reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no właśnie też słyszałąm że co drugi dzień najlepiej bo plemniki kilka dni przetrwają w pochwie a 2 dni wystarczy aby nastąpiła produkcja bardziej wartościowych plemniniczków

ja w tym cyklu idę na żywioł mam ochotę na przytulanki to się przytulam nie mam to się nie przytulam ani nie wyliczam dni płodnych ani nic w tym stylu

jako mało erotyczne ale sprawdzone :-p i nie szkodliwe i w sumie tanie hihihi

reklama
Iwonka to zycze w takim razie nadal takiego "luzackiego"podejscia w tym cyklu;-)
Ja w tym cyklu troszke pomoge naturze, bo w zeszlym sie obijalam...
Moj ginekolog tylko powiedzial ze pare dni przed 12dniem cyklu przestac i od 12dc zaczac ostro staranka;-)

Mezus wlasnie dzwonil ze juz z pracy wychodzi...
To ja wyjde Mu z piesiem na przeciw, a potem kapiel i... mam nadzieje ze za bardzo nie bedzie po pracy zmeczony

Szczypaweczki i buziaki

no to pralinko miłego wieczorka życzę
ja już nie mam siły wyliczać i potem załamywać się jak test negatywny daje sobie czas do sierpnia jak nie zajdę będę wspomagać naturę coś mi tam gin przepisze
Agnieszko a co tak cichutko siedzisz??

mloda miłego wieczorka dbaj o siebie :-)

nika ja nadzieję mam bo zawsze mam nadzieję ale już tak bardzo się nie napalam bo po co mam się ciągle załamywać zobaczymy co będzie ale pozytywnie jestem nastawiona :-)

Dobry wieczór [FONT=&quot]
043.gif

Najpierw sobie pospałam a potem przyjechała sister i pogadalismy sobie[/FONT] [FONT=&quot]
k015.gif

Teraz nie chce mi sie jeszcze spać co jest dość dziwne.Umówiliśmy się na czwartek oglądać trzy mieszkania. Mam nadzieję, ze cos nam się spodoba
[/FONT]

reklama
witam sie wieczorkiem
NIKA,IWONKA- z Wami sie dzis nie witalam;-):-)

a ja zagadalam sie z nasza forumową koleżanką i zadzwonilam za chwile a rozmawialyśmy...1gdzine i 50 minut:szok::szok::szok::szok:wydawalo mi sie ,ze t z 15 min a jak sie rozlączylam patrze:szok:prawie 2 godziny:sorry:gadula jestem:tak:

TAK WIEC MYKAM SPAC-JUTRO ZACZYNAMY STARANIA:-):-):-):-)
ide sie myc i wlece jeszcze na chwilke;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry