reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc
Co u was dziewczyny?
Ja mam chwile czasu zeby sobie siasc przy komputerze.Obiad zrobiony i posprzatane wiec mam spokuj.Dzisiaj bylam na spotkaniu informacyjnym w przedszkolu i powiem wam ze troche sie podlamalam.Mialam nadzieje ze synek bedzie chodzil na poranne godziny a niestety moze tylko na popoludniowe i tylko 3 dni w tygodniu a nie 5:-( Teraz sie zastanawiam gdzie go wyslac,bo ma miejsce w innym gdzie sa poranne godz. i 5 dni w tygodniu.Tylko ze musze dojezdzac autobusem i nie jest to katolickie:-( Juz sama nie wiem co robic.Przyjdzie mezus z pracu to wtedy moze zdecydujemy:sorry:

Maja-Powtorz sobie test z porannego moczu a jak nadal nie bedziesz pewne to najlepiej isc bete zrobic:tak:

Dziewczyny mozna robic testy przed spodziewana @ ja mam dostac 25 ale zastanawiam sie czy zrobic wczesniej dzien lub 2 bo mnie dobija to czekanie:-(
Powiem wam jednak ze narazie zadnych objawow ciazowych nie mam.Chociarz juz od jakiegos tygodnia nie pale:-p bo mi nie smakuja papierosy,a;e tu jest przynajmniej duzy plus bo i tak mialam zamiar rzucic zeby fasolki nie truc.Poza tym normalnie tydzien przed @ mialam cala twarz obsypana a jak narazie gladziutka:-)

Monia-Trzymam kciuki zeby @ nie przylazla:tak:

Kama zależy od czułości testu i od tego kiedy było zapłodnienie
ja tez zawsze na miesiączkę miałam pryszcze a tu dopiero 14 dzień a mi wyskakuje jeden po drugim więc odwrotna sytuacja do Twojej :-) ale moje cykle po prostu zwariowały i tyle

Ja u ciebie na teście widzę dwie krechy to dlaczego myślisz że nie jesteś w ciąży? w końcu to już 48 dc. Może owulka ci się przestawiła i krecha blada bo to dopiero początek.

no a ja dzisiaj robiłam kolejny test i wyszła jedna krecha:(
chyba zaraz pojade do szpitala położniczego do ginekologa i sie wszystko okaze

reklama
dzięki dziewczynki:)
Ale to nie takie proste u mnie... Mam tylko jeden jajowód i owulka wg monitoringu byla po przeciwnej stronie... Więc marne szanse... Może to po clo taki dziwny cykl....

DJ właśnei czy Ty robiłaś bete czy cos??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry