reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też tak kiedyś myśłalam Iwonko-ale potem znalazłam info że powyżej 5 to dopiero ciąża. Nie wiem czemu niektóre maja 0-a część powyżej.

Fakt Moniu - taki wyjazd dużo daje, nabiera się pewnosci siebie, i wiary że w każdej sytuacji człowiek da sobie rade :-)

Obrałam teraz swojego jaśminka z mszyc-bleeee-spłynęły w kanał-sio od moich balkonowyuch roślinek :-)

reklama
Badylinka rób test koniecznie, bedziesz wiedziała :) &&&&&&&&&&&&
DJ przykro mi...:/

A ja zadowolona bo pozałatwiałam w urzędzie co musiałam i jest ok! :)

Kinguś ja w sobotę będę miała 14 dzień cyklu a czuje się jakbym miała zaraz dostać małpę pryszcze mi wyskakuja zmiany nastroju bleeeeeeeeeeeee
za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& a który dzień cyklu masz??

Agatek no ja też nie wiem :-( przykro mi w takim razie :-( ale w takim razie razem z nami rodzisz w marcu :-)

Kinguś ja w sobotę będę miała 14 dzień cyklu a czuje się jakbym miała zaraz dostać małpę pryszcze mi wyskakuja zmiany nastroju bleeeeeeeeeeeee
za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& a który dzień cyklu masz??
dziękuję że tak 3masz ale u mnie to raczej nie fasolka. jakoś nawet nie dopuszczam do siebie takich myśli głupiutka jestem wiem:sorry:
to moj 29d.c.
życzę Ci oczywiscie owocnego cyklu! oby tym razem sie wam udało &&&&&& :tak:

MAMA05, jestem z Wami myślami :***, trzymajcie się dzielnie...
DJ_Czarna, przykro mi kochana, ale nie łam się, przyjdzie pora i na Was :*

Szczerze,
przeczytałam Was pobieżnie, chcąc nadrobić od wczoraj co się tu działo i zrezygnowałam po 3 stronach....
Nie wiem o jaką sytuacje chodzi, nie wiem o kogo chodzi itp., zatem się nie wypowiadam w tej kwestii. Jednak prawda co mówią "gdzie więcej kobiet tam zawsze niedomówienia"...cóż...taka prawda...niech każdy żyje wg własnego sumienia...

SOL, przepraszam, że się wtrącę, ale na przyszłośc pisz do konkretnych osób, bo pisząc "co niektóre", "ktoś" itp. łącząc to w aferę, obrażasz dziewczyny Bogu Ducha winne, np. mnie! Ot tyle z mojej strony....

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry