reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki dziewczyny za pocieszenie.Druga krecha taka ledno widoczna byla po ok 2 minutach.Ale nie zalamuje sie:-D W druga ciaze zaszlam po 3 miesiacach staran,wiec bylam bym mile zaskoczona jak teraz byloby po pierwszym:-D Jutro ide do kliniki planowania rodziny i moze tam powtorze test.Spytam sie czy robia badania krwi bo to byloby najlepsze:tak:

reklama
hej dziewczyny wpadłam na chwilkę

wisienka ja też kciukałam!!! widzisz- nie ma się czym martwić. wszystko będzie dobrze i tylko teraz zostaje ci polubić te mdłości na jeszcze jakiś czas

kama trzymam kciuki za wyraźną krechę

mama wpadłam właśnie żeby ciebie się zapytać- po clo masz luteinę albo dupka? a od którego dc masz brać? bo jak ja sobie zmieniłam że clo będę brać od 5dc a nie 3dc, to nie wiem czy lutki też nie zmieniać. myślałam że może owu się przesunie i lutkę brać od 18dc a nie 16dc żeby tej owulki nie zahamowała. co myślisz? bo wiesz, ja nie chcę się za bardzo nastawiać, ale ten cykl to moja ostatnia szansa na kilka najbliższych miesięcy i chciałabym, żeby wszystko było si i ze sobą współgrało, żebym wkońcu miała podwójny wynik testu!!
BUNIA- cześć!! ja nie biore ani luteiny ani duphastonu...jutro jak bede u ginek.to sie zapytam,ale jak bralam wczesnie Clo jak zaszlam z Domisiem to tez nie bralam -dal mi jak juz zaszlam w ciaze bo chcialam byc spokojna o malucha..ale jesli Ty bierzesz to mysle ,ze to Ci w zaden sposob nie zaszkodzi i moze bierz tak jak masz brac od 16 -to jest na podtrzymanie ciazy wiec 2 dni roznicy nie zrobi-dzis zaczynacie??? ;))
Dzieki dziewczyny za pocieszenie.Druga krecha taka ledno widoczna byla po ok 2 minutach.Ale nie zalamuje sie:-D W druga ciaze zaszlam po 3 miesiacach staran,wiec bylam bym mile zaskoczona jak teraz byloby po pierwszym:-D Jutro ide do kliniki planowania rodziny i moze tam powtorze test.Spytam sie czy robia badania krwi bo to byloby najlepsze:tak:
KAMA- to czekamy na wynik testu i daj znac co tam w klinice:))

ja brykam na zakupy-bede za jakies 2 godzinki chyba ze wlece do ogrodniczego [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Kama trzymam kciuki zeby ta druga sie pokazała wyraźniejsza!!

Dobrze że z Wisieńką wsio ok:))

Bunia ja bym przesuneła lutkę... bo jak ja weźmiesz później niż trzeba to nic się nie stanie ale jak za wcześnie to może hamowac owulkę... Także ja na Twoim miejscu robiłabym testy owu i wzieła lutkę dopiero jak wyjda negatywne...

dzięki mama- dziwi mnie że nie masz lutki ani dupka bo mi gin mówiła, że jak są cykle indukcyjne to trzeba brać. zrobię jak monia pisze- wkońcu te 2 dni różnicy nie zrobią, a w razie co to kupię jednak dziś testy owu i będę robić, żeby mi lutka owulki nie zatrzymała.

no i dzisiaj zaczynamy!!

zaraz jadę do miasta na cmentarz do taty, to wcześniej zamówię na allegro testy i zapłacę na poczcie bo w aptece kosztyje 5szt 28zł, a jakbym chciała z allegro za pobraniem to przesyłka 14zł, więc lecę zamówić i w mieście na poczcie zapłacę. źeby tylko mi je jutro albo w piątek dostarczyli- wysyłka w 24h to powinno zdążyć

cześc babolki :-)

Połamało mnie wczoraj i ledwo siedzę, ale zaglądam co tam u was - mniej pisze, ale mniej wiecej jestem na bieżąco :tak:

moje drogie!!!!!!!!!!
dzwoneczek wisienki rosnie zdrowo!!!jest wszystko si!!!urósl od ostatniej wizyty ile trzeba i wisieńka jest szczesliwa i wyleciala z placzem z gabinetu!!!
takze nasze &&&&&& po raz kolejny pomogly!!!

widzisz wisienko niepotrzebnie sie martwiłas - super super, że wszsytko OK - bardzo się cieszę

Ostatnia edycja:
witam z rana
wisienka ściskam cie mocno i bardzo sie ciesze :*

zaraz lece z Alą na spacer bo w domu nie wyrobie z tym małym buntownikiem i jej zębolami ;(
myśle o Was kochane trzymam kciuki za staraczki i poczytuje czasem... ale u mnie z czasem to naprawde kiepsko...

moje drogie!!!!!!!!!!
dzwoneczek wisienki rosnie zdrowo!!!jest wszystko si!!!urósl od ostatniej wizyty ile trzeba i wisieńka jest szczesliwa i wyleciala z placzem z gabinetu!!!
takze nasze &&&&&& po raz kolejny pomogly!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
Wisienka gratuluje Dzwoneczkowa Mamusiu! ^^

witam się z wszystkimi i uciekam bo mi się ciasto zepsuje ;p
mama - czy ta masa się ścina na tyle mocno że nie ucieka z tortownicy jak się zdejmie blache?

reklama
Kama ja teraz jak robiłam test to cztery dni po terminie @ pojawiła się blada krecha też gdzieś tak około 2 minut po zrobieniu testu, nawet zrobiłam zdjęcie i wstawiłam na forum ale prawie nie było nic widać na zdjęciu a teraz jak powtórzyłam test to piękne dwie grube krechy już były, wiec myślę, że u ciebie ciąża jak nic :tak:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry