reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej mama!! wiesz,że nie ma za co:tak:.a zakupki,to takie małe,ale udane:tak::-)
nika muszę dziś zrobić przesiew w rzeczach Ali,bo tylko mi miejsce zajmują:tak:
malapralinka hello:tak:
kinga oby @ nie przylazła&&&&&&&&&

asmi ja zrobiłam tak jak ty w poprzedniej c. nie było kreseczki 2 i wywalilam, a co sie okaząło? pojawiłą się 2 a ja za szybko popatrzyłam, no i jak najbardziej byłam w c. także nie wszsytko stracone. 3mam kciuki.

Dałaś mi nadzieję dziękuję.

Kochane jesteście!!!!
Jak będę coś wiedzieć to dam znać.

A propo objawów to nie wiem czy coś jest. Chyba, że wzdęcia i zaparcia, bo to mnie w ostatnim czasie męczy. W poniedziałek i wtorek miałam bóle jak na @, ale przeszło,a w środę miałam taki dziwny ból w jajnikach (obu) dość intensywny. Trwał dłuższą chwilę i przeszedł.

Ostatnia edycja:
Wróciłam do was. Boli mnie żołądek, jek tylko bułki z żółtym serem ale przynajmniej jem:-)
mlodam &&&&&& za grubą krechę. My zostajemy. Maciek jedzie jutro z grupą do bierzmowania do Częstochowy no i teściowa przyjedzie.:-p
mama teraz będzie juz lżej, tulę:-(
:-(Badylinko przykro mi
czarna gratuluję.:-D
wszystkie witam serdecznie wieczornie

BIBINKA ja też to muszę zrobić w komodzie Pati;-):-)
ASMI trzymam kciuki &&&&&&
MALAPRALINKA tulkam cię słonko:-)
MONISIA witaj:-)

PRALINKA- czasem tak jest ,ze sie czyta a weny brak-trzymam &&&,zeby wrocila i przytulam

NIKA- hejka ,Ty tez w tym cyklu zaczynasz??;-)
BIBINKA-male nie male-zakupy zawsze poprawiaja humor..

MLODAM- rozumiem,to czekamy z Toba do wizyty:tak::-)najwazniejsze ,ze sa objawy

MONISIA,WISIEŃKA- witajcie sloneczka:rofl2:
WISIEŃKA- duzo nam dala obecność mich rodziców a czas zrobi swoje...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry