reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAMA83- witaj -masz racje,czas potrzebny...
MAJUSIA- hejka,my sie chyba nie znamy;-)witam na wątku:tak:
DJ CZARNA- gratuluje,czyli jestes w ciązy!! super

ASMI -Ty tez testowalas??nienadrobilam i nic nie wiem:/przepraszam

Ostatnia edycja:
reklama
Tak w środę. Nie wytrzymałam i jak tylko zobaczyłam jedną kreskę wyrzuciłam test. A po pracy jak sprzątałam wypadł on z kosza na śmieci i zobaczyłam drugą bladą kreskę. Była widoczna. I nie wiem czy wynik był zafałszowany bo po tak długim czasie czy za szybko wyrzuciłam test.

witam wszystkie panie:tak::-)
nie nadrobię co naskrobałyście od rana.przeirzałam parę stron z początku i końca:-)

gratuluję zafasolkowanym i witam nowe koleżanki :tak::-)
badylinka tulę...ale wiesz,póki nie ma @:cool2:
mama dobrze,że juz po,myślałam o Was...:tak:.no i z tatą się wyściskałaś:-)

my wyskoczyłyśmy z Alą do sklepu,kupiłam jej parę ciuszków:tak:.brakuje mi jakiegos wdzianka i lekkiego sweterka dla niej,ale nic nie było.poza tym ciągle wyrasta z długich spodni,ostatnio w ciągu miesiąca urosła 3 cm:szok:.no i jescze buty,może jutro wyskoczymy na ryneczek

BADYLINKA- czyli rozumiem ,ze I kreska:-:)-(tule i zapraszam na marzec do rodzenia czyli dzialajcie po nastepnej @ ;-)i życze powodzenia w ukladaniu zycia w Irlandii:tak:na pewno sie uda!!!

dziękuje mama. Na razie nie będziemy próbować żebym jednak mogła trochę w tej Irlandii popracować no i ten wyjazd do Niemiec teraz.... ciąża mimo tego że baaaaaaaardzo byłaby dobrą nowiną to jednak zbytnio by wszystko pokomplikowała :(
Chcę, ale wiem że musimy poczekać. Za to za Twoje marcowanie kciuki ciągle zaciśnięte :)

Badylinka-Mi takze ciezko bylo wyjechac do Sebastiana tymbardziej ze wszyscy moi znajomi i rodzina zostali w Polsce.Jednak z perspektywy czasu nie zaluje i jak narazie nie planuje wracac do kraju.Napewno bedzie ciezko na poczatku i bedziesz tesknic za rodzina.Jednak nie bedziesz sama a to juz duzy plus.Niestety czasami trzeba zaryzykowac.

dziękuje Ci Kama!
ja tam będę sama przez ok miesiąc. Tzn sama bez Mojego bo będę tam miała jednak koleżankę i jej męża + dwójkę ich dzieci :)
ale wiem że to nie to samo. Jakoś będzie. Musi być! Zwłaszcza że nie ma nawet porównania co do tego co na nas tu czeka a jak tam może być jeśli się uda (a nie przewiduję opcji takiej że miałoby się nie udać :D)

Badylinko mam to samo. Też chciałam przerwać po pierwszym semestrze, ale presja rodziny i się męczę. Oceny słabe bo robi się coś na siłę. A daj spokój.

ja niby studia wybrałam zgodne z zainteresowaniami ale program nauczania mnie rozczarował. Dużo historii, teorii, mało pratyki. Jeśli już praktyka to na przestarzałym sprzęcie i programach co w moim zawodzie powinno być zabronione...!

Czarna - ja dalej nie rozumiem czego Ty jeszcze nie wiesz.......

DJ Czarna gratulacje, niech fasolka rośnie zdrowo, takie krechy na teście a ty nie wierzyłaś, że ciąża? ja tą kreska to się nakrecam na maksa mam nadzieje, że nie na próżno

Witam wszystkie dziewczyny:-):-)

Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stron:no:

gratuluję nowych fasolek i witam nowe dziewczyny u nas:tak:

MAMA myślałam cały dzień o Was, dobrze że już po...

BIBINKA ja mam to samo z Pati - cały czas odkładam za małe rzeczy;-)

BADYLINKA z twoim nastawieniem na pewno się uda:tak::tak:

reklama
Czy ktoś mi może powiedzieć co myśli o moim teście (pierwszy post na stronie). Potrzebnie się nakręcam czy mam tylko złudne nadzieję.

Bo ja już sama nie wiem co mam myśleć.

Badylinko tak to już jest w naszym kraju. Chcą ludzi kształcić a nie mają na czym.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry