reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa
wstawie wam to co m i napisał może same sobie przeczytacie co tam pisze bo ja nie moge sie doczytać
Zobacz załącznik 257507
WITAM SIE- DJ _CZARNA- ja doczytalam C I 6/7TYDZ czyli chyba -ciążą pierwsza i 6/7 tydzien...

MLODAM- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kilka dni powtorz test i bedzie si

nie nadrobie Was-nie ma szans,moja rodzinka niedawno pojechala...duzo nam pomogla ich obecność i w koncu moglam wysciskac tate po wypadku...

BADYLINKA,ASMI- witam Was slodziaki...nie wiem o czym pisalyscie bo nie nadrbilam,a rodzinka wlasnie pojechala,Tom poszedl z dziecmi na spacer a ja sprzatam i jednym okiem patrze na kompa

Ostatnia edycja:
reklama
To witaj w klubie Badylinko.

Gdzie wyjeżdżacie? Też bym chciała pojechać za granicę ale mam mnóstwo obaw. I nie wiem czy dałabym radę językowo.

Czarna - tyle rozwikłałam

CI 6/7TC - czyli pierwsza ciąża 6/7 tydzień ciąży
pacjentka zgłosiła się z powodu odczuwania dołem brzucha (???), cz. pochwowa jest uformowana dł 20 (2.0?)cm,
rozpoznanie - ciąża wczesne
....dalej nie wiem
aha - nie ma wskazań na szpital.
Gratuluje :)

asmi - Irlandia :D ja też mam w cholerę obaw ale jak człowiek się nie odważy to się nie przekona czy sobie poradzi. Ja wierzę że się uda bo tu tak naprawdę oprócz rodziny nic nas nie trzyma a i tez bardziej mnie niż mojego.

mama - jak się trzymasz?

Ostatnia edycja:
Czarna - tyle rozwikłałam

....dalej nie wiem
aha - nie ma przeciwwskazań na szpital.
Gratuluje :)

asmi - Irlandia :D ja też mam w cholerę obaw ale jak człowiek się nie odważy to się nie przekona czy sobie poradzi. Ja wierzę że się uda bo tu tak naprawdę oprócz rodziny nic nas nie trzyma a i tez bardziej mnie niż mojego.

mama - jak się trzymasz?

tylko ja dalej nie wiem czy to napewno ciąża czy nie

A jedziesz do kogoś czy jak? I jak załatwiasz sobie pracę. Ja też mam już wszystkiego dość człowiek uczy się robi studia i jest bezrobotnym.

tylko ja dalej nie wiem czy to napewno ciąża czy nie

KOBIETO!!!!!!!!!!
Masz napisane PRZEZ LEKARZA czarno na białym CIĄŻA 6/7 TYDZIEŃ..... rozpoznanie - CIĄŻA WCZESNA.....
czego tam nie rozumiesz? <szukałam ikonki z facepalmem ale nie ma ==">

asmi - wczoraj się spotykałam z koleżanką która tam mieszka, połowa forum trzymała kciuki za to spotkanie :p U niej będę mieszkać dopóki nie stanę na nogi czyt. nie znajdę pracy i nie wynajmę czegoś własnego. Liczę że to będzie maksymalnie miesiąc no bo kurka siwa czemu miałoby to być więcej... Pracy będę szukać na miejscu. Ewentualnie wcześniej przejrzę gummtree i jakieś inne strony. Co do studiów - ja mam licencjat i nie wiem czy na tym nie poprzestanę. Niby jestem na 4 roku teraz tzn kończę go ale jakoś nie mam ambicji żeby dalej kisnąć w notatkach. Może będę potem żałować... nie wiem, dopóki nie zaryzykuję to się nie przekonam.

BADYLINKA,ASMI-edytwalam posta na wczesniejsze str.i przywitalam sie z Wami:tak:
BADYLINKA- jakoś sie trzymamy,bylo cieżko-plakaliśmy -wiadomo.....bylo sporo ludzi...nie spodziewalam sie az tylu...

czy Ty kobietko juz testowalas czy jeszcze czekasz??

ASMI- a u Ciebie jak sprawa z cyklem-skonczyla Ci sie @ czy juz dzialacie???ja mam 4 dzien cyklu -jutro 5 i zaczynam brac Clo i liczymy na efekt i zaczynamy dzialac...

DJ CZARNA- to w koncu powiedzial Ci ze jestes w ciąży????

Jeszcze nie dostałam @. Ostatnia zaczęła mi się 19.05. I kochaliśmy się z T. co drugi dzień do 18 dnia cyklu bo w kwietniu owu miałam w 15 dniu cyklu wiem to od gina.

Badylinko ja też jestem na 4 roku i też z chęcią bym to skończyła. Ja niestety nie mam nikogo znajomego za granicą a tak łatwiej zacząć. Życzę Ci powodzenia.

reklama
BADYLINKA,ASMI-edytwalam posta na wczesniejsze str.i przywitalam sie z Wami:tak:
BADYLINKA- jakoś sie trzymamy,bylo cieżko-plakaliśmy -wiadomo.....bylo sporo ludzi...nie spodziewalam sie az tylu...

czy Ty kobietko juz testowalas czy jeszcze czekasz??

ASMI- a u Ciebie jak sprawa z cyklem-skonczyla Ci sie @ czy juz dzialacie???ja mam 4 dzien cyklu -jutro 5 i zaczynam brac Clo i liczymy na efekt i zaczynamy dzialac...

DJ CZARNA- to w koncu powiedzial Ci ze jestes w ciąży????

zobacz sobie strone wczesniej chyba wstawiłam tam to co mi napisał lekarz przeczytaj sobie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry