reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAMA83- witaj -masz racje,czas potrzebny...
MAJUSIA- hejka,my sie chyba nie znamy;-)witam na wątku:tak:
DJ CZARNA- gratuluje,czyli jestes w ciązy!! super

ASMI -Ty tez testowalas??nienadrobilam i nic nie wiem:/przepraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Tak w środę. Nie wytrzymałam i jak tylko zobaczyłam jedną kreskę wyrzuciłam test. A po pracy jak sprzątałam wypadł on z kosza na śmieci i zobaczyłam drugą bladą kreskę. Była widoczna. I nie wiem czy wynik był zafałszowany bo po tak długim czasie czy za szybko wyrzuciłam test.

witam wszystkie panie:tak::-)
nie nadrobię co naskrobałyście od rana.przeirzałam parę stron z początku i końca:-)

gratuluję zafasolkowanym i witam nowe koleżanki :tak::-)
badylinka tulę...ale wiesz,póki nie ma @:cool2:
mama dobrze,że juz po,myślałam o Was...:tak:.no i z tatą się wyściskałaś:-)

my wyskoczyłyśmy z Alą do sklepu,kupiłam jej parę ciuszków:tak:.brakuje mi jakiegos wdzianka i lekkiego sweterka dla niej,ale nic nie było.poza tym ciągle wyrasta z długich spodni,ostatnio w ciągu miesiąca urosła 3 cm:szok:.no i jescze buty,może jutro wyskoczymy na ryneczek

BADYLINKA- czyli rozumiem ,ze I kreska:-:)-(tule i zapraszam na marzec do rodzenia czyli dzialajcie po nastepnej @ ;-)i życze powodzenia w ukladaniu zycia w Irlandii:tak:na pewno sie uda!!!

dziękuje mama. Na razie nie będziemy próbować żebym jednak mogła trochę w tej Irlandii popracować no i ten wyjazd do Niemiec teraz.... ciąża mimo tego że baaaaaaaardzo byłaby dobrą nowiną to jednak zbytnio by wszystko pokomplikowała :(
Chcę, ale wiem że musimy poczekać. Za to za Twoje marcowanie kciuki ciągle zaciśnięte :)

Badylinka-Mi takze ciezko bylo wyjechac do Sebastiana tymbardziej ze wszyscy moi znajomi i rodzina zostali w Polsce.Jednak z perspektywy czasu nie zaluje i jak narazie nie planuje wracac do kraju.Napewno bedzie ciezko na poczatku i bedziesz tesknic za rodzina.Jednak nie bedziesz sama a to juz duzy plus.Niestety czasami trzeba zaryzykowac.

dziękuje Ci Kama!
ja tam będę sama przez ok miesiąc. Tzn sama bez Mojego bo będę tam miała jednak koleżankę i jej męża + dwójkę ich dzieci :)
ale wiem że to nie to samo. Jakoś będzie. Musi być! Zwłaszcza że nie ma nawet porównania co do tego co na nas tu czeka a jak tam może być jeśli się uda (a nie przewiduję opcji takiej że miałoby się nie udać :D)

Badylinko mam to samo. Też chciałam przerwać po pierwszym semestrze, ale presja rodziny i się męczę. Oceny słabe bo robi się coś na siłę. A daj spokój.

ja niby studia wybrałam zgodne z zainteresowaniami ale program nauczania mnie rozczarował. Dużo historii, teorii, mało pratyki. Jeśli już praktyka to na przestarzałym sprzęcie i programach co w moim zawodzie powinno być zabronione...!

Czarna - ja dalej nie rozumiem czego Ty jeszcze nie wiesz.......

DJ Czarna gratulacje, niech fasolka rośnie zdrowo, takie krechy na teście a ty nie wierzyłaś, że ciąża? ja tą kreska to się nakrecam na maksa mam nadzieje, że nie na próżno

Witam wszystkie dziewczyny:-):-)

Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stron:no:

gratuluję nowych fasolek i witam nowe dziewczyny u nas:tak:

MAMA myślałam cały dzień o Was, dobrze że już po...

BIBINKA ja mam to samo z Pati - cały czas odkładam za małe rzeczy;-)

BADYLINKA z twoim nastawieniem na pewno się uda:tak::tak:

reklama
Czy ktoś mi może powiedzieć co myśli o moim teście (pierwszy post na stronie). Potrzebnie się nakręcam czy mam tylko złudne nadzieję.

Bo ja już sama nie wiem co mam myśleć.

Badylinko tak to już jest w naszym kraju. Chcą ludzi kształcić a nie mają na czym.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry