reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama no super wierszyk, właśnie taki prosty fajny, ale jeden problem
nie mam bukietu kwiatków hehe :) ... oooo zamiast kwiatków napisze buziaczków :-p

reklama
Witajcie:)
Wczoraj w przywitaniu napisalam dosc obszernego posta, ale niestety sie nie wyswietlilo.:-(
Dzis chcialabym tak szybciutko napisac ze i ja staram sie o dzidiusia w przyszlym roku.
Niestety niemozliwoscia jest chyba przesledzenie calego posta,jestescie bardzo aktywne,a mnie czasu niestety na to brakuje.
Ale pozwole sobie od czasu do czasu tu zagladac.
Zycze milego dnia

Pozdrawiam Was.

LORELAIN- pewnie moze byc buziaczkow,ale jak napiszesz kwiatkow to Mati moze obok narysowac kwiatki tak jak umie i tez bedzie si:tak:;-)
ciesze sie ,ze moglam pomoc!!;-)

a wogole to mialam pisac,ze od wczoraj czuje lewy jajnik wiec mam nadzieje,ze Clo dziala i cos tam sie szykuje z pechezykiem;-):-)oby,oby-jutro gin to sie okaze:tak:

Wczoraj w przywitaniu napisalam dosc obszernego posta, ale niestety sie nie wyswietlilo.:-(
Dzis chcialabym tak szybciutko napisac ze i ja staram sie o dzidiusia w przyszlym roku.
Niestety niemozliwoscia jest chyba przesledzenie calego posta,jestescie bardzo aktywne,a mnie czasu niestety na to brakuje.
Zycze milego dnia

Pozdrawiam Was.

Witaj i rozgość się. Pisz kiedy masz taką potrzebę, my tu z chęcią doradzimy, pomożemy, a jak zajdzie potrzeba to i do pionu postawimy ;-):-D Zostań z nami, sa tu wspaniałe dziewuszki, a i posmiac się można, więc to taka odskocznia od życia codziennego. Pozdrówka

Zycze milego dnia

Pozdrawiam Was.
witam Cie na watku i pisz kiedy chcesz i czesto zagladaj-zycze powodzenia w staraniach:)))

AGNIESZKA- my zaczelismy dzialac od poniedzialku :)) i dzis tez podzialamy-w koncu mąż obiecal mi randke a ja za radą Lorelain szykuje stroj pokojowki:):):):))) i mam nadzieje ,ze bedzie [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, ja juz wrociłam ze spacerku, robię z Mateuszkiem laurke dla R ... czy wy tez robiłyscie laurki? ... moze podpowiecie mi jakis wierszyk? ... duzo jest an encie, ale wszystkie strasznie poważne

Tato Tato co Ci dam
jedno serce tylko mam
a w tym sercu róży kwiat
tato tato żyj sto lat!!!!

nie trzeba kwiatka, wystarczy narysowana róża w serduszku :)

Badylinka sama juz nie wiem jaki to bol. Brakuj mi powietrza, sciska wszystko w srodku... To niby piers, ale zastanawiam sie tez czy to nei serce, bo tak boli z lewej strony...

W moim przypadku nerwica nie wykluczona, ale nikt mi takiej diagnozy nie dal..

to idź do innego lekarza! Bo to może być to....

Kotus dziekuje za pamiec;-)
O 23ciej skonczylam prace, Mezus byl tak kochany ze przyjechal po mnie (obydwoje na rowerkach)
Wiec jako ze bylismy razem to do domu sie nie spieszylismy. Dotarlismy do niego o polnocy, potem piwko, orzeszki i szalenstwa:zawstydzona/y:;-)
Kochana jestes:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:

ważne że było fajnie z mężulem :)

Tak wiem, bardzo milo mi sie zrobilo, i do teraz mi sie mordka smieje:-)
Z drugiej strony musze przeprosic Badylinke:-(

nie ma za co! :)

mama - moje już w lodówce od pół godziny tylko trochę dałam ciała bo nie wpadłam na to żeby najpierw masę schłodzić.... no i taką trochę ciepłą dałam do lodówki. A czekoladę jak roztapiałam to dałam za dużo mleka więc dodałam czekolady i było cacy. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie bo masa jest z Twojego przepisu ale spód z innego więc taka trochę wariacja :) kiedy będę wiedziała że jest już dobre?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry