reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- tak ja dzialam,Zuza odwieziona,my z Domisiem po sniadanku i poodkurzane-teraz syn obok mnie klei naklejki a ja z Wami przy kawce,potem pomaluje oko i jade do Poznania na zakupy spozywcze:tak:a dzis 23 i nasza kolejna miesiecznica bycia razem i naszego slubu-juz dostalam od męża piekne zyczenia i wieczorem mamy randke;-):-):-)
mama &&& zaciśnięte mocnooo za dzisiejszą randkę :tak:;-)

reklama
Witaj Mama dziekuje za mile slowa, probuje zdrowiec ale to trudne przy zle dobranych tabkletkach:sorry2: Milego dnia dla wszystkich jeszcze raz. Wlasnie pije herbate z cytryna:sorry2:

Wpadam się tylko z wami przywitać i życzyć miłego dnia :)

Mama - jak będą wieści od wisienki to wyślesz mi smsa? :-p
Pamiętasz, że dzisiaj jest dzień ojca? :)
No i wszystkiego najlepszego z okazji waszej miesięcznicy :)
LORELAIN- jasne,ze napisze Ci sms'ka :))
i pamietam ,ze dzis dzien taty i napisalam Wisieńce,ze skoro jada z Polem to musi byc si i dzidzia pokaze sie tacie w Jego dniu i to bedzie pierwszy prezent od Dzwoneczka dla taty-no i sie poryczalam..................

Ewelinka ja też mam nadzieję że te boćki to faktycznie znak że juz niedlugo:)) I mocno będę trzymac kciuki!!
Jak za nas wszystkie zresztą:)

Jaewa - cześć:) A na anginę płukałaś gardło wodą z solą?? Pomaga!

Mama to w takim razie udanej randki życzę:)) takie z własnym mężem są najlepsze! (bo od razu po można iść do łóżka bez obaw co sobie pomyśli;-)

Misiarw - witaj w naszym gronie! Pisz jak często możesz:)) To dużo pomaga jak można się wygadać:)

Ostatnia edycja:
moje drogie!!!!!!!!!!
dzwoneczek wisienki rosnie zdrowo!!!jest wszystko si!!!urósl od ostatniej wizyty ile trzeba i wisieńka jest szczesliwa i wyleciala z placzem z gabinetu!!!
takze nasze &&&&&& po raz kolejny pomogly!!!

Ewelinka ja też mam nadzieję że te boćki to faktycznie znak że juz niedlugo:)) I mocno będę trzymac kciuki!!
Jak za nas wszystkie zresztą:)

Jaewa - cześć:) A na anginę płukałaś gardło wodą z solą?? Pomaga!

Mama to w takim razie udanej randki życzę:)) takie z własnym mężem są najlepsze! (bo od razu po można iść do łóżka bez obaz co sobie pomyśli;-)

Misiarw - witaj w naszym gronie! Pisz jak często możesz:)) To dużo pomaga jak można się wygadać:)
Kochana plukalam i nic nie daje...3 razy dziennie plucze az mnie zaczelo skrecac od tej soli bo chyba za duzo sypalam:zawstydzona/y: Stary sposob mojej Babci ale aprawdza sie w wiekszosci przypadkow...
Jakos to bedzie. S jak wroci to idziemy z reklamacja :wściekła/y: do GP:dry:
No ale nic tam...Przejdzie jakos, tylko taka slaba jestem az mnie to wukrza;-)
Czy przez ten czas jak mnie nie bylo pojawily sie nowe fasolki?
Ciesze sie strasznie z powodu Wisienki :-)!!!!

moje drogie!!!!!!!!!!
dzwoneczek wisienki rosnie zdrowo!!!jest wszystko si!!!urósl od ostatniej wizyty ile trzeba i wisieńka jest szczesliwa i wyleciala z placzem z gabinetu!!!

No teraz to i ja się poryczałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudowne wieści, oby tylko takie gościły w tym pokoiku!!!!!!!!!!!!!!!!!

WISIEŃKA,
tak sie cieszę! :-):-):-):-)

moje drogie!!!!!!!!!!

To wspaniała wiadomość:)))
Wisieńko widzisz a tak się martwiłaś:))))))

reklama
ewelina- DZIEKI ZA BOCKA-JUZ GO WYPATRUJE!!!
agnieszka-juz napisalam info od Wisieńki!:tak:
jaewa- pewnie idz jeszcze raz do gp-niech da cos innego bo angina to bardzo bolsna choroba:-(wspolczuje!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry