sergeevna
Pysiołkowa Mama
Motylku, masz PW
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odebrałam wyniczki-1,2 betka - więć kurza d.... brzuch pobolewa od wieczora już, jak nos czyszcze to ciągnie jak diabli.
Ale fajnie bo inne wyniki wyszły super-tokso, rozyczka i cytomegalia.
na 10 rozmowa kwalifikacyjna
Badylinka gratuluję wyjazdu!! Wiesz najgorzej będzie na początku się przestawić na zupełnie nową rzeczywistość... I moja taka rada weźcie sobie trochę kasy na początek bo zanim zaczniecie się odbijać to trzeba sporo wydać... My tak mieliśmy i okazało się zbawienne!!
Ja dzisiaj bede tylko na chwilke na forum. Wlasnie sie dowiedzialam przez maila ze moja najlepsza przyjaciolka z czasow szkolnych ma stwardnienie rozsiane. Jakos mi smutno, wybaczcie ale nie mam weny do pisania :-(
Badylinka - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami ... super wyszły ci te muffinki
Ja jestem strasznie dumna z mojego mężusia) On ma takiego brata, który jest teraz z żoną i dzieckiem w Anglii. Kiedyś pojechaliśmy do nich i tak się porobilo że z tą żona się nie odzywamy( A brat ma taki charakter że stara się naszym kosztem podbudować swoją samooceną i zawsze jak przyjadę to szasta kasą i się wyśmiewa z nas bo np mamy gorszy samochód niż on itp...
No i mój M. pogadal sobie z bratem i jego brat jak zwykle zaczął opowiadać jak mu tam dobrze w Anglii. I zaczął od pytania od mieszkanie - tzn "to co jednak kupujecie mieszkanie? no tak bo taniej" moj M na to że nie bo będziemy się budować... no to G. zmienil temat na samochody (on ma audi A4 z 2005 i strasznie się tym chwali) i zaczął się G. przechwalać że jak będzie wracal do Polski to sobei kupi coś tam nowszego... Na co mój M. - że jak będzie trzeba kasę na mieszkanie to on sprzeda oba samochody bo dla neigo mieszkanie jest ważniejszea niz to czym jeździ i że jak juz postawi mieszanie i wykończy to ze 4-5 miesięcy i sobie kupi coś lepszego niż mamy teraz... Znowu G. zmienił temat
Tym razem praca.... Pytał sie ile zarabiamy, bo oni teraz to strasznie dużo bo się pozmienialo w tej ich fabryce (bo mój M wcześniej też tam pracował i wiedział dokładnie jakie są zarobki) i dlatego jak już mój M tam nie pracuje to się nagle pozmienialo) ale jak mój M. powiedział do G. ile my tu zarabiamy to już wogóle koniec rozmowy) I jeszcze mój M. podsumowal że mamy tu o wiele lepiej niż w Anglii) I dobrze tak gnojkowi! Chcial się znowu powywyższać i guzik z tego!
BADYLINKA- jak tam -@ jest czy brak???;-):-)
mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
badylaku cudnie, że się udało. to w sam raz w październiku- przyjadę do ciebie na moje urodziny. a za te zdjęcia muffinek to już cię nie kofusiam. muszę do terapeuty iść, bo mam wstrząs i uraz psychiczny. trauma normalnie- jak ugryźć kompa????
a tak wogóle to wczoraj sobie z Gospodarzem piwkowaliśmy i się dowiedziałam, że sąsiadka urodziła bliźniaki ostatnio. G mu powiedział, że w przyszłym roku też nam pewnie będzie po placu krasnalek latać, a on na to : "DYĆ JUŻ DOWNO MIOŁ LOTAĆ!!! Jo się starzeja, a chca se jeszcze dziecko małe pobawić- kobiety na to lecą. Jak je wezna na spacer to wszystkie dziołchy do mnie przylecą."
z takim człowiekiem mieszkamy
AGATEK prosze bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiedziałam czy na chłopca czy na dziewczynke, wiec neutralne dałam.
czy my jesteśmy jakimś Legolasem z władcy pierścieni i za trolami sie uganiamy? pytania, ciekawość są z innego powodu.
Sorbuś to jest angielski teścik heh jak jest - to nie ma ciąży a jak jest + to ciąża jest