialni salon masażu, z pełną oprawą muzyczną, wizualną itp. Mogłam sobie wybrać jaki masaż sobie życzę np.klasyczny,leczniczy czy erotyczny - oczywiście wiecie jaki wybrałam hahaha....polecam taki wieczorek, jest baaaaaaaardzo zmysłowy i dobry początek do przytulanek...
Kolejny to np. "Kawiarenka", nie koniecznie małz w przebraniu kelnera, ale czemu nie! haha...mój małż przygotował menu z daniami (oczywiście przygotował wcześniej kilka potraw...szybkich", mogłam wybrać np. sałatke owocową - cena - dwa pocałunki....to zależy jak sobie ustalicie....deser - kelner w bitej smietanie..i tak dalej i tak dalej... hahahahahahahahaha
Fajne takie zabawy, pod warunkiem, że są zmysłowe i wsio w dobrym smaku ;-)oczywiście ja ubrana np.w mała czarną, coby od razu za dużo nie pokazać hahah

Ostatnia edycja:
Sergevna rewelacyjny chlopak;-)

mama my jeszcze nigdy nie probowalismy:zawstydzona/y:
a takich mega mega to nie..
zbytnio kasiorki nie ma

reklama
No właśnie ja też planuję strój pokojówki albo policjantki na najbliższą rocznicę... :tak: A kiedyś już przerabialiśmy "studentkę" i zaliczanie egzaminu u Pana Profesora :tak: :laugh2: haha... Najtaniej chyba wyszło, bo zwykła biała koszula i spódnica, a ile zabawy i śmiechu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry