- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
asmi ja zrobiłam tak jak ty w poprzedniej c. nie było kreseczki 2 i wywalilam, a co sie okaząło? pojawiłą się 2 a ja za szybko popatrzyłam, no i jak najbardziej byłam w c. także nie wszsytko stracone. 3mam kciuki.
Dałaś mi nadzieję dziękuję.
Kochane jesteście!!!!
Jak będę coś wiedzieć to dam znać.
A propo objawów to nie wiem czy coś jest. Chyba, że wzdęcia i zaparcia, bo to mnie w ostatnim czasie męczy. W poniedziałek i wtorek miałam bóle jak na @, ale przeszło,a w środę miałam taki dziwny ból w jajnikach (obu) dość intensywny. Trwał dłuższą chwilę i przeszedł.
Ostatnia edycja:
mlodam
mama Oleńki
Mama ja już nie wiem kiedy i czy... to już 3. Objawy mam ewidentne. 1 lipca zapisałam sie na wizyte do gina. sistram a sie dowiedziec dzis czy ta moja w S. ma dyzur w weckend w szpitalu, tobym do niej poszła, moze by mnie przyjela pryw.
Wisieńka
Fanka BB :)
Wróciłam do was. Boli mnie żołądek, jek tylko bułki z żółtym serem ale przynajmniej jem:-)
mlodam &&&&&& za grubą krechę. My zostajemy. Maciek jedzie jutro z grupą do bierzmowania do Częstochowy no i teściowa przyjedzie.
mama teraz będzie juz lżej, tulę:-(
:-(Badylinko przykro mi
czarna gratuluję.
wszystkie witam serdecznie wieczornie
mlodam &&&&&& za grubą krechę. My zostajemy. Maciek jedzie jutro z grupą do bierzmowania do Częstochowy no i teściowa przyjedzie.
mama teraz będzie juz lżej, tulę:-(
:-(Badylinko przykro mi
czarna gratuluję.
wszystkie witam serdecznie wieczornie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PRALINKA- czasem tak jest ,ze sie czyta a weny brak-trzymam &&&,zeby wrocila i przytulam
NIKA- hejka ,Ty tez w tym cyklu zaczynasz??;-)
BIBINKA-male nie male-zakupy zawsze poprawiaja humor..
MLODAM- rozumiem,to czekamy z Toba do wizyty:-)najwazniejsze ,ze sa objawy
MONISIA,WISIEŃKA- witajcie sloneczka
WISIEŃKA- duzo nam dala obecność mich rodziców a czas zrobi swoje...
NIKA- hejka ,Ty tez w tym cyklu zaczynasz??;-)
BIBINKA-male nie male-zakupy zawsze poprawiaja humor..
MLODAM- rozumiem,to czekamy z Toba do wizyty:-)najwazniejsze ,ze sa objawy
MONISIA,WISIEŃKA- witajcie sloneczka
WISIEŃKA- duzo nam dala obecność mich rodziców a czas zrobi swoje...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: