reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej mama!! wiesz,że nie ma za co:tak:.a zakupki,to takie małe,ale udane:tak::-)
nika muszę dziś zrobić przesiew w rzeczach Ali,bo tylko mi miejsce zajmują:tak:
malapralinka hello:tak:
kinga oby @ nie przylazła&&&&&&&&&

asmi ja zrobiłam tak jak ty w poprzedniej c. nie było kreseczki 2 i wywalilam, a co sie okaząło? pojawiłą się 2 a ja za szybko popatrzyłam, no i jak najbardziej byłam w c. także nie wszsytko stracone. 3mam kciuki.

Dałaś mi nadzieję dziękuję.

Kochane jesteście!!!!
Jak będę coś wiedzieć to dam znać.

A propo objawów to nie wiem czy coś jest. Chyba, że wzdęcia i zaparcia, bo to mnie w ostatnim czasie męczy. W poniedziałek i wtorek miałam bóle jak na @, ale przeszło,a w środę miałam taki dziwny ból w jajnikach (obu) dość intensywny. Trwał dłuższą chwilę i przeszedł.

Ostatnia edycja:
Wróciłam do was. Boli mnie żołądek, jek tylko bułki z żółtym serem ale przynajmniej jem:-)
mlodam &&&&&& za grubą krechę. My zostajemy. Maciek jedzie jutro z grupą do bierzmowania do Częstochowy no i teściowa przyjedzie.:-p
mama teraz będzie juz lżej, tulę:-(
:-(Badylinko przykro mi
czarna gratuluję.:-D
wszystkie witam serdecznie wieczornie

BIBINKA ja też to muszę zrobić w komodzie Pati;-):-)
ASMI trzymam kciuki &&&&&&
MALAPRALINKA tulkam cię słonko:-)
MONISIA witaj:-)

PRALINKA- czasem tak jest ,ze sie czyta a weny brak-trzymam &&&,zeby wrocila i przytulam

NIKA- hejka ,Ty tez w tym cyklu zaczynasz??;-)
BIBINKA-male nie male-zakupy zawsze poprawiaja humor..

MLODAM- rozumiem,to czekamy z Toba do wizyty:tak::-)najwazniejsze ,ze sa objawy

MONISIA,WISIEŃKA- witajcie sloneczka:rofl2:
WISIEŃKA- duzo nam dala obecność mich rodziców a czas zrobi swoje...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry