reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka mnie tez w zeszlym roku wzielo na ponowna nauke, ale jakos nie wypalilo...
Mam rok studiow zaliczony i chyba na tym poprzestane:-(
Myslalam zeby chociaz na studium jakies isc, ale wszedzie gdzie dzwonilam to mi mowili ze owszem studium ale po szkole licealnej, a ja mam technikum i juz takowa u mnie w gre nie wchodzi:eek:
Dziwne,nie??

Badylinka a ktory dzien cyklu masz??
Moze bedziemy mieli nowa Fasolke:-)

37dc dzisiaj. W zeszłym cyklu paskuda się spóźniła jakieś 2-3 dni i te 3 dni spóźnienia minęły wczoraj.
ale temp jest niska więc po prostu @ się spóźnia.
ale po dowód tak czy tak muszę jechać bo będzie mi niedługo potrzebny :p

reklama
Iwonka to Ty juz jestes jedna noga Pania mgr;-)
Ja bym chciala skonczyc, ale na dzienne nie ma szans, bo praca, a na zaoczne tez nie bo kasa...
Narazie Mezus sie ksztalci, ale On to srednie robi.
Niestety pochodzi z patologicznej rodziny i jak był młody to teściowa nie stawiała na nauke, dobrze że teraz miał chęci, a ze zdolna bestia to 5 grzecznie do domu przynosi;-)

Moze w przyszlosci mi sie jeszcze uda. Po 40stce ludzie sie ksztalca wiec nie jest powiedziane ze to koniec mojej edukacji...
A moj kierunek studiow niesttey okazal sie byc innym anizeli myslalam...
Bo technikum mam ekonomiczne, a interesuje sie informatyka, wiec myslalam ze ladnie w papierach przejsc z kierunku na inny;-) i wybralam Informatyke ekonomiczna
A to sie okazalo ze to jest "rowiazywanie problemow ekonomicznych za pomoca komputera"
Tyle z informatyka wspolnego:szok:

Badylinka a owu nie wiesz kiedy mialas??
Ja bym na Twoim miejscu tesciora zrobila;-)
Lece dziewczynki soprzatac...
Dzisiaj mam wolne wiec potem jeszcze bede

no bo podobno w 2 skalach się robi betkę wszystko zależy od laboratorium
a miałaś obok opisane co jaki wynik znaczy?? pytam się bo ja raz miałam a raz nie

pralinko na to ja jestem na finansach i rachunkowości więc podobny kierunek :-)
no mój też miał podobnie w domu jak Twój ale liceum już skończył teraz go na studium wysyłam lub kursy a niech ma coś w zapasie

Ostatnia edycja:
Iwonko-to mam tak: 1,2 mlU/ml poniżej-kobiety nie będące w ciąży <5,0
i co mnie dziwi-to wyniki-1-10 tydzien - 201,64->225000,00
to 200 czy 5 to ciąża??

Badylinka a owu nie wiesz kiedy mialas??
Ja bym na Twoim miejscu tesciora zrobila;-)
Lece dziewczynki soprzatac...
Dzisiaj mam wolne wiec potem jeszcze bede

wg wszystkich kalkulatorów miałam 2 czerwca i wtedy było przytulańsko bez zabezpieczenia :D i potem przez dwa dni kolejne też. Ale śluz płodnowyglądający miałam potem dość długo jeszcze więc owu się mogła przesunąć więc już sama nie wiem.....
może kupie dwa testory, jeden zrobię od razu a drugi jutro rano jak @ nie przyjdzie....?

Agatek taką samą miałam skale, ale słyszałam że jest jeszcze jakaś ale może coś pokręciłam bo ja blondyka jestem :-p u to przykro mi :-( ja myślałam że jak nie ma ciązy to jest zero a jak juz coś wychodzi to jest

reklama
Badylinka my mieliśmy 1000 funtów i spokojnie na 2 osoby starczylo zanim zaczeliśmy zarabiać i jeszcze zostało i udało się kupić od razu prawie samochodzik mały:)

My już od 1,5 roku praiwe, mieszkamy w Pl spowrotem. Wróciliśmy po mojej cp, dokładnie miesiąc po laparoskopii... Planowalismy powrót i tak ale cp przyspieszyła decyzję bo siedziałam sama w domu i wogóle nerwicy sie tam nabawiłam:(( A tu nam dobrze:) Oboje pracujemy w zawodach, finansowo jest ok i najważniejsze ze mamy rodzinkę przy sobie:) Tam jakoś nie mogliśmy sobie poukładać stosunków z polakami:(( Np raz na impreze powiedziałam że musze znaleźc pracę w biurze i juz nie chcę w fabryce bo mi doświadczenie potrzebne jak wrócę - to zostalam bardzo niemiło a wrecz chamsko potraktowana - że niby się wywyższam i gardzę praca w fabryce:(( Nawet męza brat tak uważał i doszło parę innych spraw i przestaliśmy z nim i jego żoną utrzymywac kontakt... a ja strasznie tęskniłam za rodzina moją:))

Tu mi lepiej! Ale to wiesz takie wyjazdy dużo dają! Nauczyłam się samodzielności i lepiej funkcjonujemy jako małżeństwo teraz:)) Także wszystko ma swoje plusy:)) I w sumie to warto:))

A i trzymam kciuki za pozytywny teścik:) Tempka może się przeciez mylic...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry