reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama no juz ubieram własnie Matusia na spacerek, dobrze, że nie zdążyłam jeszcze wyjsc z domu :)

Wisienko bardzo się ciesze i jaszcze raz gratuluje! :)... teraz masz być juz spokojna i nie czytać żadnych głupot!

reklama
LORELAIN- to milego spacerku,ja za dobra godzinke jade do Poznania na zakupy;-)

acha AGNIESZKA- dzieki za &&&&&&&&&& za randke-teraz juz trzymajecie &&&& bo bardzo nas Was licze-moze i mi sie w koncu uda...

Witam z samego rana.U nas piekna pogoda i juz swieci slonce:-).Dzisiaj nie wytrzymalam i zrobilam test.Niestety jedna wielgachna krecha:-(Druga jest ledwo widoczna jak sie przypatrze wiec nie zwracam na nia uwagi.Teraz czekam na @ a jak nie bedzie to za 2 dni znowu test:sorry2:

Wisienko-Bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze.Nie masz sie teraz co martwic i wyczytywac jakis glupot na internecie bo to jest najgorsze.

KAMA- ja oba testy robilam na 1 dzien przed @ i z Zuza wyszla wyrazna kreska a z Dominikiem slaba,ale widoczna i tak po minucie sie pokazala-a u Ciebie po jakim czasie ta druga??bo jak po 10 min to sie nie liczy-test odczytuje sie w ciagu 5 min:tak:ja trzymam za Ciebie &&&& bedzie dobrze-narazie nie ma @ wiec wcale na nia nie czekaj:-D

KAMA83, witaj :*
Odczekaj do dnia @ i wtedy powtórz teścik, bo skoro zauważyłas bladą krechę to może akurat!!! Dopóki nie ma @ jest nadzieja :tak: Trzymam kciuczki, by się udało ;-)

hej dziewczyny wpadłam na chwilkę

wisienka ja też kciukałam!!! widzisz- nie ma się czym martwić. wszystko będzie dobrze i tylko teraz zostaje ci polubić te mdłości na jeszcze jakiś czas

kama trzymam kciuki za wyraźną krechę

mama wpadłam właśnie żeby ciebie się zapytać- po clo masz luteinę albo dupka? a od którego dc masz brać? bo jak ja sobie zmieniłam że clo będę brać od 5dc a nie 3dc, to nie wiem czy lutki też nie zmieniać. myślałam że może owu się przesunie i lutkę brać od 18dc a nie 16dc żeby tej owulki nie zahamowała. co myślisz? bo wiesz, ja nie chcę się za bardzo nastawiać, ale ten cykl to moja ostatnia szansa na kilka najbliższych miesięcy i chciałabym, żeby wszystko było si i ze sobą współgrało, żebym wkońcu miała podwójny wynik testu!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry