reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monisia łap łap kochana :tak::tak::tak:

Motylku zapytaj Sol ja juz nie chce o tym mówic to był jej pomysł - w każdym razie wiedz ze jesteś tu bardzo mile widziana a ze mięłyśmy wątpliwości to cóż niestety taki jest internet - i człowiek myli się niestety :zawstydzona/y: przykro mi ze tak się stało w twoim wypadku - mam nadzieję, że kiedys nam wybaczysz i bedziesz sie tu super czuła

SORBEK ja juz wszystkim wybaczyłam i kazdemu powiedziałam ze rozumiem jego zachowanie. Dlatego nie wiem co tu roztrzasac. A mysle ze w tym momencie nikt sie tu dobrze nie czuje.

Monisia łap łap kochana :tak::tak::tak:

Motylku zapytaj Sol ja juz nie chce o tym mówic to był jej pomysł - w każdym razie wiedz ze jesteś tu bardzo mile widziana a ze mięłyśmy wątpliwości to cóż niestety taki jest internet - i człowiek myli się niestety :zawstydzona/y: przykro mi ze tak się stało w twoim wypadku - mam nadzieję, że kiedys nam wybaczysz i bedziesz sie tu super czuła

czarna - pierwszy raz taki teścik widze - i ne bardzo wiem o co chodzi :zawstydzona/y:

Wsienka - i dziewczyny macie rację - powstrzymywałam sie od rana ale wybuchłam - coż przepraszam was za to ale nienawidzę jak ktos się wybiela kosztem innych

Przesyłam wam mnóstwo buziaków i fluidków

żegnajcie kochane

Ostatnia edycja:
Wiecie co-nie wytrzymuję :-) Wy po IP się sprawdzacie skąd kt ora jest?? Nio żesz proszę Was :-) jestem z Gliwic, obecnie mam IP inne-a jak zechcę połącze się oddziałem z koziej wólki. Po tym stwierdzacie kto uczciwy??
Nie wiem co to trolle-za moich czasów :-) ich nie było, ale trochę zaufania. A nie jak typowy polak-do każdego nieufnie-i każdy to na pewno zły, złodziej itp.

Wisieńko
masz rację-bardzo niefajnie. Szczególnie że są osoby które nie mają zielonego pojęcia o co chodzi (np. ja) i były tu dla przyjemności.

Agus ja tez jestem z Gliwic :) Znaczy jestem z Gliwic ale mieszkam w Australii.
Wisienko kochana dodalas mi otuchy!!!Moja przyjaciolka tez mowila o tym programie eksperymentalnym ale sie tego bala....Musze jej napisac ze jest skuteczny! Dziekuje Ci slicznie!
Ok spadam do jutra kobitki, buziole dla Was papa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry