reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Badylinka moze bys testa zrobiła - jakby ci II krechy wyszły to by sie humor poprawił wszystkim i moze udałoby sie nieprzyjemny temat zamknac raz na zawsze - to jak uratujesz forum ;-):tak: bo @ spóznie sie juz troche nie ??

Agus dzięki za wyjasnienie - czarna bardzo mi przykro ale z drugiej strony kolejna marcóweczka będzie :tak:

Iwonka to zupelnie jak ja
Mezus po noocce spi obok, a ze mamy mieszkanko 17 metrow to nie mam sumienia sprzatac i trzaskac Mu nad glowa...
Ale ogarnac by trzeba bylo poki slonca nie ma az tyle w domu...
Mysle ze do 12 sie stad rusze;-)

pralinko ja to strasznie leniwa się zrobiłam :-( ale i zmęczenie już bierze górę bo codziennie o 5 wstaje niby kłade się wcześnie ale zasypiam późno:zawstydzona/y: i jeszcze mam troszkę nauki bo sesja zaraz się kończy więc głowę mam pełną różnych informacji które nie chcą tam siedzieć a głowy nie da sięi wsadzić tego co tam ma zostać niestety :-(

JESTEŚCIE PASKUDNE!!!!!!!!!!!!!!!
Nie nadążam czytać bo co skończę stronę to dwie nowe natrzaskane Oo
ale jak teraz nie odpiszę to będe tak do wieczora czytać
ale po kolei..

Odebrałam wyniczki-1,2 betka - więć kurza d.... brzuch pobolewa od wieczora już, jak nos czyszcze to ciągnie jak diabli.
Ale fajnie bo inne wyniki wyszły super-tokso, rozyczka i cytomegalia. :rofl2:

Agatka - szkoda... :( ale za to będziesz miała doborowe towarzystwo w marcu :D

na 10 rozmowa kwalifikacyjna :confused2:

i jak rozmowa poszła? :>

Badylinka gratuluję wyjazdu!! Wiesz najgorzej będzie na początku się przestawić na zupełnie nową rzeczywistość... I moja taka rada weźcie sobie trochę kasy na początek bo zanim zaczniecie się odbijać to trzeba sporo wydać... My tak mieliśmy i okazało się zbawienne!!

my jedziemy pod koniec czerwca na 2 miesiące do Niemiec (nie pisałam o tym wcześniej bo jakoś nie było potrzeby......btw - jak ja bez Was wytrzymam? :() więc będziemy mieć pieniądze. Chciałam wziąć ok 500euro. Myślisz że wystarczy? Dla jednej osoby, na ok miesiąc...bo mam nadzieje że dłużej mi nie zajmie ogarnięcie się. No bo ile można >.<

Ja dzisiaj bede tylko na chwilke na forum. Wlasnie sie dowiedzialam przez maila ze moja najlepsza przyjaciolka z czasow szkolnych ma stwardnienie rozsiane. Jakos mi smutno, wybaczcie ale nie mam weny do pisania :no::-(

jaewa - współczuje... mam dwie osoby w otoczeniu z SM - ciężka sprawa...
może warto spróbować z tym eksperymentalnym leczeniem?

Badylinka - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami ... super wyszły ci te muffinki :)

dziękuje :)

Ja jestem strasznie dumna z mojego mężusia:)) On ma takiego brata, który jest teraz z żoną i dzieckiem w Anglii. Kiedyś pojechaliśmy do nich i tak się porobilo że z tą żona się nie odzywamy:(( A brat ma taki charakter że stara się naszym kosztem podbudować swoją samooceną i zawsze jak przyjadę to szasta kasą i się wyśmiewa z nas bo np mamy gorszy samochód niż on itp...

No i mój M. pogadal sobie z bratem i jego brat jak zwykle zaczął opowiadać jak mu tam dobrze w Anglii. I zaczął od pytania od mieszkanie - tzn "to co jednak kupujecie mieszkanie? no tak bo taniej" moj M na to że nie bo będziemy się budować... no to G. zmienil temat na samochody (on ma audi A4 z 2005 i strasznie się tym chwali) i zaczął się G. przechwalać że jak będzie wracal do Polski to sobei kupi coś tam nowszego... Na co mój M. - że jak będzie trzeba kasę na mieszkanie to on sprzeda oba samochody bo dla neigo mieszkanie jest ważniejszea niz to czym jeździ i że jak juz postawi mieszanie i wykończy to ze 4-5 miesięcy i sobie kupi coś lepszego niż mamy teraz... Znowu G. zmienił temat:)
Tym razem praca.... Pytał sie ile zarabiamy, bo oni teraz to strasznie dużo bo się pozmienialo w tej ich fabryce (bo mój M wcześniej też tam pracował i wiedział dokładnie jakie są zarobki:)) i dlatego jak już mój M tam nie pracuje to się nagle pozmienialo) ale jak mój M. powiedział do G. ile my tu zarabiamy to już wogóle koniec rozmowy:)) I jeszcze mój M. podsumowal że mamy tu o wiele lepiej niż w Anglii:)) I dobrze tak gnojkowi! Chcial się znowu powywyższać i guzik z tego!

a gdzie teraz mieszkacie?
my mamy taką znajomą która jest dokładnie taka sama. Wszystko ma lepsze, wszystko robi lepiej..... masakra.

BADYLINKA- jak tam -@ jest czy brak???;-):-)

brak.....

mówisz i masz :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

też sobie trochę nałapałam ^^

badylaku cudnie, że się udało. to w sam raz w październiku- przyjadę do ciebie na moje urodziny. a za te zdjęcia muffinek to już cię nie kofusiam. muszę do terapeuty iść, bo mam wstrząs i uraz psychiczny. trauma normalnie- jak ugryźć kompa????

a tak wogóle to wczoraj sobie z Gospodarzem piwkowaliśmy i się dowiedziałam, że sąsiadka urodziła bliźniaki ostatnio. G mu powiedział, że w przyszłym roku też nam pewnie będzie po placu krasnalek latać, a on na to : "DYĆ JUŻ DOWNO MIOŁ LOTAĆ!!! Jo się starzeja, a chca se jeszcze dziecko małe pobawić- kobiety na to lecą. Jak je wezna na spacer to wszystkie dziołchy do mnie przylecą."

z takim człowiekiem mieszkamy

sąsiad - przemega :D
tylko że wiesz.... zanim się ogarnę będzie ok listopada więc chyba już po Twoich urodzinach...
no i cieszę się że muffinki smakowały :D

AGATEK prosze bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nie wiedziałam czy na chłopca czy na dziewczynke, wiec neutralne dałam.

też sobie podkradłam :D

czy my jesteśmy jakimś Legolasem z władcy pierścieni i za trolami sie uganiamy? pytania, ciekawość są z innego powodu.

Lalunia pokaż no mi w którym miejscu Legolas biegał za TROLAMI :>

Sorbuś to jest angielski teścik heh jak jest - to nie ma ciąży a jak jest + to ciąża jest:)

hehe fajny ten teścior :D
gdzieś widziałam też takie z buźkami ^^

co do sprawy - OGARNIJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
załatwiajcie sobie tę sprawę na zamkniętym a nie kurzcie tutaj gdzie przychodzą OBCY ludzie czasem. I niech tak trafią na post kłótniowy - no i po co? Chcecie odstraszać innych? :/ oj baby.......

u mnie brak @, temp 36.51
musiałabym pojechać odebrać dowód ale mi się nieeeeeeeeeeee chceeeeeeee
ale jak już pojadę to kupię teścior... ale nie wiem czy jest jakiś sens

Iwonka mnie tez w zeszlym roku wzielo na ponowna nauke, ale jakos nie wypalilo...
Mam rok studiow zaliczony i chyba na tym poprzestane:-(
Myslalam zeby chociaz na studium jakies isc, ale wszedzie gdzie dzwonilam to mi mowili ze owszem studium ale po szkole licealnej, a ja mam technikum i juz takowa u mnie w gre nie wchodzi:eek:
Dziwne,nie??

Badylinka a ktory dzien cyklu masz??
Moze bedziemy mieli nowa Fasolke:-)

pralinko no tak dziwnie jest z tym technikum kiedyś nawet się wydawało że technikum jest lepsze bo i wykształcenie średnie i zawód ale teraźniejszy system oświaty jest dla mnie nie zrozumiały no cóż musieli coś pozmieniać aby książki co roku było trzeba kupować nowe a nie tak jak ja miałam że kupowało się od starszych klas

mi jeszcze rok został więc szybko zleci mam nadzieję tylko jeszcze przeraża mnie pisanie pracy magisterskiej ale jakoś się zmotywuję

a Ty kochana idź dokończ skoro mam juz rok zaliczony nigdy nie wiadomo co dla nas życie szykuję może Ci się przyda a jak nie to sama dla siebie to zrób

Badylinko-no ba-pewnie że doborowe w marcu. :-D
Latam teraz co chwia do wc-czuje że juz tuż tuż @, ale tak mi w głowie wiruje że łiiiiiiiiiiiiiiiiii karuzela....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry